Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γουστάρω να φοραει τα στρινγκ μου....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Vana, στις 5 Αυγούστου 2013.

1. Vana

Vana New Member

Γεια σε όλους και σε όλες... Έχω τρέλα να βλωπω τον δικο μου να φοραει τα στρινγκ μου στην αρχη δεν ήξερα πως θα το παρει δεν ήθελε καθολου έτσι όταν πήγαμε διακοπές δεν του πήρα καθολου εσωρουχα ετσι οταν μου ζήτησε του είπα τα ξέχασα; Γυρίζει και μου λέει καλα τι θα φοραω τώρα και εκει πάνω του λέω φορά απο τα δικα μου και όταν πάμε έξω περνουμε έβαλε ένα απίστευτο σεξι στρινγκ και του άρεσε τόσο πολύ που όταν πήγαμε να πάρουμε αλλα πήρε μόνο στρινγκ....

2. Τ-SUB

Τ-SUB New Member

Απάντηση: Γουστάρω να φοραει τα στρινγκ μου....

Τελειο ακουγεται!Πολυ σπανια βρισκεις γυναικα με τετοια μυαλα! 

3. Vana

Vana New Member

Πραγματικά δεν έχω πρόβλημα εγω ήμουν εκείνη που το ήθελε αυτο και όχι αυτός.... Δεν έχω πρόβλημα που όταν τα δοκιμάζει ζητάω και την γνώμη της κάθε κοπέλα που δουλεύει στο μαγαζι που πάμε για εσωρουχα... Η ποιο πολλές μου λένε ότι ειμαι πολύ τυχερή που κανει αυτο το πράμα για μένα και φαντασου πόσες τον βλέπουν όταν τα δοκιμάζει (έχει και πολύ ωραίο σώμα καθολου τρίχες και ειναι τέλεια πάνω του)και αυτός τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα του αρεσεις παρα πολύ ειδικά να τον βλέπουν η άλλες με τα στρινγκ.... Σκέτη καυλα ειναι....

4. Elysium

Elysium Contributor

Επιτρέπεται η δοκιμή εσωρούχων στα καταστήματα;

5. Vana

Vana New Member

Σε κάποια ναι ειναι ανάλογα με την υπάλληλο η με το κατάστημα εμεις. Κοιτα να πηγαίνουμε σε αφτα που μας αφήνουν να τα δοκιμάζουμε...

6. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Δεν μας λες σε ποια να μην αγοράζουμε εμείς από εκεί;

7. antonis3101

antonis3101 New Member

teleio!!!!eisai apisteyth!!!!!!
    τέλειο!!! είσαι απίστευτη!!!

Last edited by a moderator: 11 Αυγούστου 2013
  8. Mark.22

Mark.22 New Member

Μακαρι να είχα και εγώ τέτοια κοπελα