Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνη στο αμφιθεατρο (part 1)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος TheOwl, στις 27 Σεπτεμβρίου 2016.

1. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Εσένα ρε μάστερα αν σου φέρνανε στη δουλειά σου ένα μαστίγιο δώρο κ στο άφηναν πάνω στο γραφείο σου να το βλέπουν όλοι πως θα σου φαινοτανε;

Επειδή θα γουστάρες τρελλα φαντάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που στον δικό της επαγγελματικό χώρο έγδυσες τη δύσμοίρη σκλαβα....

2. μάνγκα στόρυ με ασιατικές πνιχτές τσιριδούλες

3. candy

candy New Member

Εγω πεθαινω που δηλωνει master στα 20 του....  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στα πόσα χρόνια, μετριέται ένας Μάστερ;

5. candy

candy New Member

Στην εμπειρια μετριεται, αν την εχει στα 20.....

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Είναι λίγο ανοησία να κρίνουμε κάποιον, επειδή είναι 20, ορισμένοι είναι ''αρχιτέκτονες'' εμπειριών, γουατεβα!

7. TheOwl

TheOwl New Member

Αμφιβαλλεις οτι μπορει να την εχω?

8. candy

candy New Member

Δεν αμφιβαλλω....keep bdsming!!!

9. candy

candy New Member

Και καποιοι δικηγοροι!  
    Αναμενουμε την συνεχεια του φιλου...

10. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Δεν μας ξερεις τι ψυχαναγκαστικες ειμαστε γι αυτο το λες ...με αντισηπτικα μαντηλακια στην τσαντα ολα λυνονται. χαχαχα

Καλώς όρισες.

11. Dapom

Dapom Contributor

Πόσες έχω δει να σηκώνουν τη φούστα σε καθίσματα σε λεωφορεία και μετρό για να κάτσουν και να μην την τσαλακώσουν....

12. billyboy

billyboy Guest

@TheOwl τι θα γινει με το PART2 περιμενουμε περιμενουμε......δεν θυμασαι η το φτιαχνεις τωρα το σεναριο?