Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράμματα στην θάλασσα…

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 20 Οκτωβρίου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    Απαλέ μου είσαι μεγάλο αλάνι  
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Φιλοφροσύνη από ένα Δαίμονα  
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    Aπλά σε καμαρώνω 
     
  4. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Γράμματα στην θάλασσα…

    *ακόμα προσπαθεί να βγάλει νόημα από τις μπλε λέξεις
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Με μια κλωστή η υποταγή σου πάντα θα παραλληλίζεται μικρή μου μεταλλαγμένη . Σε μια κλωστή θα προσπαθείς να ισορροπείς μέχρι τυφλή πια θα μάθεις να βαδίζεις . Σε μια κλωστή δεμένη προσπαθώντας να μην την σπάσεις , όταν θα γονατίζεις , όταν θα κινείσαι , όταν θα ανασαίνεις , όταν θα εκτίθεσαι , όταν θα προσφέρεσαι . Τα δεσμά σου θα είναι από κλωστή , ευαίσθητα και εύθραυστα και στην θέληση της αντίδρασης σου θα στηρίζεται και μόνο η ύπαρξη τους .
    Σε κλωστές πλεγμένα οι εικόνες σου και τα θέλω σου , τα φτερά και τα χρώματα που θα φοράς και μέρα με την μέρα η κλωστή θα ξετυλίγεται και θα αποκαλύπτεσαι .
    Κλωστή που όσο αντιστέκεσαι πιο σθεναρή θα γένεται , μα που όσο το δρόμο της υποταγής ακολουθείς τόσο πιο αδύναμη και αυτή με την σειρά της θα γίνεται . Μέχρι την στιγμή που πια κλωστή δε θα χρειάζεται να υπάρχει .
    Στα πρώτα σου βήματα , γύρω σου παντού θα την βλέπεις να σε περιμένει . Σε χρώματα διάφορα και σημεία εμφανή . Δε θα σα αγγίζει , όχι ακόμα , όχι πριν την νιώσεις , την δεις , την αισθανθείς , με όλες τις αισθήσεις εκτός από την αφή .
    Όταν η δεύτερη ημέρα έρθει , τότε το σώμα σου στον ιστό της θα πλέξει και θα ορίζει την διαδρομή σου . Τις κινήσεις σου , τις επιλογές , την στάση του σώματος σου , την βιαιότητα των κυμάτων σου . Ποτέ δε θα είναι μία στην αρχή , αλλά η μαύρη θα είναι η τελευταία . Αν γνώμη αλλάξεις και να φύγεις μακριά θελήσεις , μπορείς και αυτή να σπάσεις και η πύλη από όπου ήρθες θα ξανανοίξει . Αν όμως όχι , πρόσεξε την σαν το μονάκριβο παιδί σου .
    Ο Κυρίαρχος που θα σε πλησιάσει θα έχει τις δικές του κλωστές . Αν αποφασίσεις δικός σου Κύριος να γένει , άνοιξε τα μάτια σου και ψάξε τις κλωστές . Αν δεν τις διακρίνεις , ρώτα μέχρι να αποσαφηνίσεις τα χρώματα τους , το μήκος τους , το κίνητρο τους . Αν νομίσεις λανθασμένα , ρώτα ξανά , δεν είναι ντροπή , ανοησία θα είναι να τις σπάσεις γιατί δεν ήξερες το πώς .
    Νιώσε τις δικές σου κλωστές που μέσα σου φυτρώνουν . Αναζήτησε τα άκρα που θέλουν να ταιριάξουν . Ξάπλωσε και άσε τα δάχτυλα του να ψάξουν κι αυτά . Άφησε τις , ανεμπόδιστες να βρουν το άλλο τους μισό. Και το ταξίδι σου μικρή μου λατρεμένη θα αρχίσει…
    Θα ‘μαι πάντα εδώ για όποια απορία σου , για όποια βοήθεια μικρή ή και μεγάλη θα προσπαθήσω στο υπόσχομαι και δε θα είμαι μόνος . Μην ντραπείς να μας ρωτήσεις...
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Τα υπόλοιπα που ήξερα τα κατάλαβα, αυτό που δεν καταλαβαίνω πιθανότατα δεν το γνωρίζω, έχεις την καλωσύνη Ηλία να το εξηγήσεις σε μία πεζή και δίχως φαντασία, αλλά με ευχέρεια μάθησης moderator;

    Με περιγράφω έτσι για να ξέρεις τί τύπου εξήγηση θα δώσεις αν το επιθυμείς, δεν αυτομαστιγώνομαι που θα ήταν αδίκημα για μία femsub  
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για το κείμενο που έχεις κάνει quote μιλάς τρυφερή μου ;
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Γι αυτό μιλάω elegant διαισθητικέ μου  
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Έγινα πιο σαφής τρυφερή μου ή ακόμα σε βασανίζω ;
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Έγινες απολύτως σαφής, ευχαριστώ, καθόλου δεν με βασανίζεις  

    Έτσι όπως τα λες βιώνονται τα πράγματα από την πλευρά μου.
     
  11. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Γράμματα στην θάλασσα…

    Εδώ για μένα είναι το πιο σημαντικό σημείο εκεί πρέπει να εστιάσουμε καλά όλες οι υποτακτικές …εκεί
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2006