Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί τόση βιασύνη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Dracon, στις 11 Νοεμβρίου 2016.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Aυτό λέγεται μόνο σε καινούρια ρούχα/παπούτσια/παιχνίδι, αλήθεια το λένε και για το relationship status;

2. espimain

espimain Contributor

Αν ο άλλος έχει να πηδήξει κάποια χρόνια ή να πηδηχτεί, αντίστοιχα, φυσικά και καμαρώνει και το βροντοφωνάζει.

Ναι το λένε και για νέες σχέσεις αντί του "Καινούργιο γκομενάκι μου και που να σε μοστράρω"

3. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Απελπισία/ανασφάλεια λοιπόν; Ανάγκη (αυτο)επιβεβαίωσης.

4. espimain

espimain Contributor

Ακριβώς!
    Εξαιρετικά επίκαιρο το νήμα!
    Θα μπορούσε στον τίτλο να γράφει και "Συμβαίνει τώρα"      

5. Dracon

Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα!

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και τι σας νοιάζει, ποιος/α διατυμπανίζει ή όχι την σχέση ή "σχέση" ή φαντασίωση σχέσεως που θα είχε με κάποιον/α?
    Που να είχε διάρκεια μιας ώρας, μιας εβδομάδας, ενός μήνα, όσο θα ήθελε εκείνος/η/οι?

Και τι σας κόφτει, αν είναι παιδιάστικο/ηλίθιο να το κάνει κάποιος/α ( δηλαδή να "επιδεικνύεται" ) ?
    Τι σας κόφτει, αν γαμεί/γαμιέται, πως γαμεί/γαμιέται, με ποιον/ποια γαμεί/γαμιέται?
    Αν το κάνει για να το παίξει λύκος/αινα, που μαρκάρει με τα ούρα του/της το έδαφος του/της ( αληθινά δικό του/της ή μονάχα στο μυαλό του/της ).

Τι σας κόφτει, αν κάποιος/α το κάνει απλά, σαν προκάλυψη για να μην του/της σπάει κανείς/καμία τα ούμπαλα?

Τι σας νοιάζει, αν κάποιος/α φαίνεται ή δεν φαίνεται, αλλά τσακάει ( ή προσπαθεί να τσακάσει ) τα γουνιά ή τους πέοντες με τα κιλά?

Μήπως το "ζοράκι" είναι κείνων που "κοιτούν" ? Μήπως θα ήθελαν να ήταν στη θέση του/της άλλου/ης ( γιατί θα είχαν πλάσει ποιος ξέρει τι σενάρια στο δικό τους το μυαλουδάκι ) ?

Ρωτώ εγώ με την σειρά μου.

Κάποιον/α τον θεωρείτε από μαλθάκα/ισμένη ως κατάφωρα γελοίο/α? Γούστο και καπέλο σας, μην του/της δίνετε καμία σημασία. Καλώς ή κακώς η παρούσα σελίδα ( όπως και οποιοσδήποτε χώρος εκτός των σπιτιών μας ) δεν μας ανήκει. Μας αρέσει ή όχι, πρέπει να την "μοιραστούμε" και με άτομα ( ή στην προκειμένη κυρίως με ηλεκτρονικούς λογαριασμούς ), που για χ, ψ, ω λόγους δεν θα ήταν του γούστου μας. Τι πιο απλό απ' το να επιλέξουμε, να μην έχουμε μαζί τους καμία εντελώς αλληλεπίδραση ? ( Το ευκολότερο θα ήταν η ignore list - και μακάρι να υπήρχε μια και στον έξω κόσμο -. Βάζουμε εκεί όποιον/α, δεν μας ταιριάζει και ως δια μαγείας, παύει για μας να υπάρχει. Δοκιμάστε το, εγώ το έχω ήδη κάνει - μ' έχω χάσει τον λογαριασμό πόσους/ες - και βρήκα την υγειά μου ).

Τεσπα, κουβέντα να γίνεται όπως πάντα, δίκιο θα είχαν και οι μεν και οι δε ( δηλαδή ο/η καθένας/καθεμία με το δικό του/της δίκαιο ). Και όποιος/α χαλιέται σε τέτοιο σημείο, ή κλείνει τα "ματάκια" του/της σ' ότι τον/την χαλάει ή αλλάζει παραλία.

Θέλει/γουστάρει κάποιος/α, να ζει για τους/τις άλλους/ες? Τον/την κόφτει τόσο πολύ τι θα πει ο κόσμος ( ο όποιος κόσμος τόσο εδώ, όσο κι έξω από δω ) ? Με γεια και χαρά του/της.
    Ξανά καλώς ή κακώς, δεν είναι όλοι/ες φτιαγμένοι/ες με τον ίδιο τρόπο. Και τον "κόσμο" - πόσο μάλλον όταν δεν βλάπτουν κανέναν/καμία -, τον έχουν ειλικρινά γραμμένο ( που να τους/τις πιστεύει ο "κόσμος" ή όχι ).  

Last edited: 12 Νοεμβρίου 2016
  7. espimain

espimain Contributor

Φτάνουν όσα είπαμε κι "εδώ να μείνουν"      

8. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Συμφωνώ με την @Μαντλίν. Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν.

Ποιο το όφελος στο να κρίνει και να επικρίνει κάνεις;

Remember, YKINMKBYKIOK.

Edit: και με τον @Tenebra_Silente συμφωνώ, δεν πρόλαβα να το δω πριν αναρτήσω.

9. Dracon

Δεν έπιασες τι θέλω να πω, παρ' όλα αυτά ευχαριστώ που με τίμησες με το σεντονάκι. Γενικά πάντως, όταν το thread έχει (  στο τέλος μάλλον πρόκειται για ερώτηση. Οπότε για να ρωτά κάποιος κάτι, μάλλον θέλει να ανταλλάξει απόψεις.

Περιττό σαφώς να υπογραμμίσω πως δεν υπάρχει ανάγκη για υπερασπιστές όταν δεν στοχοποιείται κάποιος. Το Defender θέμα το κάλυψαν οι Manowar πριν από χρόνια με σχετική επιτυχία. Peace.

10. estelwen

Πραγματική ερώτηση θα ήταν "γιατί νομίζετε ότι κάποια άτομα του χώρου, ανεξαρτήτως παλαιότητας, ανακοινώνουν πολύ σύντομα τις αλλαγές στο στατους τους;"

Στο αρχικό σου ποστ δεν αρκέστηκες σε ερώτηση. Στιγμάτισες, επέκρινες, κατέληξες σε ετυμηγορία.
    Not cool.

11. Dracon

Είμαι κακός άνθρωπος.

12. estelwen

Ξέρω χειρότερους