Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γνωριμια σε τριτο προσωπο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 19 Δεκεμβρίου 2012.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

αυτο που παντα με ιντριγκαρε αλλα με φοβιζε ηταν να υπαρξει τριτο προσωπο. το φυλο του δεν ειχε σημασια μονο το να μπω στην διαδικασια ολη αυτη. το ειχα συζητησει με τον αφεντη μου. εκεινος μου ειχε πει οτι καποια στιγμη το επιθυμει και αυτος. και μαλιστα μου ειπε οτι αυτο θα γινει οταν θα με γνωρισει σε εναν πολυ καλο του φιλο. καταλαβα οτι το σχεδιαζε, του ειπα τους φοβους μου, τις σκεψεις μου και τις φαντασιωσεις μου. η αληθεια ειναι οτι οταν εγινε τα πραγματα ηταν πολυ διαφορετικα απο οτι περιμενα.

μου ειχε πει οτι το σαββατοκυριακο θα πηγαιναμε εκδρομη. πηραμε το αμαξι και πηγαμε σε ενα χωριουδακι κοντα στο Καρπενησσι. η διαδρομη υπεροχη. ανοιξη, τα νερα να κυλουν, απολαυστικη εκδρομη. με αφησε να οφηγησω κιολας. δεν ηξερα που παμε, εκεινος ηξερε για οτι θα γινονταν δεν με ειχε προετοιμασει.

φθασαμε σε ενα χωριο με πολυ λιγα σπιτια, απο εναν περιεργο δρομο, ανηφορικο, με καθοδηγησε για το πως να ανεβω, πραγματικα τα χρειαστηκα νομιζα οτι το αμαξι θα μου φυγει, εκεινος ηρεμος πλαι μου, σχεδον ιδρωσα απο την αγωνια μου, ανεβηκαμε, στον λοφο αναμεσα στα δεντρα ηταν ενα σπιτι. εσβησα την μηχανη και βγηκαμε.

ο αφεντης μου εδωσε την εντολη να γδυθω, το εκανα αμεσως στην μεση του πουθενα, καταλαβα οτι θα ειμαστε μονοι μας.

εβαλα τα ρουχα στο αυτοκινητο και πηρα τα πραγματα μας, πλησιαζοντας την πορτα ο αφεντης μου χτυπησε το κουδουνι. Τα εχασα πραγματικα, τα ματια μου πεταχτηκαν εξω..

ακουσα βηματα, το κεφαλι μου ηταν στο πατωμα, ηρθε ενας αντρας μιλησαν ηταν χαρουμενοι , αγκαλιαστηκαν. εγω ειχα μεινει ακινητος γυμνος μονο με την ζωνη αγνοτητας. , με πλησιασε ο αγνωστος ανδρας, ο αφεντης μου ειπε οτι θα ειμαι και για τον φιλο του σκλαβος.

ο αγνωστος ανδρας ηρθε κοντα μου, εστρεψε το κεφαλι μου για να τον δω, ενας ανδρας γυρω στα 50 περιπου στο 1.80 με τζην παντελονι, δερματινες καφε μποτες, πουκαμισο μεσα απο το παντελονι και γενια φροντισμενα. με αγγιξε στο σωμα στα στηθη μου και σχεδον κοντεψα να πεσω, στο χερι του, κρατουσε ενα κολλαρο, μου το φορεσε, ετρεχαν δακρυα απο την ντροπη μου, μου περασε και την αλυσιδα και χωρις καμια κουβεντα με τραβηξε προς τα μεσα στο σπιτι. ενα παραδοσιακο χωριατικο σπιτι ξυλινο με το τζακι να καιει , μου εδειξε το δωματιο τακτοποιησα τα πραγματα μας.

με φωναξαν κατω, οι δυο τους επιναν τσιπουρο διπλα στο τζακι τα ελεγαν σαν να μην υπηρχα εκει. ο φιλος του του ειπε οτι θελει να με δειρει, οτι εχει καυλωσει πολυ και δεν μπορει να περιμενει αλλο. ο κυριος μου ειπε γιατι οχι.

καταλαβα οτι πλεον τα πραγματα ειχαν γινει δυσκολα για εμενα. ενας αγνωστος γεροδεμενος ανδρας ηθελε να με δειρει και ο αφεντης μου μολις του ειχε δωσει την αδεια να με κανει οτι θελει.

