Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός - Η άποψή σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος giatimouaresei, στις 9 Ιανουαρίου 2008.

1. Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ...
    Και πάλι θα πω ότι ένα τέτοιο θέαμα είναι κάπως... Τουλάχιστον για μένα. Πώς να το κάνουμε τώρα?
    Είναι αντιαισθητικό στα μάτια μου, να βλέπω κάποιον/α που είναι 200 κιλά να κάνει γυμνισμό (γιατί μου έτυχε αυτό να το δω  ), αλλά ποιός είπε ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν γυμνισμό όλοι αυτοί που προανέφερες?
    Φυσικά και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν και μπράβο τους που δεν τους νοιάζει και το κάνουν επειδή το γουστάρουν. Απλά σε μένα δεν κάθεται καλά.  

2. female

female Contributor

Εντάξει, τώρα κατάλαβα. Στα 200 κιλά είναι το hard limit.

3. Georgia

Georgia Owned Contributor

4. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Η γνώμη μου για το γυμνισμό είναι πως είναι αστείο να έχω γνώμη για το γυμνισμό. Εννοώ πως θα μου φαινόταν εξαιρετικά συμπαθές να πηγαίνει οποιοσδήποτε οπουδήποτε τσιτσίδι, εν μέσω ενδεδυμένων: στην Όπερα, στο γραφείο του ή στην εκκλησία αν ήταν θρήσκος. Τα ζητήματα αιδούς τα βρίσκω συλλήβδην περιττά για σοβαρή δεοντολογική συζήτηση και στο θέμα ειδικότερα του γυμνισμού, τάσσομαι αναφανδόν υπέρ των χοντρών, των γερόντων, των κακοφορμισμένων και όσων πάσχουν από ακράτεια. Η δική μου αισθητική αναγουλιάζει στις καλιφορνέζικες πλαζ ή τη Μύκονο, με τα πλαστικά σώματα, τις νάϋλον ζωές, τη σκλαβιά της ευεξίας. Στα καλλιστεία θα ψήφιζα φαφούτα, ιδίως αν αμόλαγε και καμιά πορδή.
    Η νέα σκοταδιστική δικτατορία έχει ένα σύνθημα: 'να είμαστε σε φόρμα'. Η χωροφυλακή του μπότοξ επελαύνει. Άνω σχώμεν τας ψωλάς, σύντροφοι αναρχοπριαπιστές!

Last edited: 13 Απριλίου 2008
  5. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Σε μία παραλία γυμνιστων, πάει ένας τύπος και λέει σε μία γκόμενα:
    -σε γουσταρω!!!
    -φαίνεται...του λέει αυτη!!

6. Constan

Constan Regular Member

γιατι οχι βρε παιδια αρκει να μην ξυπνησει το θεριο και εχουμε ανατριχιλες μετα:icon16:

7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

@female.Εισαι απιστευτη, απιθανη,καθολου ψηλομιτα,μη κοπλεξικια, και πανω απο ολα απελευθερωμενο μυαλο απο τα "πρεπει" των πολλων, ευγε σου αν και με βανιλλα στατους εισαι ατομο που πραγματικα ανηκεις στον χωρο του bdsm περισσοτερο απο μερικους/ες που δηλωνουν μπιντιεσμτσηδικα στατους....,γιατι bdsm δεν ειναι το να δηλωσεις καποιο στατους αυτο ειναι απλα για να βρισκει καποιος/ια ευκολα αυτο που ψαχνει, bdsm ειναι η ανεκτικοτητα και η απολυτη ελευθερια σε καθε "θελω" του καθενος ακομα και αν αυτο το "θελω"ειναι να "θελει" καποιος/ια 200 κιλα..... να κανει μπανιο γυμνος/η διπλα μας......,αν τωρα χαλαει η αισθητικη καποιου/ια, ας κανει μπανιο στην πισινα του/ης (αν εχει...), αν οχι ας παει στην μπανιερα του/ης......

Υ.Γ. Δεν ειμαι γυμνιστης απλα γιατι μου αρεσει το ημιγυμνο, και οχι το τελειως γυμνο.
    Και μια απορια. Ο χοντρος/η παυει να ειναι χοντρος/η αν φορεσει μαγιο και δεν ειναι γυμνος...?

8. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

Υποθετω πως ναι ειδικα αν το μαγιο ειναι μαυρο οποτε κ κοβει......   

9. female

female Contributor

Re: Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

ΛΟΛ :ρ

10. sofia_gr

sofia_gr New Member

me to gimnismo den simfono.protimo panta prive.oti k an kano

11. ddragon

ddragon Regular Member

Απο πότε αν πεί κάποιος οι δεν του αρέσει ένα συγκεκριμμένο θέαμα, το κατακρίνει ταυτόχρονα η το "απαγορεύει";
    Τι να κάνουμε, σε κάποιους δέν αρέσει να βλέπουν ένα γυμνό γερασμένο σώμα κτλ και είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς. Επιλέγω λοιπόν η να μην το κοιτάω η να μην πηγαίνω. Ποιός είπε οτι πρέπει να τους απαγορευτεί;
    Εδώ πέρα όμως δίνει και πέρνει η παροιμία "Άλλα λέει η θειάμ άλλα ακούν τα αυτιάμ"

12. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Απάντηση: Re: ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ:Η άποψή σας

...Kαι καλα κανεις......ασε τους αλλους να διαλεξουν αν τους ευχαριστει........!!!!!
    ...Κανε οτι βρισκεις σωστο για σενα με τα δικα σου στανταρ....!!!!