Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος estarian, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

1. brenda

brenda FU very much

Από μένα thumb down γιατί ούτε γυμνισμός είναι, ούτε υπάρχει λόγος να μοστράρει κανείς τον κώλο του, με ή χωρίς plug σε μία παραλία για όλους. Πρόκληση κενή νοήματος.

2. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο!
    Από τα κοντά 20 000 μέλη μόνο αυτός είναι καυλωμένος 24/7, θα σέβεστε!!!

3. brenda

brenda FU very much

Καλά ντε, δεν του κόψαμε την καύλα, καλά κάνει ο άνθρωπος, την γνώμη μας είπαμε απλά.... 

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Και να ήθελες...    

5. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Πριαπισμό έχει;  

6. -Volt-

-Volt- Contributor

τι σχέση έχει ο γυμνισμός με τα λιγούρια και τους ξαναμμένους;

7. misthe

misthe Regular Member

Γενικά πιστεύω πως αυτό το νήμα έχει πάρει μια εντελώς λάθος προσέγγιση και ροη , είναι κρίμα γιατί ο τίτλος του είναι αρκετός για να φτιάξει μια ωραία συζήτηση η τουλάχιστον ας άλλαζε ο τίτλος σε κάτι παιχνιδιάρικο στη παραλία χαχα. Στο μόνο μήνυμα που θα δώσω thumbs up είναι του @Kentavros σαν μια καλή εισαγωγή πως διαχώρισε τον γυμνισμό με τη σεξουαλικη έλξη διότι όταν πας για γυμνισμό ο στόχος δεν είναι να πάρεις μάτι κωλαρακια και βυζακια για να δεις σε ποιον θα τη πέσεις . Αν ο στόχος ήταν αυτός αλλωστε κάποιοι θα ντρεπόμασταν να πάμε και να κάνουμε γυμνισμό λόγω ανταγωνισμού . Σαν τα μοντέλα ένα πράγμα . Συμφωνώ πως σαν άνθρωπος θα θαυμάσεις κάτι όμορφο σε οποιο φύλο και αν ανήκεις αλλά αυτό μπορεί να γίνει και σε κανονικές παραλίες όπως και στη καθημερινή ζωή μας με τα ρούχα . Ο γυμνισμός αν τα λέω σωστά ξεκινάει με την άποψη πως γεννηθήκαμε χωρίς ρούχα όπως κάθε άλλο ζώο μέσα στο πλανήτη μας , οποτε το σώμα μας είναι η φυσική εμφάνιση μας από την ώρα που γεννιόμαστε και δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για αυτό . Αντιθέτως θα έπρεπε να θεωρούμε φυσικό και λογικο το γυμνό σώμα του καθένα ,μας αρέσει η όχι . Και εμείς έτσι γεννηθήκαμε ,γυμνοί , μακριά από υφάσματα δέρματα και περιτυλίγματα . Το ρούχο όταν πρωτοεμφανίστηκε , ήρθε κυρίως για τις φυσικές καιρικές συνθηκες . Το κρύο τη βροχή τον αέρα και τα χιόνια και τα παπούτσια ως προστασία από πέτρες και αγκάθια . Δεν ήταν Αύγουστος Και είπαν να βάλουν ένα Gucci φορεματακι για να δείχνουν πιο ελκυστικοί . Τα ρούχα απλά προσαρμόστηκαν στα θέλω μας διότι πλέον ήταν καθημερινή συνήθεια στους περισσότερους μήνες του χρόνου . Έτσι έπειτα αυτά τα θέλω τα εκμεταλλεύτηκαν ανθρωποι για να δημιουργήσουν τη μόδα .Οποτε όταν έρχεται καλοκαίρι και δεν κινδυνεύουμε πλέον από πνευμονία θελουμε (όσοι θελουμε) να απελευθερωθούμε από νόμους και περιτυλίγματα για να κάνουμε ένα μπάνιο όπως θα το κάναμε και σπίτι μας , γυμνοί . Φυσικά σε μια γενιά που μαθαίνουμε με ρούχα από μικροί και θεωρείται προσβολή ένας γυμνός άνθρωπος στο δρόμο προσαρμοστηκαμε στα μέρη που μας επιτρέπεται και παίρνουμε άδεια για να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα .

8. estarian

estarian New Member

Συμφωνω αλλα και διαφωνω με ολους.

Οσο φυσικο ειναι το ανθρωπινο σωμα, και δεν πρεπει να νοιωθουμε ντροπη κτλ, αλλο τοσο φυσικες ειναι κ οι ανθρωπινες αναγκες-- μεταξυ αυτων και οι ερωτικες.

Οποτε καθομαστε κ συζυταμε για πραγματα που γινονται μονα τους, απο την φυση.

Τωρα το τι πρεπει η δεν πρεπει να κανεις σε μια παραλια γυμνιστων νομιζω οτι η σωστη προσεγγιση ειναι, ας κανει ο καθενας οτι θελει αρκει να μην ενοχλει τιυς αλλους.

Ναι, εχω παει πολλες φορες σε παραλιες γυμνιστων, ναι ημουν πολλες φορες με κοπελα, ναι εχουμε καθησει αναμεσα σε αλλους αντρες η ζευγαρια, ναι "εχουν παρει ματι" την εκαστοτε φιλη μου η εμενα, οχι δεν με ενοχλησε....

Τωρα στην παραλια κ στις διακοπες παμε (η εγω παω ) για να απελευθερωθω και να ζησω ανεμελες στιγμες χωρις κανονες. Αυτο ελειπε να βαλω και νορμες ή πρεπει στην παραλια...

Τα φιλια μου!!

9. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Πόσο σωστό...Υπάρχει τρομερή ενοχοποίηση στην ερωτική πράξη ακόμη και σήμερα.
    Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί οι μισές βρισιές αναφέρονται σε ερωτική πράξη ή σε απόκρυφα σημεία του σώματος σα να υπάρχει ανέκαθεν μια κρυφή γενική παραδοχή ότι είναι κάτι βρώμικο ή κακό ή άσχημο.Είναι να αναρωτιέσαι πως έφτασε στο σημείο τέτοιας ενοχοποίησης και γιατί αυτή διατηρείται.
    Ένας πρώην μου,μου είχε πει ότι όσο εξελισσόμαστε τόσο πιο πολύ απομακρυνόμαστε απ' την φύση.Μάλλον αυτό ισχύει σε πολλά επίπεδα.

10. Brt

Brt #ολαπολυ

έχω να γνωρίσω κάποιον ενοχικό σχετικά με την ερωτική πράξη...από τότε που γνώρισα κάτι περίεργους Αμερικανούς που είχαν ορκιστεί να μείνουν παρθένοι...που σε κουβέντα ουσίας το «παρθένος» πιο πολύ σε ζώδιο έφερνε   

αφηστε βρε τον κόσμο να γυμνωθεί, να κάνει μπανιστηρι και να καυλωνει...πωωω σίγουρα είναι bdsm φόρουμ/φετίχ;  

11. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Θεωρώ ότι η ενοχοποίηση αυτού δε σημαίνει απαραίτητα πουριτανισμός.Μ' έβαλες σε σκέψεις πάντως για το αν ξεκίνησε η ενοχοποίηση από τις θρησκείες.

12. misthe

misthe Regular Member

Κανένας δεν είπε πως ο ερωτισμός δεν είναι φυσικός , και όσο εσένα σου αρέσει η παραλία άλλο τόσο μπορεί να μου αρέσει και εμένα το πάρκο της γειτονιάς μου και να βρω το τρόπο να το κάνω χωρίς να γίνω αντιληπτός . Όλα αυτά είναι σεβαστά και λογικά Και δικαίωμα σου πως ποιος και γιατί . Ο γυμνισμός όμως είναι άλλο πράγμα από αυτά που περιγράφουμε , ο τίτλος , ο όρος , η λέξη . Κάτι εκφράζει αυτή η λέξη . Μόνο αυτό θέλω να πω . Ευχαρίστως γράψε εμπειριες στη θάλασσα . Η λέξη γυμνισμός όμως έχει κάποια έννοια πίσω της που δεν συνδέεται με το σεξ . Εν τελει googlare τη λέξη γυμνισμοσ να καταλάβεις τι σου λέω . Ότι σου λέω αυτά γράφει . Είναι σαν να γράφεις Μιλήστε για φραπέ για τίτλο και να μιλάς για αλκοόλ . Δεν είναι επίθεση . Και εγώ έχω να γράψω πράγματα σε αυτό που θες να περιγράψεις και εγώ είμαι σεξουαλικα ελεύθερος και γουστάρω και τις παραλίες και τους δρόμους . Η λέξη γυμνισμός όμως είναι κάτι άλλο ,σημαίνει κάτι άλλο ,εκφράζει κάτι άλλο .

Last edited: 21 Οκτωβρίου 2020