Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Nesaea, στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

Tags:
  1. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Δεν μπορεις να εξελιξεις κατι που δεν εισαι ή δεν νιωθεις.Αν το κανεις απλα παιζεις ενα ρολο.Για ποσο χρονικο διαστημα θα το αποφασισεις εσυ.Εχεις τεραστια διαφορα βεβαια το "ειμαι σκλαβα" απο το "παιζω το ρολο της σκλαβας"
    Ευχομαι οτι καλυτερο παντως

2. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Re: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Το οτι δεν ζει καποιος μια σχεση οπως την ονειρευεται νομιζω εχει να κανει με το οτι δεν εχει βρει το καταλληλο ατομο. Οταν δεχεσαι καποια στιγμη στη ζωη σου οτι η σεξουαλικοτητα σου εκφραζεται καλυτερα μεσα σε μια βδσμ σχεση τοτε μπορει να κανεις το λαθος να πιστεψεις πως τα θελω σου πρεπει ν'αλλαξουν και αυτα. Οταν παραδεχτηκα στον εαυτο μου τι πραγματικα θελω, το επομενο βημα ηταν να βρω πως θα το αποκτησω. Στην πραγματικοτητα ακομα μαθαινω τα θελω μου, μεσα απο την αναζητηση της ηδονης και της ευτυχιας.
    Το νημα το ξεκινησα, γιατι διαβαζωντας για τη σκλαβια σε καποιες ξενες ιστοσελιδες, μια συμβουλη ηταν να ρωτησω τον εαυτο μου γιατι θελω να γινω σκλαβα. Αν θελω.
    Το τι μορφη θα παρει μια σχεση ισως ειναι καλυτερα να μην προκαθοριζεται απο την αρχη ειδικα αν η υπο ειναι νεα στο χωρο. Το εμαθα αυτο σχετικα γρηγορα.
    Οσον αφορα τις προσδοκιες. Προσδοκα κανεις να ειναι ευτυχισμενος/η. Τοσο απλο και τοσο περιπλοκο. Πως, ποτε, και με ποιον, δεν μπορει να το προσδιορισει μ'ενα στατους μια δεδομενη στιγμη.

Υ.Γ. Τι εννοεις με το χαρακτηρισμο wannabe?
    I wanna be fucking happy for a change..Madly, deeply, truly in love with a man that loves me too.  

3. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Nαι καλά όλα αυτά που λες, αλλά αυτό δεν απαντάει στην ερώτησή μου (αν και δεν την έκανα σε σένα συγκεκριμένα - εσύ δηλαδή θες να γίνεις σκλάβα; Ισχύει ακόμη αυτό που έγραψες στο αρχικό ποστ; )
    Η ερώτηση είναι γενική και προς όλους/ες όσους/ες θέλουν να γίνουν σκλάβοι/ες.
    Εσύ απλά λες, με λίγα λόγια, ότι θες να είσαι ευτυχισμένη μέσα σε μια σχέση. Είναι απαραίτητο να είσαι σκλαβα για να γίνει αυτό; Όχι μόνο εσύ, αλλά ο καθένας. Ναι οκ, θα μου πεις το θέμα είναι το bdsm στοιχείο. Στο bdsm όμως δεν υπάρχουν μόνο οι σκλάβοι, υπάρχουν και οι sub και οι bottom. Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι αρκετοί τα προσπερνάνε αυτά και στοχεύουν στο "σκλάβος". Γιατί; Αυτό ρωτάω.
    (Sorry αν καταχράζομαι το νήμα σου, απλά δεν ήθελα να ανοίξω άλλο, μιας και βρήκα ότι αυτό είναι σχετικό. Αν θες να μεταφέρω τα ποστς μου αλλού, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με)

Υ.Γ. Δεν αναφερόμουν σε σένα με το wannabe. Προς Θεού μην το παίρνεις προσωπικά please.
    Το εννοώ ακριβώς όπως είναι η ετυμολογία του: wannabe - definition of wannabe by the Free Online Dictionary, Thesaurus and Encyclopedia. και Wannabe - Definition and More from the Free Merriam-Webster Dictionary

4. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Επειδή μου αρέσει ιδιαίτερα πολύ και με ικανοποιεί και με γεμίζει μια σχέση M/s και επειδή έχω βάσιμους λόγους να ισχυρίζομαι ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη ως σκλάβα σε μια τέτοια σχέση.

