Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατρέ μου θα ζήσω?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 26 Φεβρουαρίου 2008.

  1. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: Γιατρέ μου θα ζήσω?

    Η γνώμη μου είναι ότι το ψυχολογικό μέρος είναι μεγάλυτερο σε βάρος από το πρακτικο/σωματικό.
    Προτείνω να πάιξεις μόνη στο επίμαχο σημείο να το εξερευνήσεις και να νιώσεις την ηδονή και την επιθυμία να τον είχες μέσα σου όλον. Εγώ αυτό έκανα και έτσι ανακάλυψα και τις ψυχολογικές ενστάσεις που είχα κι έτσι μία μία έπεφταν και ήρθε η μέρα (ή και νύχτα χαχαχαχα) που γίνεται πιά σχεδόν από μόνο του γιατί πρέπει ναξέρεις πώς δουλεύει πια κι αυτή η ρημάδα η τρύπα... δικιά σου είναι στο κάτω κάτω αν δεν την ξέρεις εσύ ποιός θα σου την δείξει????
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κατ' αρχην ο,τι σου ειπε ο Thanassis ειναι περα για περα σωστο!!!!
    Το παν ειναι να βρεθεις με το σωστο στομο.
    Φροντισε τις πρωτες τουλαχιστον φορες να "καθησεις" εσυ πανω ελεγχοντας εσυ την κινηση!
    Δοκιμασε το να τον βγαλεις απο μεσα σου οταν η βαλανος θα εχει εισχωρησει και να ξαναδοκιμασεις αμεσως μετα!
    Βαλε μονη σου λιπαντικο, και φροντισε να εισχωρησει το δαχτυλο σου ολο μεσα.
    Κουνησε το δαχτυλο σου μεσα-εξω για να προκαλεσεις διαστολη.
    Εννοειτε οτι θα εχεις κανει κλυσμα πριν απο ολα αυτα.
    Ξεβιδωσε το "τηλεφωνο" του ντους και χρησιμοποιησε την ελαστικη σπιραλ σωληνα, φροντιζοντας το νερο να ειναι ελαφρα χλιαρο.
    Επανελαβε τοσες φορες ωστε το νερο να βγει καθαρο.
    Μετα το σεξ πλυνε ολη την περιοχη με κρυο νερο, χωρις κλυσμα αυτην την φορα χρησιμοποιωντας ενα καλο αντισηπτικο σαπουνι.
    Αν ειναι η "πρωτη" σου ολοκληρωμενη φορα μετα το περας των παντων |(σεξ-πλυσιμο) κλπ. πηγαινε ετσι μια βολτα με τα ποδια.
    Το περπατημα κανει πολυ καλο την πρωτη φορα σε αυτην την περιπτωση. 
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ομποε, φαγκοτο, ζουρνας, εχουν ζουμί, ε? δεν το είχα σκεφτει. ουτε το είχα πει στους μαθητές μου. Δεν το ήξερα αυτο με την διαφραγματική αναπνοη οτι μπορει να χρησημευσει και σε κατι τέτοιο. Αλλα τωρα θα το λεω μεχρι να με απολυσουν οι γονεις και να μου κανουν και μια ομορφη καταγγελεια. Δεν προσεξα αν το εγραψε καποιος πιο πριν αλλα μία καλη λύση δεν θα ήταν ενας δονητης ωστε να κανεις όλη την εξάσκηση χωρις να υπάρχει η πιθανοτητα να μπει ο αλλος αγαρμπα, ή να του πεσει οση ωρα προσπαθεις σιγα σιγα βαζοντας βγαζοντας λιγο λιγο? Για αρχή, μεχρι να συνηθίσει ο πωπουδάκος.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Προς στιγμήν νόμιζα οτι συνιστάς τον δονητή για την ώρα που ο φουκαράς μαθητής προσπαθεί να βγάλει τόνο στο όμποε που να μην ακούγεται σαν κακοποιημένη πάπια...  

