Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Νοεμβρίου 2008.

  1. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: Γυναίκες και σεξ μεταξύ αντρών

    Θα χαιρόμουν περισσότερο αν διάβαζα τη γνώμη σου επι του θέματος....  
     
  2. MiB

    MiB Regular Member

    Ναι έχεις δίκιο, σόρρυ αλλά μπερδεύτηκα. Στον Mesodo πήγαινε η συγκεκριμένη απάντηση..


    Η αισθητική από που κι ως που έχει δίδυμη αδερφή την ηθική; επειδή έχουν την ίδια κατάληξη;

    anyway, για την ηθική μπορεί να ισχύει αυτό που λες, αλλά για την αισθητική δεν είναι απαραίτητο. Ακόμα και σε επίπεδο μόδας αν το πάρουμε, σκέψου πόσες φορές αυτή έχει ανακυκλωθεί μέσα στις τελευταίες δεκαετίες..

    Αυτό που προσπαθούσα να εξηγήσω ανεπιτυχώς, είναι ότι απλά η αισθητική διέπεται και από κάποιους φυσικούς/αντικειμενικούς "κανόνες", χωρίς απαραίτητα να το συνειδητοποιούμε..

    Ω ναι, ειδικά όταν τον άκουσα τις προάλες - απόλυτα δικαιολογημένο - να δηλώνει αγανακτισμένος με το θέμα του Βα(λ)τοπεδίου, ότι δεν αποτελεί δα και κανένα σκάνδαλο, αλλά ότι ο κακόβουλος τύπος το έκανε μόνος του μεγάλο θέμα εκ του μη όντως.. ε, πως είναι δυνατόν να μην νιώσεις όλες τις αισθήσεις σου να διεγείρονται πιο έντονα από ποτέ;
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2008
  3. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Το σεξ μεταξύ ανδρών φαίνεται απωθητικό επειδή απλούστατα οι περισσότεροι άνδρες αυτής της χώρας, όπως και αυτού του φόρουμ μοιραία, είναι κοιλαράδες και απεριποίητοι. Είναι εξίσου απωθητικό με το να δει κάποιος πλακομούνια μεταξύ δύο γυναικών, τίγκα στο λίπος και την κιταρίτιδα.

    Είναι τυχαίο, παρατηρώντας τις αναζητήσεις στα swinger sites, που στην Ελλάδα, οι γυναίκες εμφανίζουνε περισσότερες ομοφυλοφιλικές τάσεις σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες?
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Σχετικά με τα bolds..
    Οι άνθρωποι που βρίσκουν απωθητικό το σεξ μεταξύ παχύσαρκων & απεριποίητων αντρών (ή αντίστοιχα γυναικών) είναι οι ιδιοι άνθρωποι που βρίσκουν απωθητικό το σεξ,μεταξύ παχύσαρκων & απεριποίητων ανθρώπων,γενικότερα,ανεξαρτήτως φύλου!  


    Με μετράς και μένα μέσα στις άλλες;;;    
    "Όχι" και για μένα επίσης..   Στην μόνη περίπτωση που θα επιθυμούσα να συμμετέχω σε αυτό το σκηνικό,είναι αυτό που περιγράφει ο Μesodo παρακάτω:
     
    Τώρα το "γιατί" μας αρέσει,δεν ξέρω.. δεν το έχω ψάξει ποτέ. Μήπως αρκεί και μόνο το γεγονός οτι είμαστε pervs?  
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Μήπως τελικά υπάρχει τελευταία μία τέτοια τάση από κάποιες Κυρίες;Γνωρίζω και μία άλλη που θέλει να με δει να συμμετέχω σε μία τέτοια σκηνή κι ενώ είναι ένα από τα πιο δύσκολα όρια μου ''πλησιάζει'' να με πείσει...φοβάμαι όμως
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Λες να γίνεται μόδα σιγά σιγά;;  

    Πάντως,σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πίεση. Ή το'χεις ή δεν το'χεις. Ή θέλεις ή δεν θέλεις.  

