Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί τόση βιασύνη;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Dracon, στις 11 Νοεμβρίου 2016.

1. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Πέρα από την πλάκα κορίτσι και για να μην έχουμε τριβές και παρανοήσεις, στοχοποιώ συμπεριφορές. Όχι πρόσωπα. Δεν έχω να χωρίσω τπτ με κανέναν και το ενδιαφέρον μου είναι καθαρά ακαδημαϊκό.

2. gaby

gaby Guest

Από τη μια συμφωνώ με την λογική που αναπτύσσεται στο εναρκτήριο ποστ του νήματος, γιατί όχι λίγος συγκρατημός, κάποια περίσκεψη προκειμένου να εκτεθεί μια σχέση.

Από την άλλη καταλαβαίνω την εναλλακτική λογική, πως όταν κάποιος Κ αναλαμβάνει μια υ της δίνει εντολή και αυτή αναρτά στο προφίλ της ένα "διατέθηκε" ή "ανήκει" και όλοι το βλέπουν. Έχει μια ευνόητη πρακτική χρησιμότητα, δημιουργεί την δική του δυναμική εντός του ζευγαριού και εικάζω πως η υ δεν θα θέλει να το χάσει εύκολα, στην αρχή τουλάχιστον θα της αρέσει. Το καταλαβαίνω. Όταν, το πάλαι ποτέ, μου είχε δοθεί εντολή και το είχα κάνει έτσι κάπως είχα νιώσει. Βέβαια, καίγαμε το κερί και από τις δύο πλευρές έτσι το κάψαμε όλο γρήγορα. Αλλά στη ζωή αυτή υπάρχουν τα καυτερά, υπάρχουν τα απαλά, υπάρχουν τα σκληρά αλλά και τα βελούδινα, τα αλμυρά και τα γλυκά και ούτω καθ εξής, όλα στην ώρα τους.

Εκτός αυτών είναι και θέμα τί είδους σχέση BDSM θέλουν να έχουν οι άνθρωποι, που όπως σωστά ειπώθηκε, θεωρητικά "ξέρουν τί θέλουν". Αν αυτό που θέλουν είναι θεατρικό BDSM με πάρτι με dress code, performances κλπ; Γιατί να μην το ξεκινήσουν χθες, αν αυτό είναι που πραγματικά επιθυμούσαν;

Έτσι δεν έχω πρόβλημα και με τις δύο καταστάσεις, αρκεί να εφαρμόζονται με τρόπο που ταιριάζει με τους δύο και τις επιθυμίες τους και αποδίδει αυτό που πραγματικά θέλουν στην σύναψή τους με το περιβάλλον BDSM.

3. Brigitte

Brigitte Contributor

Απο τη στιγμή που βρισκομαστε σε ενα bdsm foroum δε με ενοχλεί καθόλου να βλέπω οτι κάποιος "ανήκει" σε κάποιον. Ίσα ίσα θα πω οτι μ' αρέσει κιόλας καθ' οτι ειμαι ρομαντική ψυχή και μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους ζευγαρωμένους ερωτευμενους και μη.
    Δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντύπωση.
    Η γρήγορη ανακοίνωση μπορεί να συμβαίνει για λόγους που κρινει ο Κ. Δε θα κρίνω τους λόγους που εχει ο καθε Κ. Φαντάζομαι οτι το κανει γιατι θέλει να ξεκαθαρισει στους υπόλοιπους οτι το συγκεκριμένο υ ειναι δικό του. Και πού είναι το κακό?
    Και ποιος ξέρει στην τελικη πόσο καιρό ειναι μαζι πριν αποφασίσει ο Κ πως ειναι η κατάλληλη στιγμη να μπει η σφραγίδα του? Το οτι μπαινει το owned μια συγκεκριμένη στιγμή δε σημαίνει απαραίτητα οτι η σχέση ξεκινησε τη στιγμή που ανακοινωθηκε. Αλλα και τοτε να ξεκινησε με γεια τους με χαρα τους!

4. Dracon

Ρομαντική θέση, όμως σαφώς δεκτή. Δεν εστιάζεις στην ενδεχόμενη πηγή του θέματος στην οποία εστιάζω εγώ όμως υποθέτω είναι θέμα στάσης.

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Στο χωριούδι μου ανυπομονούσα να πάω στον καφενέ να συναντήσω τον κυρ-Στέλιο να μου μάθει ντάμα αλλά δεν μπορούσα ποτές αυτά τα ψου-ψου-μου. Σου χαλάνε και την παρτίδα.

6. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Φίλτατε, τα κεφαλαία γράμματα νομίζω πως απαντούν σε όλα: ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ..

Άσχετο Ps: περισσότερη ανάλυση αύριο από κοντά, στα μέρη σου!

7. Dracon

Χάρηκα με το νέο!