Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί υπό?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Cinnamon, στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

1. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

To safeword ειναι πολυ σημαντικο και δεν επιτρεπεται να παραβιαζεται ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
    Ειναι πολυ πιο μεγαλο φαουλ να παραβιασει Κ το safeword, ας το ειχει πει η αλλη παραλογα,.

Η ασκοπη χρηση τιμωρειται κι αυτη, Εγω θα ελεγα σηκω ντυσου και πηγαινε σπιτι σου.
    Και ξεχνα το τηλεφωνο μου.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Safewords Δεν ειναι άαχ οοοχι μηηη´. Ουτε ´μα κοιταγα το ταβανι´ ουτε ´το ελεγα απο μεσα μου γιατι κολησα´
    Ειναι μιαλεξη, που δεν εχει καμια σχεση με το παιχνιδι και δεν μπορει να παρερμηνευτει. Εκει σταματαει το παιχνιδι.

2. skia

skia Contributor

Ερωτηση του δικηγορου του διαβολου... Ηταν κακη χρηση της κυριαρχιας... Ηταν οντως η αυτο ηθελες να πιστευεις επειδη δε συμφωνουσε με αυτα που ηθελες;

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

Κακή χρήση της κυριαρχιας....

Κ ειναι αυτοι που βλεπουμε εμεις ως Κ...

4. tithon

tithon Contributor

@Cinnamon @anthea[C_M]

μικρή σημασία έχει αν υπήρξε «κακή χρήση» ή χειριστικότητα ή γκρίνια.
    σημασία έχει οτι προέκυψε αντιπαλότητα που απεδείχθει μη διαχειρίσιμη, για όποιο λόγο. αδιάφορο ποιός «φταίει».
    κατέρρευσαν οι ρόλοι, ρητοί ή άρρητοι.

5. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Υπάρχουν κάτι βανιλα τύποι εκεί έξω που επειδη ζηλεύουν αρχίζουν τα "μην βγαίνεις με τις φίλες σου", "μην φοράς αυτά", μην αυτό μην το άλλο και καταλήγουν να έχουν μια απομονωμένη κοινωνικα και δυστυχισμένη γυναίκα δίπλα τους γιατί ο έλεγχος δεν πηγαζεται από τίποτα άλλο πέραν της ανασφάλειας τους. Ε, δεν θα τους πούμε και Κ αυτούς τους κακομοίρηδες τώρα...

6. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

@anthea[C_M] Κακή χρήση εκ των αποτελεσμάτων γύρω μου και στη ζωή μου. Εμένα προσωπικά δεν μου έκανε κακό ή και να μου έκανε δεν το αντιλήφθηκα σαν κάτι τέτοιο. Θα ήταν ιδανικός ίσως, αν δεν είχε καμία εξουσία στη ζωή μου. Κοινως σαν γκόμενος απλός.
    Επειδη κάποιος έχει κυριαρχικες τάσεις δε σημαίνει απαραίτητα πως ξέρει να τις διαχειριστεί και σωστά. Υπάρχουν και κακοί κυρίαρχοι.

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2018
  7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Σερας ολα σωστα τα λες αλλα αυτος ο διαχωρισμος των φυλων που κανετε καποιες στιγμες και οποτε σας συμφερει εμενα μου ακουγετε καπως .... γιατι και εμεις μπορουμε να γραφουμε για τις κακομοιρες που υπαρχουν

8. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Αντιπαλότητα δε γινόταν να υπάρξει.
    Οι ρόλοι ήταν άνισοι μέχρι τέλους .
    Δεν κατέρρευσαν ποτέ.

9. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Υπήρχαν κι αυτά αλλά ήταν απ τα χαριτωμένα μας. Ισως κάποια άλλη τα έβρισκε καταπιεστικά.

10. tithon

tithon Contributor

η ίδια η επίκληση «κακής χρήσης» συνιστά αντιπαλότητα. διάσταση. απαίτηση διαφορετικής χρήσης.
    μοιάζει να κατέρρευσαν.

11. bumblebee

bumblebee Contributor

Θεωρω οτι επεσες θυμα κακοποιησης. Ειναι αγραφος κανονας, οτι η Κουζινα σε ενα βδσμ σπιτι, αποτελει το χωρο δημιουργιας και παραμονης ενος υ , οταν δεν χρησιμοποιειται  καθολο το 24ωρο. Και εξαυτου, ειναι ενας χωρος ιερος. Ειναι το κεκτημενο δικαιωμα σας.

Για το λογο αυτο η Κουζινα δεν μπορει να ειναι λιγοτερο απο 5 τμ, για να εχετε την απλα και την ανεση σας.Και κανενα Κ δεν εχει δικαιωμα εισοδου και παραμονης στο χωρο αυτο.

Εφοσον λοιπον ο ατιμος, δεν σεβαστηκε το χωρο σου και τον περιορισε σε μισο τμ, εγω δεν τον αναγνωριζω.

Συμφωνω μαζι σου. Αξιζες 4,5 τμ παραπανω. Κακοποιηθηκες  

12. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Ευτυχώς που υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που με καταλαβαίνει χαχαχαχα

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2018