Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γινε ξανα παιδι ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος thief, στις 7 Ιουλίου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Εννοειται ξέρω...νικοπολιδης τζειμς ροντριγκεζ και παει λεγοντας...δεν ειναι να τα χανεις αυτα 

3. thief

ειναι καλο να ονειρευεσαι      

4. thief

ταιριαζει και με το κλiμα που επικρατει  

5. vussinada

Χαχαχα ε καπως πρεπει να βρω ενδιαφερον,ο σκοπος αγιαζει τα μεσα δε λενε; 
    Για να επανελθω σε θεμα νηματος,ηταν μια σειρα παιδικη που δε θυμαμαι τιτλο...παιζοτανε παλια κι ηταν με ανθρωπακια σε διαστημοπλοιο που μπαινανε μεσα στο σωμα και καλα και ηταν σα ντοκιμαντερ αλλα με ιστοριες κινουμενων...δε το βρισκω...το εχει δει κανεις;

6. thief

Ηταν μια φορα κι εναν καιρο ο ανθρωπος

7. vussinada

Αυτο!!

8. Ρε!! Ποσο αγαπημένο αυτό το παιδικό!!!!!!!!!

9. vussinada

Έλαααα το εβλεπες κι εσυ;! 
    Εγώ εβλεπα και ενα αλλο πολυ ωραιο τελειως διαφορετικο απο αυτο,νομιζω η ερτ το εδειχνε...την beatrix potter!μ αρεσε που εδειχνε αγγλικη επαρχια εποχης,μου χει μεινει που ετοιμαζε τσαι και εγραφε το στορυ και το εδειχνε να εξελισσεται με κινουμενα σχεδια,μ αρεσαν και τα χρωματα.

10. Ερατώ

Ερατώ Earth without art is just Eh...

...και ρωτώ: Γιατί δεν μπορώ να κάνω like σ' αυτά που ανεβάζετε και απλά κάθομαι και χαμογελάω μόνη μου με τις αναμνήσεις που πυροδοτείτε???

11. Αυτό ομολογώ δεν Το θυμάμαι!
    Θυμάμαι όμως να βλέπω φανατικά "το μυστήριο της παρασκευής!!! "
    Και "doctor who " νομίζω στο ετ1 η ετ2 !μιλάμε τώρα για δημοτικό το πολύ τετάρτη τάξη πιο μεγάλη δεν νομίζω να ήμουν!

12. Γιατί γλυκιά μου ερατω εδω είναι τα off topic! Παρόλα αυτά θα ηθελα κι εγώ να έχει λαικ!!