Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνή την ημέρα ορκωμοσίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Helen96, στις 18 Ιανουαρίου 2022.

  1. Nemo90

    Nemo90 New Member

     
  2. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Ενάρετη Καλλονή (και ουχί Μαύρη προς αποφυγή κακών συνειρμών)
    Θα είμαι σύντομος και σαφης:

    1. Το γιατί θέλει ψυχαναλυτική διερεύνηση. Σε αυτό το φορουμ, όταν ξαπλώνουν, δεν μιλάνε για τα παιδικά τους χρονια σε κάποιον που κρατάει σημειώσεις (εκτος κι αν είναι μέρος του παιχνιδιού).

    2. Υποψιάζομαι ότι αν ψάξεις σε βάθος το γιατί, θα έχει σίγουρα να κανει με πρωιμα ερεθίσματα με τα οποία θα έχει άμεση σχέση η ανοιχτομυαλλη καλλιεργημενη οικογενεια.


    3. Το πώς θα μπορούσες να πραγματοποιήσει τη φαντασίωση σου θα μπορούσε να συζητηθεί εδώ πολυ πιο δημιουργικά και εποοικοδομητικα.Αν και έχω αρκετές ιδέες, θα αρκεστώ να πω συνοπτικά οτι για την πραγματοποίηση της ανοίγονται δυο δρόμοι μπροστά σου

    α) ο φαντασιακός/σκηνοθετικος, όπου με διαρκή νοητικη αναπαράσταση της φαντασίωσης σου, προσθέτοντας διαρκώς λεπτομερείς, χρώματα, ήχους, εκφράσεις, θα γίνει μέσα σου ενα πλήρες βιντεοκλίπ που αργοτερα θα μπορέσεις να αναπαραστησεις σε ένα διονυσιακο role play

    β) ο ρεαλιστικός:
    Δώσε κατατακτήριες.
     
  3. AlexLK87

    AlexLK87 The Lonely Shepherd

    Οι λόγοι πίσω από κάθε περίεργη επιθυμία είναι περίπλοκοι και δύσκολο να προσδιοριστούν, αλλά είναι φυσιολογικό να συνδέονται πολύ με την προσωπικότητά σου, τα παιδικά σου γεγονότα και μερικές φορές την οικογένειά σου.
    Ανέφερες ήδη κάποιους λόγους..
     
  4. Yiyi

    Yiyi .


    Με αφορμή το τελευταίο μέρος του ποστ, που περιγραφεται η οικογένεια ως καλλιεργημένη και σοβαρή, διαφαίνεται το σκεπτικο που ενδεχομένως πυροδοτεί την κάβλα, την έξαψη και την απελευθέρωση του δημόσιου γυμνώματος.

    Η οικογένεια στην οποία μεγάλωσε η κοπέλα δίνει τις κοινωνικές παραδοσιακές αρχές περι δημοσίας αιδού και σεβασμού στον τυχαίο παρευρισκόμενο που δεν γουσταρει να δει γυμνό στο ξεκούδουνο.

    Ομως αυτή η ρήξη με το οικογενειακό, κοινωνικό "καθωσπρέπει", την ανάβει επειδή δημιουργεί ένταση, σπάει ο.τι γνώριζε μέχρι την αποφοίτηση, εκτίθεται γυμνή και νιώθει την "πτώση" στα μάτια της σοβαρής οικογένειας και κοινωνίας.

    Κι αυτή η πτώση, η δημόσια γυμνή ξεφτίλα είναι που την απελευθερώνει. Διότι μπορεί να είναι μια ξεγυμνωμένη μπροστά σε όλους, αλλά πλεον έχει σπάσει τα κοινωνικά καθωσπρέπει, δεν τα ακολουθεί, είναι ελεύθερη.

    Επειδή το σκηνικό συμβαίνει (φαντασιακά) κατα την αποφοίτηση, μοιάζει και συμβολικό.
    Μετά απο εξεταστικές, διάβασμα κλπ, στέκεται γυμνή κι απελευθερωμένη με το πτυχίο στο χέρι.
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    είπαμε φαντασίωση αλλά εδώ ο νημ/της το σκότωσε
     
  6. Master7Fu4

    Master7Fu4 New Member

    Φαντάζομαι βρήκες το δρόμο σου! Φτάσε στο τέρμα!
     
  7. Διαβάζοντας την ιστορία σου και όντας συνάδελφος σου αναψα πολύ και 4.30 που σου γράφω ήδη η φαντασιωσή σου έχει μπει στο μυαλό μου και στο σωμα μου
     
  8. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Κατά την ταπεινή μου άποψη η επιθυμία σου αυτή έχει να κάνει α) το πηλήκιο ως επιβεβαίωση και επιβράβευση του μορφωτικού σου επιπέδου και β) το γυμνό με την έντονη αίσθηση της απελευθέρωσης από κάθε ταμπού και την αίσθηση της ελευθερίας που προσφέρει το γυμνό
     
  9. gymaholic

    gymaholic Owned by Focusing

    Ούσα εκπαιδευτικος και εγω τυγχάνει να μπορω να αντιληφθω την φαντασιωση σου..Ισως εχει να κανει με την τρομερη αντιθεση που εμπερικλείει το επάγγελμα μας(σοβαρή κ σεμνή εμφάνιση)με την σεξουαλικότητα μας..
    Οι αντιθέσεις ειδικα που ειναι στοιχείο κ της δικης μου ζωης(πουκαμισο κουμπωμένο μεχρι τερμα επανω κ το μυαλο τοσο προκλητικό)
    Ελπιζω να καταφερεις μέσω της σεξουαλικης σου ζωης να βιώσεις αυτο που ποθείς  
     
  10. Gigasite69

    Gigasite69 Ήθελα όλο τον κόσμο ή τίποτα

    Όλοι με θεωρούν πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπο. Λίγοι που ξέρουν τα γούστα και τις φαντασιώσεις μου, μου έχουν πει πως ποτέ δεν θα περίμεναν από εμένα τέτοια πράγματα (οκ...1-2 το είχαν φανταστεί πως ίσως δεν είμαι τόσο χαμηλών τόνων όσο φαίνομαι!)

    Επειδή ακριβώς αυτού του σκηνικού ("του χαμηλών τόνων ανθρώπου"), πάντα μου άρεσε πολύ η φαντασιώση στην δουλειά να κυκλοφορήσω γυμνός και η ντροπή και ο εξευτελισμός πάντα με κάβλωναν τρελά. Φυσικά αν στο σκηνικό με έβλεπαν φίλοι, γνωστοί, κλπ τότε είναι ακόμα πιο καβλωτικό.
     
    Last edited: 17 Αυγούστου 2023