Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατρέ μου θα ζήσω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 26 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Είναι η πρώτη φορά που βάζω δικό μου θέμα, οπότε μου εύχομαι καλή αρχή.

    Είδα μια συζήτηση του κώλου (συχωρέστε με) και είπα να πω τον πόνο μου…  Είμαι σίγουρη πως θα έχετε κάποιες λύσεις-συμβουλές να μου προτείνετε γιατί δέν παλεύετε άλλο η κατάσταση.
    Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα θέματα περί κοπρολαγνίας, έχω συζητήσει τον πόνο μου με άτομα του περιβάλλοντος μου αλλά βοήθεια δεν βρήκα.. Ας μπω στο ζουμί λοιπόν..

    Γιατί να πονάω τόοοσο πολύ από πίσω??? Μέχρι ώρας οι φορές που με πήραν από πίσω ήταν μετρημένες στα δάχτυλα και συγκεκριμένα πέντε. Οι δυο πρώτες φορές ήταν θάνατος για μένα αλλά ήθελα να ικανοποιήσω τον σύντροφο μου έτσι και έγινε.. τι λάδια, τι βαζελίνες ο πόνος δεν έλεγε να μειωθεί με τίποτα! Προσπαθήσαμε πολλές φορές με πολλά προκαταρκτικά αλλά τον σταμάταγα αμέσως πριν καλά καλά μπει μέσα μου(τον είχε και μεγάλο παναθεμά τον).. μέχρι τα κλάματα έβαζα γαμώτο, με τα πολλά ανικανοποίητο τον άφησα εκείνον ποτέ δεν καταφέραμε να γίνει ολοκληρωτικό.. Οι επόμενες φορές ήταν με γυναίκα όπου έκτος από τα δάχτυλα, μία φορά με πήρε με strap-on και μπορώ να πω ότι με ‘έσκισε'κυριολεκτικά αλλά… δεν ένιωθα τον πόνο επειδή έκτος από την γκαύλα που είχα ήμουν και υπό την επήρεια ‘τσιγάρου’ (παλιές καλές συνήθειες ) έτσι ο πόνος βγήκε την επομένη που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου για καμιά βδομάδα.. Το θέμα είναι ότι ενώ θέλω, με πονάει τόσο που αναγκαστικά δεν τολμώ καν να το ζητήσω η όταν πάνε να μου κάνουν κάτι πίσω, μαζεύομαι η βάζω stop χωρίς πολλά λόγια! Έχω διαβάσει ένα σορό άρθρα και συμβουλές αλλά δυστυχώς τίποτα δεν μου έκανε καλό.. και το γελοίο είναι ότι τρελαίνομαι για ποπούς (να παίρνω και να με παίρνουν) και όταν μου λένε δεν ξέρεις τι χάνεις γίνομαι έτσι  γιατί όταν εγώ ικανοποιώ τις άλλες από πίσω μετά είναι στον έβδομο ουρανό και μου λένε τα καλύτερα έτσι θελω και εγώ να το ζω!!! Ναι αντέχω τους πόνους στο σώμα μου, μέσα μου, αλλά των κωλόπονο ακόμα όχι… Ναι είναι ποπός, υπάρχει πόνος αλλά ο δικός μου ποια ανυπόφορος! Μα τι μου συμβαίνει? Είναι στο μυαλό μου μήπως ή επειδή είμαι κλιστεί πίσω δεν παίζει να το γευτώ όπως πρέπει ποτέ… Έχει να κάνει με το άτομο? Μήπως δεν βρέθηκε ακόμα το κατάλληλο? Φταίει κάτι άλλο?  


    Υ.Γ ( Εύχομαι να το έβαλα στο σωστό tread αν όχι οι Μοd πράτετε ανάλογα  )
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Πρώτα απ όλα να παίζεις πάντα με ασφάλεια όσο αφορά την πίσω πόρτα.
    Δεύτερον, αν και βλέπω ότι δοκίμασες διάφορα "καλλυντικά του έρωτα" θα σε παρότρυνα να χρησιμοποιήσεις ειδικές αλοιφές που αναισθητοποιούν το δέρμα στην συγκεκριμένη περιοχή αν και δεν ξέρω αν προκαλούν αλλεργικό σοκ ή αν είναι ασφαλής. Άλλος τρόπος είναι να ξεκινήσεις να βάζεις plug που είναι μικρά και έχουν ειδικό σχήμα, υπάρχουν και φουσκωτά που τα φουσκώνεις όσο σε παίρνει αν και αυτά θα τα χρησιμοποιείς για διάνοιξη της οπής, να θυμάσαι ότι στην κάβλα πολλά θέλουμε να κάνουμε αλλά λίγα είναι εφικτά και ασφαλή. Τρίτον μην πηγαίνεις ενάντια στο σώμα σου, άλλοι έχουν μεγαλύτερη άλλοι μικρότερη είσοδο  
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Συμβουλές:

