Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυμνισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος estarian, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

1. tithon

tithon Contributor

ο "γυμνισμός" εκφράζει μιά αποκήρυξη του ερωτισμού;

2. Discerning

Discerning Contributor

Δεδομένο!

3. misthe

misthe Regular Member

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Γυμνισμός
    πατα εδώ στη φιλοσοφία και πρακτική .Αν και τα λέει πολύ συνοπτικά . Μπορεί να βρεις και καλύτερα κείμενα αναφερόμενα στο θέμα

4. misthe

misthe Regular Member

http://www.viglanatura.com/el/naturist
    και εδώ τα γράφει ωραία αλλά προμοτάρει το ξενοδοχείο που το επιτρέπει .

5. tithon

tithon Contributor

η παραπομπή σας, ευτυχώς, διευκρινίζει τις ποικίλες διαφορετικές προσεγγίσεις του γυμνισμού, ανά κουλτούρες και περιβάλλοντα. κατ επέκταση συνάγω ότι ο πουριτανός αντιλαμβάνεται τον γυμνισμό πουριτανά, κοκ

6. misthe

misthe Regular Member

Ξέρετε βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ με 1002 θέματα τα οποία αποδηκνειουν το αντίθετο για το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού εδώ μέσα . Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να γίνεις μέλος της σελίδας θα έπρεπε να έχεις απενοχοποιήσει ήδη το θέμα σεξ και γυμνό από ένα σημείο και έπειτα . Όποτε το επιχείρημα σας είναι λίγο άκυρο . Στενόμυαλοι υπάρχουν παντού φυσικά το καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο . Μια λέξη διατυπώνει κάτι οποια λέξη κι αν είναι αυτή . Έχει την εκάστοτε μετάφραση . Εδω μιλανε για public play στη παραλία που μου αρέσει προσωπικά όχι για γυμνισμό όμως . Τώρα εσείς βαφτίστε το κρέας φακές και συνεχίστε .

7. tithon

tithon Contributor

ανεξάρτητα απ το αν σας χρειάζεται η βοήθεια του κοινού, ανεξάρτητα τι νομίζετε ότι θα πρεπε να κάνει όποιος μπαίνει στο φόρουμ, ανεξάρτητα απ το τι σας αρέσει προσωπικά, ο γυμνισμός, ιστορικά, ανάλογα με θέσεις και περιβάλλοντα, εξέφρασε γκάμα από φαντασιώσεις άφυλων ή και φυλοφοβικών παραδείσων ως και ελευθεριακή αμφισβήτηση αναστολών. σεξοφοβικοί που διεκδικούν αποκλειστικότητα στο "βαθύτερο αντιερωτικό πνεύμα του γυμνισμού", απλώς αποκαλύπτουν τον αντιερωτισμό τους.

8. misthe

misthe Regular Member

Ιστορικά , καλά το είπατε . Σήμερα έχουμε διαχωρίσει την έννοια γυμνισμός και σεξουαλικη απελευθέρωση και σεξουαλικη φαντασίωση . Σήμερα είναι ένα κίνημα η μια ιδέα καλύτερα που απενοχοποιεί απλά το γυμνό ανθρώπινο σώμα στο εκάστοτε περιβάλλον που επιτρέπεται (λόγω νόμων). Έχουμε φτιάξει άλλες λέξεις και άλλες έννοιες για όλα τα υπόλοιπα . Δεν είπα πως ο γυμνισμός είναι αντί ερωτικός προς θεού ,όμως δεν αντιπροσωπεύει τη σεξουαλικη συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων πάνω σε μια παραλία επειδή είναι γυμνοί . Καλώς η κακώς αυτό σήμερα λέγεται δημόσιο σεξ (άσχετα αν ακούγεται κακό η καλό) . Γράφω τίτλο Γυμνισμός( με όλες τις σημασίες που μου περιγράφετε και περιγράφω) και σου περιγράφω ένα τρίο πάνω σε παραλία και το μόνο κοινό με το τίτλο ήταν πως όλοι ήτανε γυμνοί στη παραλία . Αν για σενα στέκει ,τότε συγχώρεσε με που είπα τη γνώμη μου . Για μένα άσε με να εννοώ όσα σας εξήγησα . Εντελώς άλλο πράγμα .

Last edited: 22 Οκτωβρίου 2020
  9. tithon

tithon Contributor

βρε, σε αφήνω να εννοείς ο, τι σου 'ρθει. να μην αφήνεις αυτόν που περιγράφει το τρίο σε παραλία, δεν σε αφήνω.

10. misthe

misthe Regular Member

Αυτός ας γράψει ότι θέλει . Κανένας δεν τον εμπόδισε . Αλλά νομιζω πως δεν είναι σωστό να μου στερήσεις το ίδιο δικαίωμα που έχουμε όλοι όπως αυτός Εμένα μου φτάνει ,τη γνώμη μου την διατύπωσα και σου απάντησα . Public play στη παραλία με η χωρίς ρούχα λέγεται . Όμορφο μεν με λάθος τίτλο δε .

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Γυμνισμός...
    Όλα όσα θέλουτι να μάθουτι και ντρεπούσαστι ν' αρουτήξετι...
    Και σε λιγότερο από τρία λεπτά...

12. tithon

tithon Contributor

είτε είναι σωστό, είτε δεν είναι, μια χαρά είναι ο τίτλος.