Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Ιανουαρίου 2010.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Γιατί είναι καλό ή κακό κατά την αποψή σου που γεννήθηκες γυναίκα;

Γιατί είναι καλό ή κακό κατά την αποψή σου που γεννήθηκες άντρας;

2. Animator

Animator Regular Member

Πρωτες πιθανες απαντησεις:
    1)Γιατι ετσι το ηθελε ο θεος/αλλαχ/βουδας/12θεο/θεοι της Valhalla.
    2)Γιατι στην προηγουμενη μου ζωη ημουν καλος/κακος οποτε και αναγεννηθηκα ετσι.
    3)Λειπουν μερικες επιλογες οπως:
    -Γιατί είναι καλό ή κακό κατά την αποψή σου που γεννήθηκες άντρας και αλλαξες το φυλο σου σε γυναικειο;
    -Γιατί είναι καλό ή κακό κατά την αποψή σου που γεννήθηκες γυναίκα και αλλαξες το φυλο σου σε αντρικο;
    4)Ειναι καλο γιατι σημαινει οτι οι γονεις μου ειχαν αρκετα υγιες και λειτουργικο DNA ετσι ωστε να μην βγω ερμαφροδιτος. Yeeeah baby.

..αυτα προς το παρον. Σορρυ για το (πιθανο) οφτοπικ.  

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Γιατί ;

Perri μεγάλη πληγή ξύνεις τώρα .
    Να σε πω το λοιπόν ,ας είχα ένα μουνι , και ας το είχα και στο κούτελο πάνω .
    Θα κυβερνούσα τον κόσμο .
    Προφανώς στην προηγούμενη ζωή μου θα είχα κάνει κάτι πολύ κακό , και γι αυτό ο θεός με τιμώρησε και με ξαναέστειλε στη γη ως άντρα .
    Γιατί ΄
    1) Οι άντρες είναι εμφανισιακά όργια σε αντίθεση με της γυναίκες που είναι τρισχαριτωμένες
    2) Οι άντρες ακόμα και αν είναι μαστερς , όσο και αν αντιδρούν σε διάφορα στο τέλος κάνουν αυτό που θέλουν οι γυναίκες , ακόμα και αν αυτές είναι σκλάβες
    3) Οι άντρες έχουν σωματική δύναμη και έμφυτη την επιθυμία να την χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν της ανάγκες , και για να προστατέψουν την καλή τους , σε αντίθεση με της γυναίκες που έχουν πονηρία και πείθω ( και όπου δεν υπάρχει χρησιμοποιούν το μουνι τους , και πείθουν τους πάντες )
    4) Οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες και είναι πιο ανθεκτικές , όπως και οι κατσαρίδες επίσης
    5) Οι γυναίκες δεν κάνουν φαλάκρα
    6) Όπως λεν , το κλάμα μιας γυναίκας σπαράζει το πορτοφόλι ενός άντρα
    7) Τέλος θα κλείσω με το εξής όταν ο θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα τους ρώτησε ποιος από τους δύο θέλει να κατουρά όρθιος . τότε ο άντρας ως πιο δυνατός έσπρωξε την Εύα με δύναμη και είπε ‘’ εγώ θεέ μου ‘’ . και ο θεός τον έκανε να κατουρά όρθιος . και στη γυναίκα έδωσε ότι απόμεινε ,πολλαπλούς οργασμούς .
    Συγγνώμη αλλά μόνο κακό βλέπω στο ότι γεννήθηκα άντρας
    Οι γυναίκες δεν με αρέσουν απλώς , αλλά της θαυμάζω , ανεξάρτητος τη είναι η καθεμία , μόνο και μόνο για αυτό που έχουν γεννηθεί .
    Το μεγαλύτερο θαύμα του κυρίου

4. Georgia

Georgia Owned Contributor

Επειδή δεν μου ταιριάζει το καλό/κακό σαν επίθετο του φύλου, θα το σκεφτώ με βάση την λειτουργικότητα ίσως και θα καταλήξω στο οτι δεν μου φταίει το φύλο μου αλλά η αντιμετώπισή του από τους άλλους. Δείτε αυτή λοιπόν ως το "κακό" του οτι γεννήθηκα γυναίκα 

