Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός, καλό κακό και άσχημο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 29 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Είμαι εντελώς αρνητική απέναντι στο δημόσιο γυμνισμό (το δικό μου και των άλλων), και δεν μπορώ να σκεφτώ με ασφάλεια τους λόγους της άμμετρης δυσαρέσκειάς μου γιατί δυσκολεύομαι να αποσυμπλέξω επί του παρόντος την ηθική από την αισθητική.

    Αναφορικά με τον κατ οίκον γυμνισμό (το δικό μου), απλώς δεν είμαι θετική και η αυτή η στάση μου πηγάζει μάλλον από τη φετιχιστική μου διάθεση απέναντι σε είδη ένδυσης και υπόδυσης και από το γεγονός ότι κάποια από αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη σεξουαλικότητά μου (όπως αυτή γίνεται από εμένα αντιληπτή), τόσο σε επίπεδο αισθητικής αρμονίας όσο και σε επίπεδο συμβολισμών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά κανόνα μέσα στο σπίτι μου ντύνομαι όπως και όταν βρίσκομαι εκτός αυτού. Για ό,τι αφορά τη γύμνια του συντρόφου μου, αυτή θεωρείται κατά περίπτωση (και εν μέρει, συναρτήσει του πώς εκείνος βλέπει τον εαυτό του).
     
  2. Kits

    Kits Contributor



    Οταν εξω εχει κρυο, το παλτο το βγαζεις στο σπιτι μεσα?

      
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Να απαντήσω και εγώ στο θέμα, μου αρέσει το γυμνό σώμα αρκεί να συνοδεύετε απο δεσμά ή σημάδια που να υποδηλώνουν ότι ο ένας ανήκει στον άλλον...
     
  4. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυμνισμός, καλό κακό και άσχημο...

    Αν δεν έχει δεσμά και μελανιές αηδιάζεις ε; Λογικότατο  
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    χαχαχααχαχ
     
  6. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Γυμνισμός, καλό κακό και άσχημο...

    Ο καθένας έχει τη δική του αισθητική όσον αφορά το γυμνισμό. Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του σωματικά χαρακτηριστικά. Το γιατί είναι έτσι τα χαρακτηριστικά αυτά εξαρτάται από τον ίδιο. Όχι πάντα όμως. Σεβαστοί όλοι οι τύποι σωμάτων. Αυτή η ποικιλία είναι τρομερά ενδιαφέρουσα. Μακριά από εμπορευματοποιημένα πρότυπα.
    Μικροί ή μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία πιστεύω ότι είμαστε πια όλοι εξοικειωμένοι με το γυμνό. Δε βρίσκω κάτι κακό στο γυμνό παρά μόνο ομορφιά. Η διαφορετικότητα είναι κάτι πολύ όμορφο. Όχι πάντα αλλά το αποδέχομαι και δε με ενοχλεί. Ρατσιστής προσπαθώ να μην είμαι. Πόσα γυμνά σώματα δεν είναι αρτιμελή ή έχουν κάποιες δυσμορφίες. Στο Βερολίνο στο Kit Kat Club που επισκέφτηκα τα άτομα που διασκέδαζαν ήταν είτε γυμνά τελείως είτε φετιχιστικά ντυμένα. Αδύνατα, ευτραφή, κανονικά, γυμνασμένα, με ατέλειες, νεαρά ή μεγάλα σε ηλικία βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και διασκέδαζαν χωρίς να δείχνουν να ενοχλούνται από κάτι όσον αφορά την εμφάνιση του άλλου. Άτομα με κινητικά προβλήματα, τουλάχιστον τέσσερα σε αναπηρικά καροτσάκια, συμμετείχαν και αυτά στη μεγάλη γιορτή του sex, της διασκέδασης, των γνωριμιών και της γύμνιας των σωμάτων.

