Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί υπό?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Cinnamon, στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

1. periandros_

periandros_ Regular Member

Ευθυκρινής , ευθύβολη και ακριβοδίκαιη , κατακρημνίζεις με χέρι σταθερό , διαχρονικά θέσφατα και παρηγορητικές παραμυθίες , αγαπητή lara.

Και σε ρωτώ : και τώρα τι θα γίνουν ορισμένοι χωρίς βαρβάρους ; Οι άνθρωποι αυτοί , ήσαν μια κάποια λύση !

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Για τα πρώτα δύο μπορώ να σου πω ότι μπορούν να είναι μέρος της εκπαίδευσης από την αρχή οπότε να μην είναι θέμα στην πορεία. Για τα οικονομικά δεν ξέρω να σου πω. Γενικά εξαρτάται από το πόσο καλά μπορεί να διαχειρίζεται ο Κυρίαρχος τις καταστάσεις.

3. Seras Victoria

Δεν θέλω να με περιγράψω ως τέλεια και ότι όλα είναι εύκολα ή ότι δεν υπάρχουν στιγμές που έχουν σπάσει τα νεύρα μου κτλ κτλ αλλά μαθαίνω συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο σιγά σιγά και προσαρμόζομαι όσο μπορώ. Το να μην είμαι η μόνη υποτακτική είναι πλέον αυτονόητο στο μυαλό μου για παράδειγμα. Στο να έχω όσο χρόνο μου δίνεται νιώθω πως έχω βελτίωση, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ. Επίσης στην αρχή και για καιρό είχα ανάγκη από επιβράβευση όταν τα πήγαινα σε κάτι καλά, ούτε αυτό μου δίνεται και έχω αρχίσει να το αποδέχομαι και αυτό (με δυσκολεύει ακόμα λίγο). Καταλαβαίνω με άλλους τρόπους πότε είναι ικανοποιημένος μαζί μου και πότε όχι και καταλαβαίνω πως αυτο έχει τελικά σημασία.
    Ακόμα γενικά μαθαίνω.

4. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Επειδή υπάρχουν Κ.

Τελεια και παύλα.

Οποιο υ ψάχνει, βρίσκει.

5. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ίσως.

6. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Κι εγώ μπορώ να εκπαιδεύσω τον σκύλο μου να ζει χωρίς φαΐ και χωρίς νερό, αυτό όμως θα τον σκοτώσει και εγώ τον θέλω και αύριο και μεθαύριο.
    Κι αν κάποια στιγμή πάψω να τον θέλω για το χ, ψ λόγο, δεν θα τον εξοντωσω.
    Θά' τον "δώσω" κάπου αλλού που θα τον αγαπούν- φροντίζουν.

7. Seras Victoria

Κοιτάξτε, αν μπήκατε σε αυτό το φόρουμ για να ρωτήσετε και να μάθετε όπως αρχικά νόμιζα τότε καλά κάνατε. Αν ήρθατε για να κρίνετε πράγματα που δεν καταλαβαίνετε με βανιλιστικα κριτήρια, ε, ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους σαν κι εσάς εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί, απλα τώρα γνωρίζω τις προθέσεις σας.

Απάντησα στην ερώτηση της @anthea[C_M] περί στραβης. Όταν εκπαιδεύεσαι ακολουθείς, και ακολουθείς επειδή εμπιστεύεσαι πολύ και εκτιμας την κρίση του. Ο Κ σε διαμορφώνει έτσι όπως επιθυμεί και αν και η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη (ποιος είπε άλλωστε ότι πρέπει να είναι εύκολη; ) οδηγεί εκεί που ξέρει ο Κ ότι θέλει να φτάσεις. Όταν μάλιστα η εκπαίδευση είναι ουσιαστική και όχι μερικά τασκς και τιμωρίες σε προστατευμένο περιβάλλον που απλά τονίζουν την υποταγή και ότι ανήκεις επιφανειακα, προετοιμαζεσαι και για τις "στραβες" γιατί μαθαίνεις πραγματικά ποια είναι η θέση σου σε κατάσταση Κυριαρχίας.
    Η ευχαρίστηση αντλείται όπως ήδη έχω πει από το γεγονός ότι έχεις θέση στη ζωή του με οποια μορφη και από το ότι τον ικανοποιεις με το να ανταπεξερχεσαι στα ζητούμενα.

Το να μην τα επιλεγατε όλα αυτά για εσας είναι απόλυτα σεβαστό αλλά μέχρι εκεί.

Last edited: 5 Οκτωβρίου 2018
  8. Cinnamon

Cinnamon Mary Celeste

Πρόθεση μου δεν ήταν να σας προσβάλω,
    ήταν να σας αφυπνισω κι αν όχι εσάς ίσως άλλες/ άλλους.
    Με συγχωρείτε αν κοντά στο ένα έγινε και το άλλο.
    Καλή συνέχεια και σε εσάς.

9. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@Seras Victoria καλα τα λες αλλα η ζωη δυστυχως δεν ειναι Ουτοπία

10. Seras Victoria

Τι το ουτοπικό διάβασες;

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Δεν θα ηθελα να τα αναλυσω καλα τα λες σου λεω ετσι πρεπει αν ειανι καποια πραγματα απλα πιστευω οτι πολλα δεν ειναι ετσι
    μακαρι εσυ να βρεις αυτα που ψαχνεις και να κανεις μια βδσμικη σχεση οπως την ονειρευεσαι Αν δεν την εχεις βρει ηδη

12. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Κοιμάται κανείς;