    Η διαφραγματική αναπνοή χρησιμεύει ως ένας υπέροχος τρόπος ρύθμισης της δραστηριότητας του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος, μέσα από την 'εξάσκηση' του πνευμονογαστρικού νεύρου του παρασυμπαθητικού συστήματος. Σε απλά ελληνικά, βοηθά να είμαστε πιο χαλαροί. Και, όταν είμαστε χαλαροί, οι σφιγκτήρες του σώματος 'ανοίγουν'.  
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν υπάρχει σωστό και λάθος άτομο, μπορείς να καθοδηγήσεις τον ερωτικό σου παρτενέρ να κάνει σχεδόν οτιδήποτε. Κάποιες ψωλές αντεδείκνυνται για πρωκτικό όταν είσαι πρωτάρα ή πολύ στενή και θέλεις να διατηρήσεις την στενότητά σου για τον μόνιμο σύντροφό σου.

    Η άποψή μου είναι ότι όταν κάθεσαι εσύ επάνω εισχωρεί πολύ πιο βαθειά και με τρόπο που πονάει υπερβολικά. Είναι προτιμότερο να είσαι στα τέσσερα, μπορείς και από αυτή τη στάση να ελέγξεις το πόσο θα μπει και πόσο σταδιακά. Έχεις χεράκια.

    Φρικτή συμβουλή, κατά την άποψή μου. Όταν μπει, πάρε ανάσα και περίμενε λίγο. Μην βγάζεις αυτό που θέλεις να χώσεις μέσα ως τη ρίζα του. Όταν συνηθίσεις λίγο κι έχεις χαλαρώσει, μπορείς να δεχτείς ΣΤΑΔΙΑΚΑ, αργά-αργά, αγάλι-αγάλι κλπ όλο το όργανο μέσα σου. Εκεί stop. Περίμενε. Εκεί είναι η απόλαυση και σε περιμένει. Μετά από αρκετή ώρα, και καθώς το χεράκι σου είναι πολύ απασχολημένο να παίζει με το κουμπάκι σου, μπορείς πλέον να ξεκωλιαστείς με την άνεσή σου. Προσοχή: αν χύσεις πολύ γρήγορα θα τα χαλάσεις όλα. Το ιδεώδες είναι να τον περιμένεις για να χύσετε μαζί.

    Κι αυτός τί θα κάνει; Θα βλέπει τηλεόραση; Άντε καλέ συνέλθετε.

    Δεν είναι απαραίτητο. Λίγο σκατό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Θα πρέπει μετά την πράξη να πλύνει καλά το όργανό του με ζεστό νερό και σαπούνι. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάλει οτιδήποτε μπήκε σε κώλο (δονητή, ψωλή, δάχτυλο) στον κόλπο αν δεν πλυθεί καλά πρώτα. Οι μολύνσεις καραδοκούν.

    Νομίζω ότι φλερτάρεις με μολύνσεις. Το σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις ειδική φούσκα από φαρμακείο για κλύσματα. Θα την γεμίσεις με χλιαρό νερό. Κρατάς το νερό όσο αντέχεις, κατά προτίμηση μπρούμητα ή στα τέσσερα. Μη βιαστείς. Μία φορά αρκεί. Το νερό θα βγει και θα συμπαρασύρει ΟΛΕΣ τις ακαθαρσίες. Δεν είναι ευχάριστη η διαδικασία, εγώ προσωπικά ξενερώνω γιατί πονάει υπερβολικά η κοιλίτσα μου. Το γέμισμα και το κράτημα είναι ευχάριστο. Το άδειασμα όχι και τόσο.
     
  6. Soragoldfish

    Soragoldfish New Member

    egw pali pisteuw oti an einai na skiloponas kalitera na mh to kaneis,alla an sou aresei na ponas apothn allh,tote prospathhse na xalarwseis kai na to apolauseis.
    oso eisai sfigmenh,ekei ponasperissotero:nod:
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Αμαν βρε δωρα. Ολα λαθος τα ειπε? Δεν της αφησες τιποτα.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μας διαβάζουν και άπειρα άτομα και νεαρά σε ηλικία και είναι σημαντικό να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Αν κάπου κάνω λάθος σε αυτά που λέω τα συζητούμε. Όσον αφορά τις συμβουλές περί στάσεων και καλύτερων πρακτικών, είναι θέμα απόψεων και ίσως εξαρτάται και από το πόσο φακλάνα είναι κάποια (και έσκισα όλα μου τα διπλώματα στην επιλογή της σωστής λέξης) 

