Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γλύψιμο πατούσας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος Σωτήρης Κοσμάς, στις 15 Νοεμβρίου 2016.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Στον καιάδα εμείς αδερφέ.....

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Επάνω δεξιά στο νήμα σου, θα δεις την επιλογή "thread tools", κάνε κλικ και θα δεις "edit thread" ή "edit title" ( δεν θυμάμαι καλά, να σου πω την αλήθεια ).
    Σου ζητώ συγνώμη αν δεν γράφω τίποτε το σχετικό με το νήμα. Μου έρχεται να κάνω χιούμορ και θα ήταν άκυρο εκ μέρους μου.
    Πάντως είσαι λάστιχο βρε μάστορα, συγχαρητήρια.   

3. Thank you το βρήκα

4. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Να σου πω βρε μαναρι μου..με τι τις τριβεις τις παρούσες πατούσες σου και είναι σα μωρού?

5. είχα μπερδεφτεί εκεί αντί για πατούσα έγραψα παρούσα με το σφουγγάρι που είναι και για το σώμα

6. dina

Από τη στιγμή που η πατούσα ήταν παρούσα,δε βλέπω κανένα μπέρδεμα.

Και να σου πω βρε μανάρι μου..από τη φωτογραφία και μόνο,διακρίνω μια πρωτοφανή ευλυγισία.
    Μπορεις να γλειψεις και τον αγκώνα σου;

7. δεν το έχω δοκιμάσει αυτό

8. ναι όλα ωραία είναι το δοκίμασα το φτάνω

9. dina

Να κυνηγήσεις μια θέση στο βιβλίο Guinness.
    Εσύ κι άλλη μια το έχετε καταφέρει.
    Και να σου πω βρε μαναρι μου...θα μπορούσαμε να το δούμε κιολας;

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Δες τώρα τι με βάζεις μεσημεριάτικα να κάνω από περιέργεια αν τα καταφέρνω κι εγώ...
    Ευτυχώς έχω κλειστά παντζούρια.

11. Με τον αγγόνα;

12. θέλω να βγάλω ένα βιντεάκι να γλύφω την πατούσα αλλά δεν ξέρω πως να το δημοσιεύσω να γλύφω από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα