Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος estarian, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

1. estarian

estarian New Member

Καλημέρα σας,

Ανοίγω αυτό εδώ το θέμα, για να συγκεντρώσουμε εμπειρίες απο παραλίες γυμνιστών που σχεδόν πάντα (εκτός απο την χαλάρωση στην φύση) υπάρχει και παιχνίδι...

Ίσως ο Σεπτέμβριος που δεν έχει και τόση πολυκοσμία, είναι ο καλύτερος μήνας για τέτοιες περιέτειες. Είναι γωστό σε όσους συχνάζουν οτι στις παραλίες γυμνσιτών κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι τύποι που καταστρέφουν κάθε καλή φάση που πάει να πραγματοποιηθεί...

Δευτέρα λοιπόν, μιας και είχαμε ρεπό εγώ και η φίλη μου πήγαμε στην παραλία γυμνιστών στην Καλλικράτεια. Όπως ήταν αναμενόμενο η παραλία ήταν σχεδόν άδεια. Βασικά κατα την 13:00 που φτάσαμε ήταν ακόμα ένας τύπος που καθόταν μόνος του. Απλώσαμε τα πράγματά μας, ξεντυθήκαμε και χαρήκαμε μια απο τις πιο όμορφες θάλασσες του Σεπτέμβρη. Είπαμε, σαν την Χαλκιδική δεν έχει.

Μετά απο λίγη ώρα ήρθε ακόμα ένα ζευγάρι, που κάθησε πίσω απο έναν βράχο και χαιρόταν και αυτό την θάλασσα.
    Η ώρα περνούσε και ο μοναχικός τύπος μα πλησίασε και πιάσαμε την κουβέντα.
    Κάποια στιγμή ενα ζωυφιο περπατούσε στην ψωλή μου. Ο φίλος το έπιασε να το απομακρύνει. Η κοπέλα μου κοιτούσε χωρίς να κάνει τίποτε. Πάινροντας θάρρος, ο τύπος συνέχισε να με χαιδεύει και να μου τον πάιζει,ενώ ταυτόχρονα συνέχισαν για κάμποση ώρα να συζητάνε με την φίλη μου για διάφορα θέματα (gntm, σειρές στην τηλεόραση κτλ). Εγώ είχα καυλώσει και το απολάμβανα...
    Κάποια στιγμή η φίλη μου του λέει:
    - "Κοίτα πως μου τον καύλωσες..." και με αυτά τα λόγα έσκυψε και μου τον πήρε στο στόμα της.
    Ο φίλος, άρχισε τώρα να χαιδύει την φίλη μου, αφού πρώτα μου έκανε ένα νεύμα για συγκατάθεση... Τα χέρια του χαίδευαν τα βυζάκια της στην αρχή και στην συνέχεια κατέβηκαν στο κωλαράκι της.

Η παραλία ήταν εντελώς άδεια, εκτός απο το ζευγάρι που ήταν πίσω απο τα βραχάκια. Παρ' όλα αυτα είχαμε γεμίσει άμμο, και έπρεπε να την ξεπλύνουμε. Σταματήσαμε την φάση και βουτήξαμε για να φύγει η άμμος. Στο τέλος καταλήξαμε στα ρηχά να συζητάμε για σεξ.
    Ο τύπος βλέποντας μας ανοικτούς, πήρε την πατούσα της δικιάς μου και άρχισε να την φιλάει (Είμαστε πλειοψηφία οι ποδολάγνοι τελικά...) και η δικιά μου, τύλιξε τα πατουσάκια της στην ψωλή του κάνοντας του ένα υπέροχο footjob, μέχρι που ο φίλος έχυσε επιτόπου.
    Τελικά η όλη φάση εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο τρίο, που το ευχαριστηθήκαμε αν και είχαμε χρόνια να το κάνουμε.
    Το ζευγάρι εννοείται οτι μας πήρε είδηση και αν και λίγο πιο μακριά, ξεκίνησαν και αυτοί να κάνουν σεξ.
    Φύγαμε αργά το βράδυ, αφού χαιρετηθήκαμε όλοι μεταξύ μας.
    Εννοείται και δεν ανταλλάξαμε στοιχεία.

Αν καποιος απο εδώ ήταν Δευτέρα στην Καλλικράτεια, θα χαρώ να ανταλλάξουμε μηνύματα!!
    Καλημέρα!!

2. sapfw

sapfw out of order Contributor

εχμ... έχω την εντύπωση πως ο γυμνισμός είναι φιλοσοφία και στάση ζωής και πως ουδεμία σχέση έχει με πρόθεση/πρόκληση σεξ... τουλάχιστον αυτό έχω αποκομίσει από γυμνιστές που έχω συναναστραφεί

3. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Πολυ ωραια η εμπειρια σου! Ειναι γαματα αυτα τα σκηνικα οταν προκυπτουν, η φαση κυλαει αβιαστα και η καυλα ολων των συμμετεχοντων λειτουργει πολ/κα και το απογειωνει.

Η μονη μου απορια ειναι "γιατι εννοειται"? Η μη ανταλλαγη στοιχειων μεταξυ ανθρωπων που μοιραστηκαν την καυλα τους και τη γυμνια τους δεν ειναι καθολου εξυπακουομενη. Τουλαχιστον στο δικο μου τροπο αντιληψης των ανθρωπινων πραγματων.

Κατα τα αλλα, πολυ σεξι η εμπειρια σου!

4. misthe

misthe Regular Member

Δεν αμφιβάλλω πως θα μπορούσε να προκύψει κάτι σε μια παραλία γυμνιστών και μη , εφόσον δεν υπάρχει πολύ κόσμος και οικογένειες αλλά ναι ο γυμνισμός είναι τρόπος ζωής για αυτούς όπως ανέφερε η @sapfw . Όταν τουλάχιστον ακολουθείς αυτή την ιδέα . Στο σπίτι τους και στη φύση όπου μπορούν και επιτρέπεται κυκλοφορούν οι ανθρωποι γυμνοί χωρίς καμία σεξουαλικη παρόρμηση στο μυαλό σε φυσιολογικές συνθηκες . Και θα ήταν ανήθικο για αυτούς αν μέσα στο κόσμο εντοπίσουν ηδονοβλεψία που δεν ασπάζεται αυτή την ιδέα αλλά ούτε την σέβεται γύρω του και είναι εκεί για τη δικη του διαστροφή . Αν και πλέον άλλοι θα ασχοληθούν και άλλοι δεν θα δώσουν σημασία στο γεγονός εάν δεν τους πειράξει με διαφορετικό τρόπο κάποιος. Το έχουν συνηθίσει μέχρι εκεί . Όμως το πιο παράδοξο της ιστορίας στο κεφάλι το δικό μου τουλάχιστον , είναι πως όσο καβλα και να είναι τόσο πιο επικυνδινο το κάνει Ξεκινώντας από την υγεία σας μέχρι και όπου μπορεί να φτάσει η φαντασία όταν δεν ξέρεις κάποιον καθόλου . Είναι ένα ρίσκο όπως και να το κανεις .

5. brenda

brenda FU very much

Το νήμα σου είναι λίγο άκυρο γιατί στηρίζεται σε μία προβληματική παραδοχή.
    Οι "περίεργοι τύποι" που λες είναι αυτοί που δεν κατανοούν τον γυμνισμό ως επιλογή, "απογυμνωμένο"   από την σεξουαλική επιθυμία και τους σχετικούς συνειρμούς. Κάνω γυμνισμό 35 χρόνια και πάντα οι "περίεργοι", είναι αυτοί που κοιτάνε να βγάλουν κάτι άλλο, σε σεξουαλικό και ερωτικό επίπεδο.
    Οι ματάκηδες, οι επιδειξίες, ομοίως κι αυτοί που διεγείρονται τρις την ώρα.
    Οπότε τι να συζητήσουμε;
    Αν πάει κάποιος σε μία έρημη παραλία μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.
    Οι παραλίες γυμνιστών δεν είναι για ψωνιστήρι και φασούλες, εκτός από τις αντίστοιχες παραλίες gay που γίνεται ακριβώς αυτό. Στην πλειοψηφία τους όμως δεν είναι έτσι κι αυτό είναι γνωστό.
    Οι συνειδητοποιημένοι γυμνιστές δεν περιμένουν την παραλία για να βγάλουν τον ερωτισμό τους, γιατί αυτό προϋποθέτει συναίνεση από όλους τους άλλους, που συνήθως δεν υπάρχει.
    Και μην μπερδεύουμε την ανοχή με συναίνεση γιατί δεν είναι καθόλου το ίδιο.

6. estarian

estarian New Member

Ναι μωρε... Δικιο εχετε και εγω συνηθως απλα περναω καλα σε τετοιες φασεις και σπαζομαι οταν γιανεται κατι περιεργο.
    Τωρα η παραλια αδεια ηταν, και μου αρεσε η φαση που βγηκε αβιαστα....
    Τωρα περισσοτερο για το τι ειναι και το τι δεν ειναι ο γυμνισμος, γιατι το καναμε, οως το καναμε και αν ηταν σωστο δεν καθομαι ουτε και προκειται να κατσω να το φιλοσοφησω... Νομιζω ειναι λιγο ματαιο να ορισουμε καν τι ειναι ο γυμνισμος...

Τωρα για το αν αισθανθηκα να απειλουμαι, οχι δεν αισθανθηκα να απειλουμαι σε καμμια στιγμη.
    Οποτε περασαμε ολοι ομορφα. Η κατασταση ειναιν win win.

Τα φιλια μου και καλα μπανια σε ολους!

7. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Απλα ο τιτλος ειναι λαθος.
    Το τριο ταιριαζει καλυτερα. Το ολο κονσεπτ για τριο μιλαει και αυτο περιγραφει. Καλα να περνατε.

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

ο τίτλος θα έπρεπε να είναι "ζωύφια στην %$$#@%"

9. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Περισσότερα βλέμματα έχω "πιάσει" σε συμβατικές παραλίες να συγκεντρώνουν οι κώλοι με τα μπραζίλιαν ή τάγκα, παρά σε παραλίες γυμνιστών. Εκεί η θέα του γυμνού είναι τόσο απενοχοποιημένη που γίνεται αντιερωτική.

10. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Σαμοθρακη, βαθρες, παρεα , γυμνισμος. Ηταν και μια παρεα απο διπλα και αυτοι γυμνισμο. Ολη μερα βουτουσαμε στην βαθρα, ξαπλωναμε σαν τις φωκιες στα βραχια, κουβεντουλα, χαβαλε.
    Το βραδυ ντυθηκαμε και πηγαμε βολτα Καμαριωτισσα για ψαρακι και μετα ποτακι.
    Εκει που πιναμε το ποτο μας ερχεται μια γυναικαρα και μας χαιρεταει. Στενο πουκαμισακι, φουστιτσα, υφασματινα παπουτσια, μαζεμενο μαλλι... επαθα πλακα!!
    Ηταν η κοπελα απο την διπλα παρεα που την βλεπαμε ολη μερα γυμνη .
    Τελικα κατεληξα πως το λουσο κανει την γυναικα!

Υ.Γ. Αγαπημενο νησι η Σαμοθρακη. Δεν την χορταινω ποτε!

11. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

12. estarian

estarian New Member

Ωραιος!! Ετσι τι μπανιο αποκτα σεξυ νοημα.

Ειδικα οταν το μαγιο ειναι τετοιο που το but plug παιζει να φανει σε καθε κινηση. Ασε που δειχνει οτι το κωλαρακι ειναι ανοικτο κ ετοιμο!!
    Thumb up απο εμενα