5. kali crow

kali crow Guest

πρωτος και κυριος λογος ειναι το οτι εχουμε ενα απιστευτο σωμα...λατρευω τις καμπυλες και γενικα τη δομη του γυναικειου σωματος.
    δευτερον γενναμε.
    τριτον εχουμε μυαλο που ωριμαζει γρηγοροτερα(επιστημονικα αποδεδειγμενο).
    τεταρτον εχουμε την ικανοτητα να ασχολουμαστε επιτυχως με περισσοτερα απο ενα πραγματα ταυτοχρονα(ο αντρας και παλι αποδεδειγμενα καπως μπερδευεται να το πουμε).
    πεμπτον υλιστικως, τα τακουνια, οι ζαρτιερες, τα εσωρουχα , οι κορσεδες και οι τσαντες.
    εκτον ζουμε περισσοτερο απο τους αντρες.
    εβδομον δεν υποφερουμε απο φαλακρα.
    ογδοον εχουμε αφθονη πονηρια.
    ενατον το γυναικειο σωμα εχει πολλη περισσοτερη αντοχη στον πονο.
    δεκατον ο αντρας ειναι η κεφαλη του σπιτιου...αλλα η γυναικα ειναι ο λαιμος, οποτε στρεφει την κεφαλη οπου αυτη θελει! 

6. Re: Απάντηση: Γιατί ;

Άλλοι θα έπρεπε να είναι οι λόγοι για να θαυμάσεις μια γυναίκα αλλά δεν θα τους αναλύσω τώρα danos 
    Kατά την γνώμη τα παραπάνω που αναφέρεις (τα περισσότερα τουλάχιστον)είναι λόγοι για να μην θέλεις να είσαι γυναίκα και λόγοι που εμένα προσωπικά με κάνουν να λυπάμαι που επικρατούν τέτοιες εντυπώσεις για το γυναικείο φύλλο.
    Βέβαια κάποια αφορμή θα υπήρχε...

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Γιατί ;

Δεν έχεις και άδικο. Να δεις τον Κ μου να τρέχει να μου ετοιμάζει πρωινό και να τον σέρνω σε αχαλίνωτο shopping στο Λονδίνο (με δικά μου χρήματα βεβαίως)... Χάρμα οφθαλμών είναι, το μωρό μου  

8. danos

danos Regular Member

Γλυκιά μου άμα ζούσες ένα μήνα ως άντρας θα έβρισκες άλλους 100 λόγους .
    Τώρα το αν λυπάσαι που επικρατούν τέτοιες εντυπώσεις για της γυναίκες , θα σε πω , εγώ να δεις πόσο λυπάμαι   ,και τι δεν θα έδινα για να μην ήταν έτσι τα πράγματα .
    Αλλά δυστυχώς .  
    Αυτά είναι γενικά και ασφαλώς υπάρχουν και εξαιρέσεις , αλλά όπως το είπα .
    Εξαιρέσεις .
    Τώρα οι άλλοι λόγοι που θα έπρεπε να θαυμάζω μια γυναίκα , ελπίζω να μην εννοείς ότι γεννά ,όπως ακούω συνήθως .διότι εδώ οι περισσότεροι κάνουν λάθος .
    Ο άντρας γεννά , η γυναίκα τίκτει . 
    Και βέβαιος όσο σημαντική είναι η γυναίκα για την διαιώνιση του είδους μας , άλλο τόσο είναι και ο άντρας .
    Βλέπεις καλώς η κακός είναι το μοναδικό πράγμα που χρησιμεύει ο άντρας σε αυτόν τον κόσμο  
    Πάω για μπιλιάρδο  

9. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί ;

Βλέπεται ??
    Και μετά συζητάμε εμείς εδώ αν θα πρέπει να με αρέσει που είμαι άντρας .
    Για πηγαίνετε να ρωτήσετε το μωρό της

10. Animator

Animator Regular Member

Re: Απάντηση: Γιατί ;

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί ;

Τί να ρωτήσουμε, ρε φίλε; Και πού;

Δεν το κατάλαβες, ότι ο άνθρωπος την έχει κάνει από τη χώρα; Λες νά 'ναι τυχαίο;

12. danos

danos Regular Member

Όχι βέβαια δεν είναι τυχαίο απλώς δεν είχα χρόνο να το αναπτύξω .