Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Ιανουαρίου 2010.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί ;

Τι να τον ρωτήσουν; Αν του αρέσει που είναι άντρας; Φαντάζομαι πως ναι, αλλιώς θα 'χε κάνει αλλαγή φύλου προ πολλού. Όσο για το πού βρίσκεται, δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα. Λογικά, κάπου εδώ μέσα θα 'ναι και θα γελάει με τα χάλια μας.

2. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

το γεγονός ότι η φύση δεν μας προίκησε με την μητρότητα δεν είναι και τόσο κακό, καθότι είμαστε "αναγκασμένοι" να ψάξουμε αλλού την δημιουργία, στην τέχνη, στην επιστήμη, στην τεχνολογία για να ικανοποιήσουμε την ανθρώπινη ανάγκη για δημιουργία. Οι γυναίκες είναι προικισμένες απο την φύση, δημιουργουν το μέγιστο έργο, την ζωή, εμείς όχι, δημιουργούμε άψυχα αντικείμενα και λόγια αλλά εμφυσούμε ζωή σε αυτά από τα κομμάτια της ψυχής μας. Θυμήθηκα τα λόγια ένος τραγουδοποιού ( Psychotic waltz νομίζω) : "Το να δημιουργω τραγούδια είναι ότι λιγότερο μπορω να κάνω για να πλησιάσω την μητρότητα" . Δεν είναι και τόσο κακό να σαι άντρας. Προς θεού μην το εκλάβετε αυτό ως την απόλυτη κατάσταση των πραγμάτων, υπάρχουν γυναίκες που εξίσου καλά έχουν διαπρέψει σε πολλούς τομείς αλλά η ιστορία επιδεικνύει αντρικά ονόματα κυρίως και αυτό δεν οφειλεται μόνο στην παραγκώνιση της γυναίκας από την γνώση μέχρι μία εποχή.

3. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Γιατί ;

Δυστυχώς δεν είμαι γυναίκα γιατί, ως γνωστόν, "αν δεις καράβι στο βουνό..."

Ευτυχώς είμαι άντρας και δε χρειάζεται να τρελαίνομαι για την εξωτερική μου εμφάνιση, συμπεριφορά και είμαι απολύτως ικανοποιημένος με την απλότητά μου (ενώ οι γυναίκες δεν την πολυπαλεύουν με την πολυπλοκότητά τους )

4. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Γιατί ;

Φαντάζομαι θα πρέπει να έχει γίνει αντιλυπτή σε εσένα η πολιτική πίσω απο την παρουσίαση και καταγραφή των "καλύτερων και διασημότερων¨" καλλιτεχνών στην συνολικότερη ιστορία της τέχνης. Μία εκτεταμένη έρευνα στη νεότερη πολιτιστική καταγραφή των καλλιτεχνών και των έργων τους θα σε ενημερώσει οτι δεν επιδεικνύονται ούτε μόνο , ούτε καν "κυρίως" αντρικά ονοματα.

5. Animator

Animator Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Γιατί ;

Πλεον εχει αλλαξει και το κοινο στο οποιο απευθυνεται η τεχνη καθως και τα ιδια τα standards του τι θεωρεται τεχνη. Ειναι ατοπο να συγκρινονται ανομοια πραγματα.

---------------
    υ.γ. και οχι προφανως οι περιορισμοι για την καλλιτεχνικη εκφραση του όποιου ατομου δεν επερχονται απο το φυλο του αλλα απο την ιδια την ιδιοσυγκρασια του.
    υ.γ.2: Αμαν πια με τις μ@λακιες του τυπου "οι αντρες/γυναικες ειναι ανωτερες γιατι...μπλα μπλα", "οι αντρες/γυναικες ειναι κατωτερες γιατι... μπλα μπλα". Μονοι σας δημιουργειται τα όποια φυλικά στερεότυπα. Wgas. Λιγο openmind-ness δεν βλαπτει.

edit: άλλαξε και το φυλετικα σε φυλικα.  

Last edited: 29 Ιανουαρίου 2010
  6. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί ;

REP!!!

(Αν και το "φυλικά στερεότυπα" θα ήταν ορθότερο, νομίζω...  ).

7. darklight

darklight Regular Member

Απάντηση: Γιατί ;

Βασικά γουστάρω που είμαι άνδρας, το διασκεδάζω και το ευχαριστιέμαι.

Λοιπόν (πέρα από το κομμάτι της γυναίκας που συμβολίζει τη δημιουργία, τη γη, τη γέννηση, αυτό που είχε θεοποιηθεί στην προϊστορική εποχή - την εποχή της μητριαρχίας - και το οποίο σέβομαι απόλυτα) εμείς οι άνδρες πιστεύουμε πως οι γυναίκες έχουν όλη τη δύναμη, και είναι φυσικό να αισθανόμαστε έτσι γιατί μας αρέσουν οι γυναίκες, τις λατρεύουμε, εξαρτόμαστε από αυτές.
    Το αντίστοιχο όμως φαντάζομαι ότι νοιώθουν και οι γυναίκες... εξαρτώνται από τους άνδρες, ολοκληρώνουμε ο ένας τον άλλον και έτσι για αυτές εμείς οι άνδρες έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας.
    Το καλό είναι πάντα αυτό που δεν έχουμε σωστά;

8. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Γιατί ;

προφανώς δεν κατανόησες το πνευμα μου

9. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ...

10. Maley

Maley Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί ;

σωστη..απολυτα..