Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γονάτισμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 28 Ιανουαρίου 2025.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

2. Seras Victoria

Seras Victoria "Fire walk with me" Contributor

Πέρα από όλα τα πολύ όμορφα και πραγματικά που γράφτηκαν ήδη για εμένα το γονάτισμα ήταν και μια ένδειξη ευγνωμοσύνης, ένα σωματικό "ευχαριστώ".

3. margarita_nikolayevna

!!!

4. rea..

rea.. Contributor

Το γονάτισμά "μου"..

Είναι ο χώρος και ο χρόνος που γίνομαι η πιο ελεύθερη εκδοχή μου.
    Κάθε φορά όλο και πιο ελεύθερη.

Μέσα σ αυτήν την ελευθερία ζω όλα όσα είμαι. Αυτό το λύγισμα στα γόνατα είναι σαν να διώχνει κάθε τι περιττό που με καταπιέζει στα όρθια και στα ορθά μου.
    Δεν χρειάζομαι να είμαι όμορφη – άσχημη, έξυπνη – χαζή, καλή – κακή, νέα - γριά.. είμαι ένα σχήμα, ένα ρευστό σχήμα. Είμαι η ψυχή μου, γυμνή και καυλωμένη ζωή.

Το γονάτισμα είναι Τέχνη.. είμαι μέρος μιας στιγμής Δ/δημιουργίας και Ε/έκφρασης. Είναι ποίηση και χορός και έργο και φως. Είμαι διαθεσιμότητα, πύκνωση και έκθεση.
    Ενσωμάτωση και προέκτασή Του, ένα όργανο που πάλλεται στον ίδιο ρυθμό και θερμοκρασία με τα υπόλοιπα όργανα που συνθέτουν τον Οργανισμό όπου ανήκω.

Το γονάτισμα είναι Έρωτας. Η ελευθερία μου είναι μια ερωτική μαγνητική ενέργεια. Όπως και να μαι.. θυμωμένη, ζορισμένη, γαμημενοδαρμένη λάσπη, στο γονάτισμα η ενέργεια είναι η ανεξάντλητη πηγή νεότητας που αναζητούσαν οι αλχημιστές.

Το γονάτισμα είναι Αγάπη. Η ελευθερία μου είναι το ανθρώπινο βαθύ Μ/μοίρασμα. Είναι στιγμή Αλήθειας χωρίς μάσκες και κρατήματα. Χωρίς παρελθόν και μέλλον. Ένας δια- λογισμός απόλυτος στο Τώρα τόσο κοσμικός που θα ζήλευαν και οι γκουρού. Σύνδεση με κάθε μορφή ζωής που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Είμαι συμπεριφορά και συναίσθημα αγάπης.

Η πρώτη αίσθηση από την πρώτη στιγμή που βίωσα το γονάτισμα και κάθε φορά έκτοτε… εξαίσια και σπουδαία αίσθησης ( όπως θα λεγε και ο ποιητής).. ελευθερίας

5. mpaxari

mpaxari Regular Member

Εκτός κι αν κάτι χάνω,
    η λατρεία, εκ φύσεως, πηγάζει από εκείνον που παραδίδεται και αποδίδεται εξ ορισμού σε μία μορφή ή θέση ισχύος, ανώτερη απο αυτόν που την εκφράζει.
    Εν προκειμένω τον Κ που είναι το απόλυτο σημείο ισχύος, ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρεφεται ολόκληρη η ύπαρξη του σ, στον οποίο, εύκολα ή δύσκολα, έχει αποθέσει εαυτόν στα πόδια του. Η λατρεία εκ μέρους του Κ, θεωρώ, ότι θα αντεβαινε στη θέση Του και θα ανετρεπε την ισορροπία της δυναμικής ανισότητας. Ο Κ είναι η εξουσία, ο κυβερνήτης και το σταθερό σημείο αναφοράς της σ. Δεν μπορεί να κοιτάζει με λατρεία από ψηλά. Αυτό είναι "προνομιο" εκείνου που βρίσκετε χαμηλά, που υποτάσσεται στις βούλες και αφοσιώνεται.

Last edited: 23 Μαρτίου 2025 at 12:10
  6. ERW

ERW OWNED AND COLLARED Premium Member

Σημαίνει υποταγή πάνω από όλα σεβασμό στα θέλω και στα πρέπει του Κυρίου της και η λατρεία που βγάζει αυτό

7. Brigitte

Brigitte Premium Member

Άρα πιστεύετε ο Κ δεν μπορεί να ερωτευτεί? Να αγαπήσει την υποτακτική Του? Σε αυτή την περίπτωση πώς θα την Κοιτάζει? Με μίσος?

Last edited: 23 Μαρτίου 2025 at 14:41
  8. margarita_nikolayevna

Όλα τα συναισθήματα έχουν "προσμίξεις", σπάνια είναι αμιγή.
    Η λατρεία μπορεί σαφώς να ενέχει το δέος, που εκπέμπεται από το δορυφόρο προς τον ισχυρό πόλο. Μπορεί να ενέχει όμως και τη στοργή, την προστατευτικοτητα, την επιθυμία απόλυτης κατοχής κλπ, που εκπέμπονται από τον Ισχυρό προς τον ακόλουθο. Και μπορεί κάλλιστα, στη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, αυτά να παράξουν αισθήματα και βλέμμα λατρείας...

9. Brigitte

Brigitte Premium Member

Αλίμονο αν ένα βλέμμα λατρείας από τον Κ προς την υ του είναι αρκετό για να ανατραπεί η ισορροπία της δυναμικής..

10. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Το γνωστό "έλα δώ, μωρή λατρεία..."  

11. mpaxari

mpaxari Regular Member

Αγαπημένη μου @margarita_nikolayevna ❤️,
    Συμφωνώ ότι τα συναισθήματα συχνά είναι σύνθετα, πολυδιαστατα και πολύ έντονα στα καθ ημάς.
    Ωστόσο όταν μιλάμε για λατρεία εντός μίας δυναμικής Κ/υ, το περιεχόμενο και η κατεύθυνση της έχουν, όπως όλα, μία σαφή σημασιολογικη και ιεραρχική διάσταση.
    Η λατρεία σκέφτομαι ότι ενέχει το στοιχείο της θεωσης και στα δικά μου μάτια, την παραδοχή της ανωτεροτητας, κάτι που ενισχύει τη δομή της Κ/υ.
    Η στοργη, η φροντίδα, ακόμα και η τρυφερότητα έχουν ασφαλώς τη θέση τους στη Κ/υ, η λατρεία όμως προϋποθέτει το δεος προς τον Ανώτερο. Σκέφτομαι ότι η λατρεία ενέχει μια κίνηση από κάτω προς τα πάνω, μία ανύψωση όχι μόνο του βλέμματος αλλά και της ψυχής προς κάτι ανώτερο. Η υ στρέφεται προς τον Κ με δέος, με αφοσίωση, λατρεία και χίλια δύο άλλα, είναι Εκείνος που κατέχει την ύπαρξη της στην ολοτητα της.

12. rea..

rea.. Contributor

@Brigitte Είναι όμορφο αυτό που ζεις και αγαπημένη, όμορφα όλα τα στοιχεία της ερωτικής λατρείας ( ωραίο θέμα για συζήτηση) αλλά στο ρεζουμέ, η λατρεία μπορεί να έχει τον έλεγχο? Νομίζω πως η έννοια της λέξης έχει υπερβολικό βαθμό απο κάτι που δεν το ελέγχουμε.