     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κατ' αρχάς, δε νομίζω πως οι "κοιλαράδες και οι απεριποίητοι" είναι πλειοψηφία στη χώρα ή στο forum (αν δεχτούμε πως, τουλάχιστον στο θέμα εμφάνιση, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας). Εκτός, βέβαια, αν με τον όρο "κοιλαράς και απεριποίητος" θεωρείται όποιος αποκλίνει από τα πρότυπα ομορφιάς που καθορίζει η βιομηχανία του θεάματος, οπότε πάω πάσο. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με τη Lady Dementia, όσον αφορά το ζήτημα της εμφάνισης.

    Πιστεύω, όμως, πως τα αίτια για τα οποία πολλές γυναίκες θεωρούν το σεξ μεταξύ ανδρών ως αποκρουστικό δε σχετίζονται με την αισθητική τους, όσο κυρίως με την ηθική τους. Το να παρακολουθούν μια εικόνα, μια σκηνή σεξ μεταξύ ανδρών έρχεται σε αντίθεση με τα ηθικά πιστεύω πολλών, είναι αντίθετη με αυτό που θεωρείται ως "φυσιολογικό", ή καλύτερα, ως "συνηθισμένο".
     
  8. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Lady Dementia δεν ξέρω αν είναι μόδα ή απλά έπεσα σε Κυρία που της αρέσει αλλά ειλικρινά αυτό το ''ή το έχεις ή δεν το έχεις'' δεν ξέρω αν ισχύει.Στην περίπτωση μου αν ποτέ το κάνω θα το κάνω για εκείνη και γιατί θα ξέρω ότι θα την ευχαριστήσει.Σίγουρα όχι για μένα.Πώς το λένε θα το κάνω με βαριά καρδιά.Τέλος τα όρια είναι για να ξεπερνιούνται...νομίζω δηλαδή αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι αν γίνει θα γίνει επειδή θα έχει πέσει ένα ''κάστρο'' μου...
     
  9. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    απο που βγαινει το συμπερασμα πως οι περισσοτεροι ελληνες αντρες ειναι κοιλαραδες και απεριποιητοι ? Γιατι απο οσο βλεπω το ποσοστο αυτων που γυμναζονται (γυμναστηρια, κολυμβητηρια και αλλα σπορ) εχει αυξηθει δραματικα τα τελαυταια χρονια. δεν ειναι τυχαιο που εχουν ανοιξει τοσα γυμναστηρια ενω πριν 10-15 χρονια το γυμναστηριο ηταν ενα "σιδεραδικο" για το οποιο η κοινη γνωμη θεωρουσε πως απευθυνοταν σε τριτοκλασατους και ανεγκεφαλους μικροτσουτσουνους, αυτο δεν ισχυει σημερα (και καλως δεν ισχυει) και οσο μπορει ο καθενας να προσεχει την διατροφη εστω και με λιγη γυμναστικη θα κανει την διαφορα. οι ελληνες σημερα νομιζω πως προσεχουν τον εαυτο τους οσο ποτε.

    δηλαδη η γερμαναραδες με τα μπυροκοιλια και τα ξυγκια απο τα λουκανικα η τα αμερικανακια που τρωνε ολο premade food που απλα το βαζουν στο φουρνο μικροκυματων ειναι καλυτεροι ?

    η μηπως νομιζεις πως τα καλογυμνασμενα σωματα που βλεπουμε στις ταινιες αποτελουν την πλειοψηφια ?

    το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες. οι βορειο ευρωπαιες μετα τα 40 εχουν την ταση να φακλανευουν επικυνδινα και κανουν κατι κωλαρες που ισα ισα χωρανε να περασουν απο γκαραζοπορτα, για να μην αναφερω και την αξυριστη μασχαλη  
     
  10. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Επειδή δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά -τελικά- θα ήθελα μια μικρή διευκρίνιση..

