Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για καφέ φιλικα..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Αυγούστου 2016.

1. Damn... ήξερα ότι το νεφρό ήταν κακή επιλογή λέξης.. έπρεπε να πω σπλήνα.. ακούγεται πιο εύηχο...

Το υστερόγραφο είναι η πικρή αλήθεια.. όφειλα να το γράψω..

Βρωμαει ε...?????και να πεις δεν πλύθηκα...???!!!!!!μια Χούφτα αφρολουτρο έριξα η δολια για να μοσχοβολαω.....

Μπα δεν πέφτει με τέτοια χαζουλια γραπτά δυστυχώς... αν ήταν τόσο εύκολο.....εδώ θα ήμουν τώρα να σας μιλάω..?

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ο,τι δινεται φιλεναδα..

3. open_mind

open_mind Regular Member

Και γω μαζί σας κορίτσια.... Ό,τι δίνεται!
    Υπέροχη η ιστορία σου @sokolata!!!!

4. katerina

katerina Regular Member

εγω ενα εμαθα ουσα υπερ-συναισθηματικη,
    οποιος μας θελει ειναι μαζι μας,
    οποιος δεν μας θελει , οχι νεφρο, σπλινα δεν ξερω κι εγω τι αλλο... ουτε δακρυ απο το μαγουλο μας!
    γιατι απλα δεν θα καταλαβει καν την διαφορα.
    κατα τα λοιπα...
    ωραια ιστορια Σοκολατιτσα

5. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Μπράβο Κατερίνα βάμος έτσι είναι..

6. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Όμορφη ιστορία, αλλά μην την αφήνεις στη φαντασία σου. Έβγα να την κάνεις αληθινή  

7. Stelios_X

Stelios_X "Πείρα είναι το σύνολο των σφαλμάτων μας." Ο.W.

Ωραιότατη.

8. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Το κακο ειναι το εξης:
    Φανταστικη ιστορια που την ζεις στο μυαλο κ την ωραιοποιεις....
    Σου μενει αυτος ο ανθρωπος κ ολα τα ΑΝ του κοσμου....
    2η εκδοχη...συνομωτει το συμπαν κ γινεται live....παει το χασαμε το κορμι πατριωτη. Γιατι αν ειναι οπως στο μυαλο καταστραφηκαμε κ ποιος θα μας σωσει.....Αν δεν ειναι...τοτε ευτυχησαμε. Λυτρωθηκαμε απο το ΑΝ.
    Αλλα ΑΝ μας κααααατσει;;;; ποσο σε καταλαβαινουμε ολοι  

Πολυ ωραια σοκο μου....τιποτα λιγοτερο απ οτι μας εχεις συνηθισει  

9. Όμορφο... Ελπίζω η πραγματικότητα να ξεπεράσει τη φαντασία σου!

10. Circe

Circe Lemon zest

1001 like αγαπημένη @sokolata!!!

Για όλη την ιστορία αλλά και για την τετραπλή στο πάτωμα πετσέτα. Μια Πριγκήπισσα ενοχλείται ακόμα κι από ένα μπιζέλι κάτω από το στρώμα της!

11. Circe

Circe Lemon zest

Δεν θέλω να το πω αλλά θα το πω. Μπορείς να την κάνεις αληθινή χωρίς να δώσεις τίποτα τέτοιο!
    Και εύχομαι ολόψυχα αυτός να το διαβάσει αυτό και να γίνει πιο πολύ και από αληθινή..

12. Circe

Circe Lemon zest

Όλοι και όλες μαζί που διαβάσαμε αυτήν την ιστορία @candy να στείλουμε κύματα ενέργειας και να βομβαρδίσουμε με σκέψεις Έρωτα και πάθους τον αγαπημένο της @sokolata για την @sokolata..