με πηρε ο ανδρας απο το λουρι και με οδηγησε εξω ακολουθουσα με γοργα βηματα, πιο πισω ο αφεντης μου, πηγαμε στο πισω μερος του σπιτιου...στον παλιο σταβλο οπως μου ειπε..

ο σταβλος ηταν σε καλη κατασταση, κατω ηταν η δεστρα, μια χοντρη μεταλλικη μπαρα εκει δενουν τα αλογα για να φανε, με τοποθετησε στα γονατα εκει, υπηρχαν και καποια αχυρα εκει, αλλα ο χωρος γενικα ηταν καθαρος φροντισμενος. εδεσε τα χερια μου με δερματινες χειροποδες και τα περασε στην μπαρα ωστε να μην μπορω να φυγω, στην αλυσιδα των χειροπεδων περασε και το κρικο απο το κολλαρο μου., στα γονατα υψωσα τον κωλο μου οσο μπορουσα, μου ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατι θα δειρει ολο το κορμι μου.

αρχικα πηρε μια ζωνη μεγαλη δερματινη και αρχισε να χτυπα στην πλατη μου στα ποδια μου και στον κωλο μου, αυτος ο ανθρωπος δεν ηταν ερωτικος, ηταν σαδιστης, χτυπουσε πραγματικα πολυ δυνατα, αφου με εδειρε αρκετα καλα με την ζωνη. σταματησε, εφυγαν με τον αφεντη μου και μ αφησαν εκει στα παγωμενα.. .με σκεψεις και ονειρα για το μετα... ηρθαν μετα απο δυο ωρες.. ο αγνωστος αφεντης ειχε ενα μαστιγιο χοντρο με μια ουρα. αρχισε να με μαστιγωνει σε ολο μου το κορμι, οχι τοσο δυνατα οπως πριν ομως με προοδευτικη δυναμη με χτυπησε παντου και μπρος και πισω γεμισα με γραμμες σε σημεια ματωσα...

2. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Απάντηση: Γνωριμια σε τριτο προσωπο

το τρίτο πρόσωπο είνια κάτι το σκληρό.

αλλά αξίζει.

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απάντηση: Γνωριμια σε τριτο προσωπο

το κορμι μου χορευε στον ρυθμο που εδινε το μαστιγιο του, ο πονος βαθυς εντονος. εκεινος βαριανασαινε, ο αφεντης μου τον παρακινουσε να με χτυπησει πιο δυνατα, οι λυγμοι μου, με εσπαγε και ευχαριστιομουν το καθε του χτυπημα....σταματησε μου εδωσαν αδεια να μιλησω

''ευχαριστω πολυ για ολα θα κανω τα παντα για να Σας ευχαριστησω'' οι λεξεις βγηκαν υποσυνειδητα απο το στομα μου, ημουν ετοιμος, οχι γιατι φοβομουν τον πονο, ημουν ετοιμος γιατι το μονο που ηθελα ειναι να τους ευχαριστησω..

ο αφεντης μου ειχε γεμισει χαρα, με ελυσε και με εσυρε σχεδον, εξω... ειχε κρυο ημουν γυμνος ενιωσα το νερο απο το λαστιχο με επλεναν και οι δυο μαζι σαν ζωο.. εβαλε το λαστιχο στον πρωκτο μου και το εβαλε στο τερμα, ενα κλυσμα με παγωμενο νερο, ημουν δεκτικος σε ολα...

στεγνωσα με ετριψαν με σκληρες πετσετες και με πηγαν μεσα τοτε το ειδα.. ενα κλουβι με περιμενε, μπηκα μεσα υπηρχε στο μπολ φαι και νερο, με κλειδωσαν μεσα. εκλεισα τα ματια μου αφου εφαγα και κοιμηθηκα, ολο μου το κορμι πονουσε, ομως το μονο που σκεφτομουν ειναι να μου κανει ερωτα ο αφεντης μου..

την αλλη μερα φυγαμε...

ο φιλος του αφεντη μου με αποχαιρετησε, δινοντας μου μερικες με τα χερια του στον κωλο μου..
    και χαριζοντας μου το κωλαρο..