    α. Μάθε να κάνεις κλύσμα στον εαυτό σου.
    β. Λιπαντικό...KY!
    γ. Χρησιμοποίησε butt-plugs. Φόρα το για λίγες ώρες την ημέρα και, όταν αρχίσεις να νοιώθεις άνετα με ένα μέγεθος, χρησιμοποιείς ένα μεγαλύτερο.
    δ. Καλή λίπανση της περιοχής και του οργάνου, χρήση αρχικώς των δακτύλων για να "ετοιμαστεί" η περιοχή να δεχτεί το όργανο.
    ε. Χρησιμοποίησε το σφίξιμο, όπως όταν αφοδεύεις. Είναι μια καλή "μαγκιά" για να "χαλαρώσουν" οι σφυγκτήρες του πρωκτού.
    στ. Χαλαρότητα, διαφραγματικές αναπνοές, συνειδητότητα μακριά από την διείσδυση.

    Ελπίζω αυτά να βοηθήσουν κάπως...
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ακολούθησε τις συμβουλές του thanasis, ιδιαίτερα τις γ, α, στ χωρις αυτό να σημαινει πως οι υπόλοιπες είναι υποδιέστερες.
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Γιατι δυστυχως κανεις δεν εχει υπομονη οταν βλεπει ενα ομορφο καλοσχηματισμενο κωλο να τον περιμενει.
    Επισης γνωστο σε ολους,με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνι  
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    οτι να ναι ...
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member


    η στ ειναι η χαλαρωτητα και η διαφραγματικη αναπνοη. Ως δασκαλος πνευστων μουσικων οργανων μπορω να δωσω συμβουλες πανω σε αυτο. μη διστασεις να μου τις ζητησεις. (να αισθανθω και λιγο χρησιμος δηλαδη) 
     
  8. Οι μαθητες σου ξερουνε σε τι αλλο μπωρουν να τους χρησιμευσουν οι αναπνοες
    που τους διδασκεις η μονο για το τρομπονι νομιζουν οτι ειναι?
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Στα ξύλινα πνευστά είναι το ζουμί, ειδικά στο διπλό καλάμι!  
     
  10. Femme31

    Femme31 Το κορίτσι του Κτηνοτρόφου

    Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ζήσεις!  

    Το ΚΥ βοηθάει όντως πολύ, νομίζω περισσότερο από τη βαζελίνη.
    Επίσης βοηθάει το να μην είσαι σφιγμένη, αλλά εντελώς χαλαρή και χαλαρωμένη.
    Δεν θα σου πω να σε έχουν γλύψει ατελείωτα πριν εκεί, το θεωρώ αυτονόητο.

    Νομίζω πως είναι ΚΑΙ ψυχολογικό πάντως..
    Από όλες τις γυναίκες που τους το έχω κάνει από πίσω (με dildo ή και με δονητή, με δάχτυλα, με fist), μόνο μία πονούσε τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να γίνει διείσδυση. Με τον καιρό, τα καταφέραμε και με αυτή..
    Η αρχή πονάει σίγουρα περισσότερο.. Αν καταφέρεις και χαλαρώσεις στην πορεία, πιστεύω πως ο πόνος θα μειωθεί, και eventually θα το απολαύσεις..
     
  11. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: Γιατρέ μου θα ζήσω?

    Αν μου επιτρέπεται μία παλιά παραδοσιακή συνταγή : ελαιόλαδο (κατά προτίμηση extra παρθένο ) με την συνηθισμένη διαδικασία 1-2 δάχτυλα και σε 10 λεπτά έτοιμη. Τουλάχιστον αυτό δεν με πρόδωσε ποτέ!
     
  12. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές   Aν και θα πρωτιμούσα περισσότερη συμμετοχή απο γυναίκες που ξέρουν τι πάει να πεί ποπό πονος! Θα δοκιμάσω κάποιες απο τις συμβουλές σας και εύχομαι να έχω θετικά αποτελέσματα... femme31 Αυτο το ψυχολογικό που ανέφερες με ανυσηχεί περισσότερο αλλά που θα πάει θα βγάλω άκρη!