    Αυτό που σου ζητάει η Κυρία να κάνεις,τι είναι; σεξ με άλλον άντρα; αν ναι,πόσο εύκολα μπορεί να το κάνει αυτό ένας άντρας straight,έστω και με βαριά καρδιά,όπως λες;

    Θα με ενδιέφεραν οι απαντήσεις σου,να δω την δική σου άποψη,γιατί μέχρι σήμερα πίστευα πως o σεξουαλικός μας προσανατολισμός,είναι κάτι που δεν αλλάζει κατά παραγγελίαν.  
     
  11. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Επειδή δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά -τελικά- θα ήθελα μια μικρή διευκρίνιση..

    Αυτό που σου ζητάει η Κυρία να κάνεις,τι είναι; σεξ με άλλον άντρα; αν ναι,πόσο εύκολα μπορεί να το κάνει αυτό ένας άντρας straight,έστω και με βαριά καρδιά,όπως λες;

    Θα με ενδιέφεραν οι απαντήσεις σου,να δω την δική σου άποψη,γιατί μέχρι σήμερα πίστευα πως o σεξουαλικός μας προσανατολισμός,είναι κάτι που δεν αλλάζει κατά παραγγελίαν.

    Ναι αυτό που μου έχει ζητήσει είναι να κάνω σεξ με έναν άλλο άντρα και να έχω υποτακτική συμπεριφορά.Το υποτακτική συμπεριφορά δεν με ενοχλεί ,όμως η επαφή με κάποιον άλλο άντρα είναι για μένα μεγάλο όριο.΄Ερχεται όμως και σου λέει ότι αν το κάνεις θα είναι περήφανη για σένα.Τότε τι κάνεις;Και προσέξτε:η σκέψη ότι αυτό που κάνω την ευχαριστεί με τρελάινει και με ερεθίζει τρομερά.Η σκέψη ότι θα έχω επαφή με έναν άντρα με αηδιαζει.   Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!Της το έχω πει ,το ξαναλέω κι εδώ.Λόγω συνθηκών δεν μπορώ να αφόσιωθώ όχι μόνο σε εκείνη αλλά γενικά τα χρόνια που ασχολούμαι.Επομένως αν καταφέρει να ''πηδήξει΄΄ το μυαλό μου μαγκιά της.   Καμία δεν το έχει καταφέρει...Σωστά;  
     
  12. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    καλε εσυ δεν είσαι υπάκουο σκυλάκι, πριγκιπο-πεκινουά είσαι   

    δεν διαφωνώ πως όλοι έχουμε τα όρια μας σουμπ ή μη, αλλά ο τρόπος που το θέτεις είναι λίγο σαν κερασάκι στην τουρτα. Δηλαδή εγω δεν κάθομαι να με πηδήξει άλλος άντρας, εκτός κι εάν είσαι τόσο καλό κορίτσι και με καταφέρεις, τι να κάνω θα στο δώσω το κερασάκι σου.

    Lady_Dementia εδώ δεν μιλάμε για σεξουαλικό προσανατολισμό,μιλάμε για την επιθυμία της κυρίας του να τον δει να πηδιέται με άλλο άντρα.

    Durcet προσυπογράφω για τα αίτια της απωθητικής εικόνας του αντρικού σεξ. Οι βρώμες σαν την έμμα και τη δώρα δεν είναι άπειρες. Οι περισσότερες έχουν ένα κάποιο πρόβλημα να δούνε τον δικό τους άντρα να τον παίρνει. Φυσικά και σε αυτό το φάσμα υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Από το να μην τους πειράζει τόσο εάν το μωρό τους γαμάει "αν και δεν καταλαβαίνω τι βρίσκει διαφορετικό από τον δικό μου κώλο, αλλά τι να κάνουμε αφού είναι μπήχτης?", μέχρι φυσικά να απορρίπτουν οποιονδήποτε άντρα έχει έστω και ακουμπήσει το πουτσοκέφαλο άλλου άντρα διότι "δεν με απασχολεί τι είναι, άντρας πάντως δεν είναι".