Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός - Η άποψή σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giatimouaresei, στις 9 Ιανουαρίου 2008.

1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

Δεν έχω π΄ροβλημα..και τις δύο συναναστροφές τις αποφεύγω! 

2. subnik99

subnik99 New Member

Ναι βέβαια -ανεπιφύλακτα και χωρίς ντροπή - μας έχουν κάνει να νοιώθουμε ενοχές για το σώμα μας αλλά καμμία αιδώ για τους ανόητους θανάτους και τα μακελέματα - εικονικά και πραγματικά!!!

3. fauve

fauve Regular Member

Ε βέβαια!!! Δεν έχει καμία σχέση το μπάνιο στη θάλασσα με μαγιώ, αν το συγκρίνεις με το μπάνιο γυμνή -ος.
    Γενικά έτσι κι αλλιώς μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή στο σπίτι (ή όπου αλλού μπορώ ) και κοιμάμαι γυμνή χειμώνα - καλοκαίρι.

4. Jomaru

Jomaru Guest

μμ τι μου θυμισες τωρα.. καλοκαιρι 2002.. Μυκονος δευτεροετης στο πανεπιστημιο και μολις εχω κλεισει τα 18 (κερδιζα χρονια) μεσα στις καυλες δηλαδη.. ειμαι με μια κοπελα που λατρευει να κανει σπανκινγκ... το αλλο πρωι σε παραλια γυμνιστων.. τραβαγα πολλα βλεμματα.. yummie!

5. annpep

annpep New Member

το θεμα ειναι να κανει καποιος αυτο που αισθανεται και τον κανει να νοιωθει ωραια..

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

φτανει να μην γινομαστε και γελιοι ....
    εχω βαρεθει να τους βλεπω στα ντουζ του κολυβητηριου (ευτυχως 5-6) να περιφερονται απο τα αποδυτηρια ως τα ντουζ γυμνοι .. και να πω οτι ειμασταν σε καποιο αλλου ειδους γυμναστηριο , παει στην ευχη ... αλλα σε κολυμβητηριο ειμαστε .. με μαγιω .. φορα το χριστιανε μου και κανε το ντουζ ..
    ασε το αλλο ... τι το διαφημιζεις τρομαρα σου οταν δεν εχει αρκετο μηκος να παει προς τα κατω και στεκεται παραλληλα με το εδαφος ;;; ..... σαν να βλεπω διαφημιση της Lada ....

7. john_slave96

john_slave96 Contributor

Δεν πρόκειται για διαφήμιση. Αλλά για το πόσο άνετος κάποιος αισθάνεται με το σώμα του, αν ντρέπεται που το βλέπουν γυμνό ή όχι. Αν ντρέπεται για το σώμα του (αυτό το σώμα του) ή όχι. Αν όχι πρότυπα (το Μίστερ Χ ή την γκομενάρα Ψ) ή όχι. Αν θέλει να είναι, τελικά, ο εαυτός του. Σέβομαι τις απόψεις σου, όπως ξέρεις, αλλά εδώ διαφωνώ κάθετα.

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

.. ισως υπερβαλω ... δεν το θεωρω ουσιαστικα "διαφημιση" ....
    αλλα απο που πραγματικα πηγαζει αυτη η "ανεση" ; ....
    δεν ειναι μονο θεμα αν εκεινος ντρεπεται ή οχι , αλλα αν αποτελει εξαιρεση στις γνωριμες καθημερινες εικονες .. και ποσο συνηθισμενοι ειμαστε να βλεπουμε κατι διαφορετικο ...
    Αν ποτε μου ζητουσαν να ψηφισω κρυφα για το αν θα πρεπει να ειναι επιτρεπτο να κινειται καποιος γυμνος στους χωρους των αποδυτηριων .. σιγουρα δεν θα επερνα θεση , θα απαντουσα πως ειναι δικαιωμα του καθενα να περιφερεται οπως νομιζει ...
    ομως δεν θα του πιασω και την κουβεντα ενω ειναι γυμνος ... το ειρωνικο ειναι (λες και το καταλαβαινουν) πως παντα μου πιανουν την κουβεντα εκεινοι με χαζες ερωτησεις πχ " πως ηταν το νερο ; " ... "- πως να ητανε δηλαδη ; ... το "υγρο" για απαντηση σε καλυπτει ; " ....
    και δεν ειναι θεμα οτι προκειτε για γυμνους αντρες , νομιζω πως ακριβως την ιδια αμηχανια θα ειχα αν μου μιλουσε γυμνη μια γυναικα ....
    το κακο ειναι πως καταλαβαινω απολυτα αυτο που λεει ο john_slave96 και δεν μπορω να τους παραξηγησω επειδη εγω δεν νιωθω καλα .. αναγκαστηκα υποχρεωνομαι να ειμαι ευγενικος και κοινωνικος ενω απο μεσα μου σκεφτομαι "βαλε χριστιανε μου ενα σωβρακο τουλαχιστο ..."

9. Μεγαλοφυία είναι κάποιος που σε μια παραλία γυμνιστών μπορεί να θυμάται φάτσες...

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

Υποκλίσου μικρή μου!   

11. Re: Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

"Ο βασιλιάς είναι γυμνός!"

12. masterthessaloniki

masterthessaloniki New Member

οπως νομιζετε