Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για εσάς τι είναι υποταγή σε κάποιον?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος NobodyKP, στις 4 Σεπτεμβρίου 2021.

1. Ypotakiko

Ypotakiko Αναζητώ εκπαίδευση...

Πολύ ενδιαφέρον μπράβο

2. ZiggyStardust

ZiggyStardust New Member

Το να βάζω σε δεύτερη μοίρα τα δικά μου θέλω και ικανοποίηση όταν κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο για την ικανοποίηση της Κυρίας...

3. Αυτός που ζητάει να υποταχθεί το ζητάει εν γνώσει του. Τώρα το ποσό μακριά θα πάει εξαρτάται. Όπως αρέσει ο πλήρης έλεγχος σε κάποιους αντιστοίχως αρέσει και η πλήρη υποταγή σε κάποιους άλλους.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μισό, αν κατάλαβα σωστά σε κάποιους αρέσει μόνο ο έλεγχος (πλήρης,ναι ναι) και σε άλλους η (πλήρης) υποταγή; Τα διαχωρίζετε;

Μπορείτε να το αναλύσετε περισσότερο;

5. Σε κάποιους θα αρέσει η πλήρης υποταγή, σε άλλους η πλήρης κυριαρχία και σε άλλους(στην πλειοψηφία) ένας συνδυασμός και των 2. Καλά καταλάβατε. Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις εδώ αναφερόμαστε καθαρά σε προτιμήσεις. Εσείς τι καταλαβαίνετε όταν για παράδειγμα κάποιος ή κάποια λέει ότι υπακούει οτιδήποτε ευχαριστεί τον αφέντη του ή την αφέντρα του ;

Last edited: 27 Απριλίου 2023
  6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

.. ότι είναι καλό παιδί,πατ πατ στο κεφάλι και όλα καλά. It's not my cup of tea.

Αυτά που αναφέρετε πιο πάνω είναι αλληλένδετα, δε πάει το ένα χωρίς το άλλο. Βγάζει νόημα;

Εντιτ: υπάρχουν άπειρα νήματα μέσα στο φόρουμ που μπορείτε να διαβάσετε για την Κυριαρχία - υποταγή. :- )

Last edited: 27 Απριλίου 2023
  7. Αλληλένδετα μπορεί να είναι αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι κάποιοι αρέσκονται μονόπλευρα. Θα τα κοιτάξω ωστόσο τα νήματα

8. espimain

espimain Contributor

Εννοείτε κάτι σαν αυτοϊκανοποίηση δηλαδή;

9. Δεν νομίζω να εννοουσα κάτι τέτοιο. Μονόπλευρα ήθελα να πω ότι θέλουν να πάρουν μόνο την μια πλευρά της ικανοποίησης γιατί αυτη τους ικανοποιεί στον πληρέστερο βαθμο. Δεν χρειάζεται να γευτούν και τις 2 πλευρές υποτακτικού και κυρίαρχου.Κάποιος μπορεί να θέλει να υποταχθεί σε απόλυτο βαθμό και αυτό να του προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση. Άλλος να θέλει να κυριαρχήσει και να του συμβεί το ίδιο. Το ότι είναι αλληλένδετα αυτά τα δύο δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να αλλάζουν αυτοί οι ρόλοι. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας αλλωστε. Άλλοι θέλουν να κάνουν εναλλαγές ότι αρέσει στον καθένα. Τώρα αν εννοείτε ότι ένας κυρίαρχος χρειάζεται και τον υποτακτικό για να θεωρείται κυρίαρχος και αν το βλέπετε ότι αυτό κάνει τον κυρίαρχο υποτακτικό επειδή "υποτάσσεται" στο ότι βρέθηκε ένας υποτακτικός να τον υπηρετήσει αλλιώς δεν θα μπορούσε να κυριαρχήσει είναι κάτι διαφορετικό. Εγώ προσωπικά δεν το αντιλαμβάνομαι έτσι ότι "υποτάσσεται" στην συγκεκριμένη σχέση υπό αυτή την έννοια αν θέλετε να καταλήξετε σε αυτό.

Last edited: 28 Απριλίου 2023
  10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μονόπλευρα, δλδ;

11. Ότι αρέσκονται στην μόνη πλευρά αυτής της σύνδεσης. Να το πω αλλιώς. Κάποιος θέλει μόνο να υποτάσσεται και άλλος μόνο να κυριαρχεί. Υπάρχουν και αυτοί. Το ότι συνδέονται αυτά τα δύο δεν δίνει την ίδια εννοιολογική σημασία και στα δύο. Εσείς μπορεί να το αντιλαμβάνεστε διαφορετικά δεκτό.

12. espimain

espimain Contributor

Δεν θέλω να καταλήξω σε αυτό.