Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    ειναι επειδη οι υπο ειναι ατελη οντα ,δεν μοιαζουν στους Κ που ειναι τελειοι,μοναδικοι ,υπεροχοι ,σουπερ ντουπερ ουαου τυποι.. 
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

         


     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

       
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Και εγώ μόλις τώρα το ανακάλυψα. Παρεμπιπτόντως επειδή σχετικά videos είναι σπάνια, αν έχεις link θα με ευχαριστούσε πολύ να τα μοιραστείς μαζί μου.
     
  5. tinkerbelle

    tinkerbelle Regular Member

    Ωραίο θέμα... 
    Οχι Emma, δεν είσαι η μόνη...
    Το θέμα "σεξ μεταξύ ανδρών" έχει δύο διαστάσεις: την συναισθηματική, οπότε μιλάμε για σχέσεις μεταξύ ανδρών, και την καθαρά σωματική, δηλαδή το σκέτο σεξ.
    Βρίσκω την πρώτη εξαίσια συγκινητική και την δεύτερη άκρως διεγερτική...
    Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν οι συμμετέχοντες ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων οι οποίοι σε κάθε "κείμενό" τους επιδεικνύουν συμπλέγματα, α-νοησία, ρηχότητα και έλλειψη καλαισθητικής κρίσης.
    Οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις και η έκφρασή τους δεν μπορεί παρά να συγκινούν, οπότε το φύλο έχει δευτερεύουσα σημασία. Οσο για την σεξουαλική πλευρά του ζητήματος, πιστεύω πως ο λόγος που με διεγείρει είναι σε μεγάλο βαθμό το ότι ταυτίζομαι με τον ενεργητικό σύντροφο. Υποθέτω ότι με τσιγκλίζει γενικώς η ταμπελίτσα "αρρενωπότητα"...έχω την αισθηση ότι ενώ η θηλυκότητα γίνεται δεκτή ως πολύπλευρη και πολυσχιδής, η αρρενωπότητα θεωρείται ένα αδιαπέραστο μονομπλόκ πράγμα που υπαγορεύει συγκεκριμένες συμπεριφορές, πρακτικές και θεωρήσεις στους δύσμοιρους άρρενες...Υποθέτω λοιπόν πως ο,τιδήποτε θέτει σε αμφισβήτηση αυτές τις αγκυλώσεις και τις οδηγεί σε αποδόμηση είναι και εκείνο που μου προκαλεί οργασμικές αισθήσεις διανοητικώς και άλλως πως...ή για να το πω με άλλα λόγια λατρεύω τις καταρρίψεις των ορίων και των περιορισμών ανάπτυξης της συνείδησης...
    Aυτός είναι και ο κύριος λόγος που είμαι switch, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...

    ΥΓ. Να προσθέσω κι εγώ στη σειρά με τα χαμογελάκια για το ποστ της lara... 
     
  6. danai

    danai Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Η εικόνα δύο αντρών στο κρεβάτι δεν θα με απωθούσε.
    Ίσως και να μου κινούσε την περιέργεια.
    Εξαιρώ όμως τον δικό μου άνθρωπο.
    Δεν μπορώ να τον φανταστώ σε τέτοιο σκηνικό
    και φοβάμαι ότι αν συνέβαινε θα ήταν πλήγμα
    για τον σεβασμό που έχω γι' αυτόν.
    Εγώ έτσι νοιώθω.
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Ανάλογα τη διάθεση Konstantine. Κάποιες φορές προτιμώ να βλέπω δύο αρρενωπούς άντρες μαζί ενώ κάποιες άλλες έναν αρρενωπό κι έναν θυληπρεπή.
    Ομολογώ όμως ότι προτιμώ ο παθητικός να είναι αρρενωπός, έτσι ώστε η "αντίθεση" να είναι πιο έντονη (και συνεπώς πιο ερεθιστική -για μένα-).
    Όσον αφορά τον σωματότυπό τους, τα "καλογυμνασμένα στεγνά αντρικά κορμιά" δεν είναι must. Ίσα ίσα. Μερικές φορές προτιμώ να βλέπω ηλικιωμένους, γεματούληδες, κτλ.  

    Αν εννοείς videos με σεξ μεταξύ αντρών, δοκίμασε το YouPorn.com Lite (BETA) - Porn. Έχει αρκετά, με πολλά εκ των οποίων amateur (που είναι τα αγαπημένα μου).
     
  8. apollon

    apollon New Member

    θα μου προκαλουσε απεχθεια αν εβλεπα 2 ανδρες να κανουν ερωτα και φρικη ακομα! αντιθετα πρεπει να ομολογησω οτι εχω δει γυναικες να φιλιουνται και να κανουν ερωτα και σαν θεαμα το εβρισκα διεγερτικο! και με φιλους μου που το εχω συζητησει,την ιδια αποψη ειχαν.γενικα οι ανδρες αρεσκονται να βλεπουν γυναικες σε ερωτικες περιπτυξεις. ισως οφειλεται στο οτι ο γυναικειος ερωτας εκπεμπει τρυφεροτητα και ανειπωτο αισθησιασμο!