Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός - Η άποψή σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giatimouaresei, στις 9 Ιανουαρίου 2008.

  1. pulstar

    pulstar New Member

    Πόσο όμορφα θα ήταν, όπως απλά το μαγιώ εγκαταλείπει το σώμα και το γυμνό κορμί βρίσκει την ίδια του τη φύση μέσα στο νερό, με αντίστοιχο τρόπο να μπορούσαμε να απογυμνώσουμε τον εαυτό μας, πετώντας από πάνω του οτιδήποτε μας βαραίνει την ψυχή, μας επιβάλλει να ζούμε στην υποκρισία και τον προσποιητό καθωσπρεπισμό, κρατώντας μας αιχμάλωτους στις αρχές του σύγχρονου life style όπου θέση έχουν μόνο τα εκτρώματα του "φαίνεσθαι"...
     
  2. doddy

    doddy New Member

    Από μικρή ηλικία κάναμε γυμνισμό με την οικογένειά μου (με τους γονείς μου και την αδερφή μου) σε παραλίες απομονωμένες αλλά και σε παραλίες γυμνιστών - μέχρι και την ηλικία 16-17 που πλέον αρχίσαμε να πηγαίνουμε διακοπές μονοι μας. Συνεχίζω και κάνω κάθε χρόνο όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, μου φαίνεται πολύ φυσιολογική η επιλογή αυτή αρκεί όμως να σεβόμαστε και αυτούς που διαφωνούν με τον γυμνισμό. Δεν είναι όλες οι παραλίες 'κατάλληλες' για γυμνισμό  .
     
  3. find_me_out

    find_me_out New Member

    συμφωνω με πολλές από τις προηγουμενες απόψεις...
    με τους γονεις μου δεν ειμασταν εξοικιωμένοι, παρολα αυτά . τα τελευταία τεσσερα χρονια συνιθίζω να κανω γυμνισμο καθε καλοκαίρι οταν μου δίνεται η ευκαιρια(καταλληλη ερημική παραλία).
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

     

     

    I prefer Topless  (Έεεεερχεται... το καλοκαίρι,hell yeah)!
     
  5. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ

    Γυμνισμός = Αίσθηση Ελευθερίας..

     
     
  6. Singularity

    Singularity New Member

    Γυμνοί «ήρθαμε», γυμνοί και θα «φύγουμε».
    Όλον τον υπόλοιπο καιρό ιδρώνουμε απεγνωσμένα να καλύψουμε αυτό το υπέροχο δημιούργημα με περίτεχνα ρούχα...

    Ακριβό χώμα.
     
  7. Babylon

    Babylon Regular Member

    Εκανα γυμνισμο μεγαλο κομματι της ενηλικης ζωης μου. Ειναι παραγματι φοβερα απολαυστικο να λιαζεσαι γυμνος και να νιωθεις στο σωμα σου την αμμο και τη θαλασσα και φοβερα αποτοξινωτικο. Ενοειται στο σωστο πλαισιο και για το σωστο λογο. Τον τελευταιο χρονο δυστυχως το 'χω περιορισει το εντελως γυμνο καθαρα και μονο γιατι εμεις τα κοριτσακια ειμαστε πολυ ευαλωτα στην συγκεκριμενη περιοχη και κολαμε μυκητες και λοιπα μικροβια υπερβολικα ευκολα.

    Δεν ξερω για εσας, παντως προσωπικα θεωρω τον γυμνισμο σπανια ερωτικο θεαμα και γενικα εντελως ασχετο με το σεξ. Καταρχας γιατι δεν εχουν ολες το σωμα την Τζενα Τζειμσον και του ανδρικου αναλογου και δευτερον γιατι αφαιρει ολο το μυστηριο στο οποιο στηριζονται απειρα "φετιχ".

    Φοβερα αστειο σκηνικο απο το περασμενο καλοκαιρι: Ημουν με τρεις φιλες στην Δονουσα για διακοπες. Η παραλια στην οποια μεναμε ειχε αρκετους αντρες, και καθοτι παραλια γυμνιστων, ηταν γυμνοι. Καθε πρωι με απογευμα λοιπον, παρελευναν πανω κατω γυμνοι, σαν τους κοκορες. Χωρις κανεναν σοβαρο λογο. Καποια στιγμη, επειδη την ειχα δει το γυναικειο αντιστοιχο του Μαγκαιβερ, εφτιαχνα μια αυτοσχεδια τεντα και κουβαλαγα κατι τεραστιες κοτρωνες. Εκεινοι λοιπον, παρακολουθουσαν με σχετικο ενδιαφερον και δεν σηκωθηκε ενας να προσφερει βοηθεια. Θυμαμαι να το συζηταμε με τις κοπελες, μας ειχε φανει εξαιρετικα ενδιαφερον (κοινωνικα) και αστειο.
     
  8. giatimouaresei

    giatimouaresei New Member

    Απάντηση: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

    Αν και χειμώνας, είπα να αναβιώσω λίγο το νήμα. Δεν τα κατάφερα όλη τη φετινή χρονιά να κάνω καθόλου γυμνισμό. Έχω ξεκόψει εντελώς με τις παρέες που ακολουθούσαμε τη συνήθεια αυτή και φυσικά για έναν άνδρα μόνο του δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.
     
  9. selena1978

    selena1978 New Member

    Κανω γυμνισμο απο το 1988, και μου αρεσει πολυ. Εδω κατω στην κρητη δεν εχουμε ιδιετερα προβληματα με τον γυμνισμο, για να πηγαινουμε σε ερημικες παραλιες, ετσι κανω γυμνη μπανιο μπροστα στον κοσμο, και μαλιστα εχω παρασυρει πολλους να αρχισουν τον γυμνισμο. Ο γυμνισμος ειναι μια πολυ καλη και θετικη πραξη για το Σωμα μας, επειδη παιρνει ολη την ενεργεια απο τον ΗΛΙΟ, και ετσι φορτιζει το Σωμα μας με ενεργεια παντου, και δεν αφηνει Κενα. Τα κενα που αφηνει σε οσους φορουν μαγιο, και δεν παιρνουν την ενεργεια, με σοβαρες επιπτωσεις για την Μεση & τα Γενητικα Οργανα. Πρεπει να κανουμε ολοι Γυμνισμο επειδη ειναι ΥΓΕΙΑ.
     
  10. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...εγώ πάντως νοιώθω λίγο άσχημα όταν φαίνονται κενά εκεί που δεν έχω μαυρίσει  
     
  11. Νηρηίς

    Νηρηίς Guest

    επειδή αισθάνομαι το ξεγύμνωμα άρρηκτα συνδεδεμένο με την φυσική μου συστολή,νιώθω πως όσο πιο υπονοηματικά εκφράζεται η γύμνια,τόσο πιο ιδιαίτερα ελκυστική γίνεται,επειδή οι αισθησεις διεγείρονται καθώς ο εγκέφαλος καλείται να φανταστεί τα κομμάτια του πάζλ που κρύβονται..
    αυτό το παιχνίδισμα της εν μέρει έκθεσης των απόκρυφων του σώματος,αυξάνει την αναμονή για την απόλαυση του γυμνού,ενω η νατουραλιστική,ολοκληρωτική γύμνια φέρνει μια αίσθηση εμπειρίας της πρωτόγονης ελευθερίας ιθαγενών σε κάποιο εξωτικό νησί και λοιπά..
     
    Last edited by a moderator: 13 Δεκεμβρίου 2015
  12. nineta

    nineta New Member

    πολυ ωραια αισθηση μαλιστα οταν μας κοιτουν απο εξω και βλεπεις και ενεργοποιουνται πυραυλακια.. για μενα και την φιλη μου ηταν προβλημα στην αρχη με το στραπον,αλλα μετα βρηκαμε κολπο και πηγαιναμε πλαγια σε βραχακια.οπως και να ειναι επειδη βλεπω οι αντρες αναρψτιουνται αν δουν καποιο κορμι που τους αρεσει και τους σηκωθει ...ε δεν ειναι ντροπη ας το θαυμασουν και ετσι..ολες οι εικονες για να τις βλεπουμε ειναι..γενικα αν το κανεις πολλες φορες μεσα στην θαλασσα καποια στιγμη αρχιζει το αλατι να τσουζει τις ευαισθητες περιοχες...