Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες & λεσβιακό = taboo?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ypo_keno, στις 12 Αυγούστου 2007.

?

Γυναίκες & λεσβιακό = taboo?

1. Ναί, θα το έκανα.

5 vote(s)
    9,4%
  2. Όχι, δεν θα το έκανα.

6 vote(s)
    11,3%
  3. Δεν εχω κανει, αλλα θελω πολυ!!!

7 vote(s)
    13,2%
  4. Το εχω κανει μια φορα, αλλα δεν μ' αρεσε...

0 vote(s)
    0,0%
  5. Δεν το εχω σκεφτει καθολου...

1 vote(s)
    1,9%
  6. Μπα, δεν νομιζω, εχμ, δυσκολο...

2 vote(s)
    3,8%
  7. Θα εκανα μια φορα μονο, ως εμπειρια.

0 vote(s)
    0,0%
  8. Ναι, και θα ηθελα να το ξανακανω.

8 vote(s)
    15,1%
  9. Τι λες ρε; Καμια ανωμαλη ειμαι;

0 vote(s)
    0,0%
  10. Πολυ ευκολα, ειναι στις βασικες μου προτιμησεις.

15 vote(s)
    28,3%
  11. Ναι, είναι taboo

0 vote(s)
    0,0%
  12. Όχι, δεν είναι taboo

9 vote(s)
    17,0%
  1. mrs Danay

mrs Danay Regular Member

σχετικα με αυτο που με ρωτησες νομιζω οτι αυτο θα μπορουσε να το κανει κ ενας αντρας και δεν βρισκω το λογο να μου το κανει γυναικα κ να μου αρεσει περισσοτερο!  

2. Lola

Lola Regular Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες & λεσβιακό = taboo?

Οι γυναικες το κανουν καλυτερα..  (οι λογοι αυτονοητοι), αν ομως δε σου βγαινει οπως και να στο κανουν απλα δε θα σου βγαινει.. -oποτε σεβαστη η αποψη σου αγαπητη Danay- παρ'ολο που δεν ξερεις τι χανεις..!

Last edited: 5 Νοεμβρίου 2007
  3. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι ποτέ δεν κάνω τίποτε έτσι για πλάκα. Θα πρέπει λοιπόν να μου δώσεις μια καλή αφορμή για με δεις σε ρόλο...νταλικιέρη από την Τούμπα. 

4. chemical23

chemical23 Regular Member

Τα πάντα οι Γυναίκες τα κάνουν καλύτερα...Δεν αντιλέγω.   Αλλά ακόμη και εκεί έγκειται διαχωρισμός στα δύο φύλα?Στο ποιος/α 'γλύφει' καλύτερα?Μάλλον είναι θέμα θέλησης κατά πρώτον και εμπειρίας κατά δεύτερον (κατά τη γνώμη μου πάντα).Σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να το δούμε και από τη σκοπιά της βιολογίας το θέμα.Τι λένε τα γονίδια και το DNA τα οποία καθορίζουν ακόμα και την ευλυγισία της γλώσσας, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα.Οπότε lola νομίζω πως δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτη!  

mrs DANAY, πολύ μου άρεσαν οι απόψεις που εξέφρασες!Σε πάω!!! (αλά Χριστόδουλος)   Επόμενο βήμα να σου στείλω και prv message...   Καλώς όρισες εδώ αν και λίγο καθυστερημένα το λέω καθώς έχει περάσει βέβαια ένας μήνας.Well κάλλιο αργά παρά ποτέ.....

5. latexduck

latexduck Contributor

mrs DANAY αρχίζεις να μου αρέσεις  

6. mrs Danay

mrs Danay Regular Member

ε οχι και αλλα χριστοδουλος!απλα αυτο το γυναικειο δεν με εκφραζει πως να το κανουμε!προτιμω το αντρικο!!

7. chemical23

Εννοούσα πως ο Χριστόδουλος έλεγε παλαιότερα ελάτε όπως είστε, με σκουλαρίκια.Σας πάω!!!   Δεν είπα κάτι για εσένα.Ίσα ίσα που συμφώνησα

8. mrs Danay

mrs Danay Regular Member

εν πασει περιπτωσει ο χριστοδουλος δεν εχει καμια σχεση με το θεμα και ουτε θα ηθελε να εχει!!!       

9. chemical23

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχω παρά να συμφωνήσω.   Βέβαια πρόπερσι νομίζω είδαμε και τα δικά τους τα καμώματα εκεί στο σώμα της εκκλησίας.Συγκεκαλυμμένα πάθη!!Όμως ξεφεύγουμε από το θέμα του thread... και δε το θέλουμε αυτό!!  

10. latexduck

latexduck Contributor

looool    

11. Kits

Kits Contributor

δεν απαντησες ομως σε αυτο που ρωτησα....

12. Kits

Kits Contributor

ποτε μην λες ποτε