Ικανοποιεί αυτή η απάντηση;

Υ.Γ. Το περί "ελευθερίας" ούτε κι εγώ το έχω καταλάβει. Ακόμα...  

Last edited by a moderator: 10 Απριλίου 2010
  5. Emma

Emma Contributor

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση νομίζω  

Η ερώτηση δεν απευθύνεται όμως σε όσους/ες έχουν ήδη καταλήξει σχετικά με αυτό το θέμα (όπως εσύ π.χ.) και το ζουν, αλλά σε όσους το ψάχνουν ακόμα, στοχεύοντας συγκεκριμένα στο εν λόγω στάτους.

6. gaby

gaby Guest

Δεν μπορείς να στοχεύεις σε στάτους, Emma. Δεν είναι πτυχίο, ούτε επαγγελματική εξειδίκευση, ούτε πρωτάθλημα. Παίρνεις μια πορεία, μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρίες και βλέπεις τί σου αρέσει.

Αλλιώς γίνεσαι ψυχαναγκαστικός, του τύπου "αφρίζει - ξαφρίζει - τον - παρά - μας - τον - δώσαμε" ή αναγκάζεσαι να ωριμάσεις μέσα από μία δυσκολότατη αναστροφή παλιότερων αποφάσεων που βασίζονταν σε μια όλως διόλου εσφαλμένη ως αντίληψη και εφαρμογή στοχοθέτηση.

7. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Σ'ευχαριστω που το διευκρηνισες, οχι για μενα, αλλα για οσους αλλα διαβαζουν και αλλα μεταφραζουν. Το στατους με το οποιο μπαινεις σε αυτο το χωρο (sub, bottom, wannabe slave) εχει να κανει με το πως μπηκες. Στην αγγλια δεν μπηκα ως σκλαβα στο βδσμ. Ως sub συστηθηκα..Στην Ελλαδα εμαθα για τη σκλαβια. Γιατι; Γιατι με οσους μιλησα, εκει το πηγαιναν. Και η γοητεια στη σκλαβια (γιατι στην αρχη, μονο ωραια ακουγα και διαβαζα...π.χ. μαρτυριες αλλων σκλαβων κτλ) ηταν αυτη η τελεια σχεση οπως την περιεγραφαν με τα ολοκληρωτικα συναισθηματα, την μεγαλη ενταση, και το μοναδικο δεσιμο μεταξυ των δυο. Ειλικρινα, δεν ειμαι σιγουρη αν θελω η θα μπορουσα να γινω σκλαβα. Πως ειναι δυνατον να ξερω αλλωστε οταν δεν εχω κανει ακομα μια καθαρα βδσμ σχεση με οποιοδηποτε στατους. Που κολλαει αυτο που παραδεχομαι τωρα με αυτο που δηλωσα ανοιγωντας το νημα; Κολλαει, διοτι λογω του χαρακτηρα μου επρεπε να κανω αυτον τον κυκλο και να μαθω μεσα απο τα λαθη μου και οχι μεσα απο τα λαθη αλλωνων.

8. Emma

Emma Contributor

Συμφωνώ απόλυτα. Εξού και η απορία μου  

Καταλαβαίνω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση  

9. gmall

gmall Regular Member

10. danos

danos Regular Member

Δεν επιθυμώ για κανένα λόγο να γίνω σκλάβα:evil:
    Δεν ταιριάζει με το δασύτριχο στήθος μου 

11. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Θα σε βάλει ο Αφέντης σου να το ξυρίσεις (ή θα σου το ξυρίσει Αυτός) 

12. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι θελω να γινω σκλαβα

Τι λε ρε:rant:
    Το καμάρι μου 
    Αρνούμαι