Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί τόση βιασύνη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Dracon, στις 11 Νοεμβρίου 2016.

1. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το έχει παρατηρήσει, σίγουρα ελπίζω πως όχι. Το θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ έχει να κάνει με φαινόμενο που έχει τύχει να εντοπίσω πολλάκις, κάνοντας μου αίσθηση κυρίως όταν προέρχεται από άτομα με χρόνια παρουσία στον χώρο.

Είναι αυτό της έντονης πρεμούρας, της "αγωνίας" να ανακοινώσουν τα "ανήκω/ανήκεις" τους σε συνθήκες που είναι γνωστό και δεδομένο το ότι η σύμπραξη είναι πολύ πρώιμη/πρόσφατη και μη δοκιμασμένη όσον αφορά στις πιθανότητες επιτυχίας ή χημικής αρμονίας (aka "ταιριάσματος").

Δεν αναφέρομαι σαφώς σε απλές επιγραμματικές αναφορές όπως το "being considered" ή "being mentored" σαν status. Μιλώ για πομπώδεις αναφορές με ανάλογης φαιδρότητας πρακτικές. Έχω βρεθεί απέναντι σε περιστατικά στα οποία άτομα που γνωριζόντουσαν κυριολεκτικά μέρες "μπήκαν" σε κοινή D/s "σχέση" και το σημαιοποίησαν εντός ωρών, όπου ήταν δυνατό. Καταστάσεις λίγο-πολύ γυμνασίου όπου άπαξ και πιάσεις "γκόμενα" πρέπει να το μάθουν και τα πλακάκια πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσεις εσύ. Δεν θα αναφερθώ καν στο γεγονός πως πολλές από αυτές τις βεβιασμένες-προς-αναφορά συνθήκες δεν διαρκούν και πολύ ή έχουν - όπως είναι απόλυτα λογικό - άπειρα σκαμπανεβάσματα.

Οπότε ρωτώ: Γιατί; Τόσο ανάγκη έχετε μερικοί να αλλάξετε αυτό το ρημάδι το relationship status ώστε δεν εξετάζετε την μακροβιότερη βιωσιμότητα. ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ πως εντός χώρου ένα από τα βασικά μας χαρακτηριστικά είναι το "ξέρουμε τι θέλουμε". Δεν μιλάω για τους pussy-grabbers ( επίκαιρο; ) στο chat σαφώς, αυτοί έχουν ξεκάθαρη ατζέντα. Όμως το να είσαι στο "λημέρια" χρόνια και να έχεις τέτοιες "φαγούρες"... παιδιάστικο.

Την γνώμη σας, αν θέλετε. Ευχαριστώ.

2. mad_hatter

mad_hatter You can always take more than nothing

Η βιασυνη της επικυρωσης μακρια ειναι δικο μου δαγκωνω.. και το λεω για ολα τα στατους.. δεν πιστευω οτι εχει να κανει τοσο με τη προβολη τυπου νια νια εγω εχω εσυ δεν εχεις με τις αναλογες γκριματσες αλλα με το απαγορευτικο προς απαντες ανευ αδειας εκρισης κτλ να πλησιασουν το ανηκομενο πλεον μελος.
    Κι αν βγαλατε ακρη πειτε και σ εμενα τι ειπα

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

4. Dracon

H οριοθέτηση απέχει πολύ από αυτό στο οποίο θέλω να εστιάσω. Νομίζω το διαπίστωσες. Αναφέρομαι σε ακρότητες.

5. espimain

espimain Contributor

Αυτοεπιβεβαίωση δια της πρωτοκολλήσεως.

Υ.Γ.
    Εγώ όταν ένα "pussy" το "graposo" το σφίγγω πολύ πολύ, να πονάει να γκαυλώνει και να τρέχουν τα ζουμιά του από τα δάχτυλα μου.
    Πολύ το φχαριστιέμαι.    

6. Dracon

Είσαι μερακλής ασούμε!

7. espimain

espimain Contributor

Διατί να το κρύψομεν άλλωστε;      

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σου φαίνεται περίεργο; Eμένα καθόλου, εγώ στο φετ ας πούμε το χω κοτσάρει πολύ απλά για τυπικούς λόγους, το ότι ξέρω τι θέλω/ουμε το ξέρω εγώ και εκείνος.
    Για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ, δε γνωρίζω αν είναι θέμα βιασύνης/ανασφάλειας/σκατάστοκεφάλι, πάντοτε έτσι παιζόταν το game.

Tα pantaola παίζουν τύπου:

1. το κοτσάρει γτ ανήκει σε κάποιον/α (νοτ bad)
    2. Για το φαίνεσθαι
    3. Φαντασιακό ανήκειν
    4. Να μην ενοχλούν διάφοροι/ες και άλλα πολλά,

.. ο καθένας εκτείθεται και έχει τους λόγους του, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε σε κανέναν τη χαρά του.    

9. Dracon

Σωστός ο σεφ.

10. Dracon

Το έθεσα σαν ακαδημαϊκό ερώτημα κι εστιάζω ακριβώς στους ΜΗ ουσιαστικούς/πρακτικούς λόγους μα σε άλλου, ψυχολογικούς (κατά περίπτωση άστοχους).

Κατ' ευθείαν εσύ, spammer!

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

12. espimain

espimain Contributor

Ο σοφός λαός λέει "Καινούργιο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω;"

Λέει και για το "Γύφτικο σκεπάρνι", αλλά να μην μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες