Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός - Η άποψή σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giatimouaresei, στις 9 Ιανουαρίου 2008.

  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Έχω κάνει και κάνω όπου μπορώ και με παίρνει. Η καλύτερη απόλαυση να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μαμά..  
    Για μένα είναι ελευθερία σώματος!

    Μ’ αρέσει το γυμνό κορμί και χάρηκα που διάβασα το ποστ τις Doras που λέει ότι κυκλοφορεί έτσι μέσα στο σπίτι και με τα παιδιά τις στον ίδιο χώρο.
    Είναι ένα όμορφο παράδειγμα για να μην μεγαλώνουν τα παιδιά και με την πονηριά του στυλ « η μαμά ή ο μπαμπάς πώς να είναι γυμνοί?» άλλωστε πόσοι δεν έχουν πιάσει τα παιδιά τους να κοιτάζουν από την κλειδαρότρυπα του μπάνιου?  

    Axx καλοκαίρι, άντε έλα να πάρουμε τα πάνω μας!
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

       
    ΕΛΕΟΣ! Συγνώμη αλλά εσύ είχες απορίες για το πώς ήταν οι γονείς σου γυμνοί ή κοίταζες πώς ήταν οι γονείς σου όταν έκαναν μπάνιο? Τι έχεις να κερδίσεις ή να μάθεις από αυτό? Πραγματικά πιστεύω πάμε πίσω
    την κοινωνία με τέτοιες απόψεις και παραδείγματα που αν μη τι άλλο είναι ξενόφερτα...
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames


    Προσωπικά, ευτυχώς όχι, δεν είχα καμία απορία γιατί και η δική μού μητέρα κυκλοφορούσε/ει ανέμελη στο σπίτι, συν ότι ξεκίνησα να κάνω γυμνισμό με τους γονείς μου. Έτυχε όμως σε φιλικές οικογένειες πολλές φορές να συζητάνε αυτό το θέμα.. για αυτό ανέφερα κ το παράδειγμα τις κλειδαρότρυπας. Απορώ γιατί σου ακούγετε πρωτοφανές 
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Σε τι ηλικία ξεκίνησες να κάνεις γυμνισμό με τους γονείς σου αν επιτρέπετε? Φυσικά και δεν το έχω ξανακούσει, είναι δυνατόν ένα μικρό παιδί να έρχεται αντιμέτωπο σε τέτοιο θέαμα, δηλαδή 2 ενήλικες ανθρώπους γυμνούς? Πρώτα απ όλα θα του δημιουργηθούν ψυχικά τραύματα και δεν το λέω εγώ αλλά οι επιστήμονες. Δεύτερον ίσως επηρεάσει την μετέπειτα σεξουαλική του ζωή και τον ρόλο του σε μία σχέση καθώς για αυτόν/ην θα είναι φυσιολογικό να μην φοράει ο/η άλλος/η ρούχα.... μπορώ να γράφω 100 παραδείγματα για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι κανένας στενόμυαλος αλλά δεν το κάνω. Με λίγα λόγια ρούχα μπροστά σε άλλους φοράμε εκτός του να μην κρυώνουμε αλλά και για να ελέγχουμε την ορμή μας προς το άλλο φύλο κάτι που δεν μπορούν να κάνουν τα ζώα όσα ρούχα και να τους φορέσεις.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αν μου δινόταν η ευκαιρία να ξαναμεγαλώσω τα παιδιά μου, θα φρόντιζα ώστε όλοι μας να κυκλοφορούσαμε γυμνοί μέσα στο σπίτι.

    Περιορίστηκα σε μία άρνηση της σεμνοτυφίας μέσω παραδείγματος. Τα παιδιά - που συνήθως είναι πάνσοφα - το κατάλαβαν το μάθημα.

    Υποσημείωση: άρνηση της σεμνοτυφίας σημαίνει ότι αν κάνω ντους και η κόρη μου θέλει να μπει να πάρει ένα ξυραφάκι, χτυπάει την πόρτα, να μπω; μπες, παίρνει το ξυραφάκι και φεύγει. Ή αν θέλω να πάω στο μπάνιο και έχω ήδη βγάλει τα ρούχα μου και oopς, δεν έχω πρόχειρη πετσέτα, χοροπηδώ άνετη από το δωμάτιό μου ως το μπάνιο γυμνή. Κανένας δεν γυρνάει ούτε καν να με κοιτάξει, μετά από 17 χρόνια συμβίωσης. Γκέγκε;

    Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ντροπή. Κρατούμε κάποια κοινωνικά προσχήματα ανάλογα τις περιστάσεις. Έχω βρεθεί και σε πάρτι στη Ν. Υόρκη όπου με το που μπαίναμε βγάζαμε όλοι τα ρούχα μας. Εκεί θα θεωρούνταν χαζό να είμαι ντυμένη ενώ όλοι ήταν γυμνοί, έτσι δεν είναι; Σίγουρα μπορούμε όλοι να κρίνουμε λογικά την κάθε περίσταση. Ή πρέπει να τσιρίξω αν με τσακώσει ο γιός μου να κατουράω στην τουαλέτα; Μπα, ξέρω καλά τι κάνω. Χαλαρααα...
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Έτσι έχω δεί και εγώ τους γονείς γυμνούς καταλάθος. Δεν αναφέρομαι σε αυτό, πάντως το είπες και μόνη σου ότι κανείς δεν κοίταγε γιατί πολύ απλά είναι σιχαμερό. Όσο για την Νέα Υόρκη θέλω να το κάνουν αυτό μέσα στο κρύο να δούμε αν το υποστηρίξουν ή οχι? Η μήπως είναι απλά κάποια φαντασίωση που την κάνουν εκ του ασφαλούς και χωρίς ιδεολογία?
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σιχαμερό είναι το μάτι σου παπάκι. 
     
  8. latexduck

    latexduck Contributor

    Δεν το είπα για να σε προσβάλω καλή μου, εξάλλου έχεις υπέροχο σώμα  
     
  9. kali crow

    kali crow Guest

    καλος ειναι ο γυμνισμος....μα μονο οταν ειμαι μονη μου η με τον συντροφο μου.
    αισθανομαι αβολα να με βλεουν γυμνη ολοκληρη εννοω.ουτε να βλεπω τους αλλους ολογυμνους...
    γιατι το να πεταξω το πανω μερος του μαγιο πλεον ειναι τετριμενο....
     
  10. tan

    tan New Member

    Εγώ παιδιά έχω κάνει μια φορά γυμνισμό στην Σαμοθράκη και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε η ιδέα του να είμαι γυμνός στην φύση.Αν εξαιρέσουμε αυτό όταν έμενα με την πρώην κοπέλα μου το καλοκαίρι τα έκανα όλα γυμνός στο σπίτι.
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα πω την γνωμη μου!
    Ασφαλως το ανθρωπινο σωμα δεν ειναι ντροπη και μαλιστα τα γεννητικα οργανα, τα σημεια δηλαδη που ειναι η πηγη της ζωης!
    Ομως, εαν μια μητερα π.χ. μεγαλωνει ενα αγορακι και κυκλοφορει μονιμως γυμνη μπροστα του, τιθεται αυτοματως το εξης ερωτημα.
    Οταν αυτο το αγορι θα γινει εφηβος, και οπως ειναι φυσικο θα βρεθει με μια κοπελλα και καταληξουν τελικα στο κρεβατι, τι εντυπωση, η ποια διεγερση θα του προκαλεσει ενα κορμι, στου οποιου την θεα εχει τοσο εξοικιωθει?????
    Πως θα αγγιξει, η θα ερεθιστει με ενα σωμα που απο μικρο συνηθισε να το κοιτα χωρις την αναγκη σεξουαλικης διεγερσης?
    Ειναι αραγε τυχαιο, οτι αγορια και κοριτσια και μιλω για αδελφια,οταν πλησιασουν στην εφηβεια πρεπει να ζουν σε ξεχωριστα δωματια,
    και οτι οπως υποστηριζουν οι ψυχολογοι, απο μια ηλικια και μετα ουτε η μητερα πρεπει να κοιμαται στο ιδιο κρεβατι με τον γιο της η να γδυνεται μπροστα του, ακριβως για να μη υπαρξουν αργοτερα επιπλοκες της λιμπιντο?
     
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Για να πω την αλήθεια, κι εγώ το σταμάτησα όταν ο μικρός μεγάλωσε λίγο και άρχισε να "κοιτάζει" πραγματικά το σιχαμερό μου σώμα (ούτε σαρανταποδαρούσα νάμουνα). Γιατί εγώ αισθάνθηκα άσχημα πρώτα απ' όλα. Κι έπειτα, σκέφτηκα ότι θα χαλούσε την εικόνα που είχε για μένα, της τροφού / προστάτιδας / θεϊκής παρουσίας / αμόλυντης / Μητέρας στη ζωή του. Οπότε από κει και πέρα, μπροστά στο αγοράκι τουλάχιστον, πρόσεχα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πλέον, τώρα που μεγάλωσε, στα τέτοια μας και των δυο μας αν με τσακώσει γυμνή ή αν τύχει και περάσω τρέχοντας μπροστά του ξεβράκωτη έτσι και με πιάσει κόψιμο.

    Πιστεύω όμως ότι αν μια οικογένεια γυμνιστών κυκλοφορεί ολόγυμνη μέσα στο σπίτι από την στιγμή που γεννηθούν τα παιδιά, κάνουν σάουνα όλοι μαζί και γυμνισμό το καλοκαίρι κλπ, δεν τρέχει τίποτα. Cool. Ξέρω τέτοιες οικογένειες.

    Θα σε απογοητεύσω καλή μου, αλλά οι γυναικολόγοι είναι οι πιο γκαυλιάρηδες από όλους. Ξέρουν και δυο πράγματα από γυναικεία ανατομία (δυο φτάνουν).

    Σ' αυτό έχεις δίκιο - ιδίως αν ανατρέφεις τους Compsons.

    Συμφωνώ, και μην μου πεις ότι αυτοαναιρούμαι με το παράδειγμα της οικογένειας γυμνιστών, πρόκειται για άλλη περίπτωση, άλλο είμαστε όλοι γυμνοί μέσα στο σπίτι επί 20 χρόνια και άλλο κάνω στριπτήζ για τον γιο μου που δεν με είδε ποτέ γυμνή - έχει τεράστια διαφορά. Και άλλο κοιμάμαι μαζί του (ούτε με την κόρη μου δεν μπορώ να κοιμηθώ - ροχαλίζει το ζώον).

    Να προτείνω εργάρα για το Οιδιπόδειο: La Luna του Bertolucci.