    Όσον αφορά τις συμβουλές περί υγιεινής, καλό θα ήταν να με πιστέψετε. Θα αποφύγετε πολύ πόνο και σωληνάρια ολόκληρα από Dactarin. Δεν γεννήθηκα χθες.
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor



    Εγώ καταλαβαίνω την καύλα της Δώρας όταν έγραφε αυτό το ποστ, την απάντηση. Και εγώ την αισθάνθηκα, από τα λόγια της.   Είναι και όμορφος ο τρόπος που γράφει που μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα...  
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Φτου γαμώτο, με τσάκωσες! 
     
  11. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Dora σε ευχαριστώ πολύ.. ήσουν άκρος κατανοητή και χαίρομαι που και εσύ έχεις ένα θέμα με την υγιεινή, είναι κάτι που προσέχω και εγώ πάρα πολύ για να αποφύγω τυχόν μολύνσεις.. Δυστυχώς είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να προσέχουμε πολύ τι βάζουμε μέσα μας.. Μολύνσεις καραδοκούν απο παντού!

    Μας διαβάζουν και άπειρα άτομα και νεαρά σε ηλικία και είναι σημαντικό να μην υπάρχει παραπληροφόρηση


    Πως φαίνετε μια γυναίκα προστατευτική με εμπειρίες! Ως Νέα λοιπόν θα απαντήσω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.. Δεν είμαστε όλοι/όλες τόσο έμπειροι -ες και η σωστή μάθηση είναι πάντα αποδεκτή για εμάς τα νεούδια.. Προφανώς οι απόψεις να είναι διαφορετικές για κάθε άτομο.. σημασία έχει τι κρατάμε εμείς οι δέκτες.  

    (egw pali pisteuw oti an einai na skiloponas kalitera na mh to kaneis,alla an sou aresei na ponas apothn allh,tote prospathhse na xalarwseis kai na to apolauseis.
    oso eisai sfigmenh,ekei ponasperissotero)


    Soragoldfish (αρχικά δεν γράφουμε με greeklish-μάλλον σου ξεφύγανε) Νομίζω ότι τα σκυλιά δεν πονάνε τόσο όσο εγώ, το θέμα όμως δεν είναι ο πόνος που με κάνει να υποφέρω, αλλά το γεγονός ότι πονάω χωρίς ευχαρίστηση και ο πόνος είναι κάτι που θέλω να απολαμβάνω! Ελπίζω να έγινα κατανοητή.  


    Σας ευχαριστώ όλους/όλες για τις συμβουλές.. Εύχομαι σύντομα να έχω θεμιτά αποτελέσματα.
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Βρε παιδια για να καταλαβω!
    Αγορασε λεει μια φουσκα απο το φαρμακειο!
    Ναι μονον που αυτη η φουσκα ειναι αποστειρωμενη μονον στην πρωτη χρηση.
    Μετα , παπαλα!
    Τον ποπο της θα πλυνει δεν ειπα να κανει και κολπικες πλυσεις!!!!!
    Εαν το απλο κλυσμα (μπιντες) μας μολυνε, τοτε τι θα συνεβαινε καθε φορα που χεζαμε???????
    Με μια daktarin στον κωλο θα κυκλοφορουσαμε!
    Oσον αφορα dora μου το να βγει λιγο σκατο, ε δεν ειναι και το ωραιοτερο θεαμα να "βγει το κρεας με μουσταρδα".
    Οπως και να εχει εγω εδωσα μια καλη και δοκιμασμενη συνταγη!
    Ας το κανει με τον τροπο που της ειπες!
    Ας παει στο φαρμακειο να προμηθευτει ενα φορτηγο κλυσματα της μιας χρησης, ας βαλει τον τυπο που για να μην βλεπει τηλεοραση θα της το βαλει εκεινος το λιπαντικο, ο οποιος βεβαια σαν αντρας θα καβλωσει ως εκει που δεν παιρνει αλλο, και αμα μετα την ξεσκισει αδιαφοροντας για τον αν πονεσε η οχι , ελα να μου το πεις!!!!
    Φιλικα παντα!