    Το να είναι μια γυναίκα ντυμένη φετιχιστικά με δερμάτινα ή βίνυλ και φυσικά με τα αντίστοιχα υποδήματα είναι ό,τι καλλίτερο. Αναδεικνύουν το κορμί της και παρουσιάζουν τη διάθεση της για κάτι που διεγείρει τις αισθήσεις. Και ο άντρας φυσικά ντυμένος αντίστοιχα. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο πάντα η ένδυση αυτή να κρύβει κάθε πόντο του σώματος. Ας είναι από αυτά που αφήνουν ελεύθερα κάποια μέρη του σώματος ή τα αναδεικνύουν. Καλά και άγια τα φετίχ ρούχα. Αλλά και φετίχ να μην είναι κανένα πρόβλημα. Αρκεί να υπάρχει η διάθεση προς το BDSM.

    Το γυμνό σώμα ενός υποτακτικού θα δείχνει ανά πάσα στιγμή τα σημάδια, τις κοκκινίλες και τις μελανιές που θα έχει δημιουργήσει σε αυτό η Αφέντρα του. Θα φαίνεται ο ρυθμός, ιδιαίτερα στις μελανιές, που ο οργανισμός τις απορροφά. Και αν αυτή θέλει θα δημιουργεί νέες όπου αυτή κρίνει. Επίσης θα φαίνεται κάθε στιγμή το αν είναι ερεθισμένος ή όχι.

    Ο spectrum όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μου ανέφερε κάτι σχετικό με τη γύμνια του σκλάβου. Κάποιες ακραίες αφέντρες θεωρούν τους σκλάβους τους ζώα. Τα ζώα δεν είναι ενδεδυμένα ποτέ, άρα το ίδιο πρέπει να είναι και αυτοί. Τελείως γυμνοί και πάντα έτσι μέσα στο σπίτι ανεξάρτητα αν πραγματοποιείται κάποια συνεδρία.

    Πολύ καλό ό,τι έγραψε ο isnoggod. Λέει πολλές αλήθειες για το πώς αντιλαμβανόμαστε τη γύμνια των γυναικών εμείς οι άντρες. Αν και δεν έχω πρόβλημα με τις σαραντάρες και τις πενηντάρες. Τα ώριμα φρούτα έιναι ακόμα πιο «νόστιμα»  . Θα μπορούσε αν ήθελε να γράψει κάτι αντίστοιχο και για τους άντρες   ή θα μπορούσε να το κάνει καλλίτερα μια γυναίκα του forum. ​

    Γυμνοί γεννηθήκαμε. Ας το χαρούμε. Ας το απολαύσουμε. Και ας αναδείξουμε τη Γύμνια μας μέσω Φετιχιστικής ένδυσης αν το επιθυμούμε.​
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2007
  7. brenda

    brenda FU very much

    Επαναφέρω το νήμα, δηλώνοντας συνειδητοποιημένη γυμνίστρια, επ΄αφορμή τοποθετήσεων σχετικά με την ελευθερία συν το γεγονός ότι κάποιοι σήμερα, στην καρδιά του χειμώνα με 10 μποφόρ, με έβγαλαν από τα ρούχα μου...
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Nαι, μ 'αρέσει τρελά!.. εγώ στο σπίτι που μένω με τους γονεις μου δεν κυκλοφορώ ..γυμνούλι, μου αρέσει η αίσθηση του να μένω γυμνή.
    «Δεν έχω κανένα ταμπού με το γυμνό, παρ΄ όλο που οι Έλληνες ...είναι κομπλεξικοί!...
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    το ξαναείπες, αλλά εδώ είναι το κατάλληλο νήμα για να ζητήσω αποδείξεις  
     
  11. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    μπορουν παρακαλω τα 10 μποφωρ να γινουν 11 ?  

    αφιερωμενα στο γυμνο κοριτσι που κρυωνει  
     
  12. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    Σπιτι γυμνος σιγουρα ολες τις ωρες.. δυστυχως δεν παιζουν κουρτινες και ωρες ωρες κανω κατι φοβερα ακροβατικα για να αποφυγω τα παραθυρα.. αλλα εχει την πλακα του