Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Λιγο με αφορα τι εισπράττουν οι ανδρες υπο ή βανιλα κατα την εφαρμογή του στραπ, ας απαντήσουν μόνοι τους, αυτο που μπορώ να σου πω όμως ειναι οτι:
    ναι γίνεται επειδή είναι θέμα σεξουαλικής ηδονής ή υποταγής ή εξευτελισμού του, μπορει να ειναι όλα αυτα κ άλλα τοσα μαζι, ή κ το καθενα ξεχωριστα μόνο του.

Μην ακουω χαζά..
    αν η διείσδυση ήταν απόδειξη κυριαρχίας, ολα θα ηταν ευτελώς απλά, οι προσωπικότητες τι είναι? η παιδεία τι είναι? η βούληση κ οι τρόποι πραγμάτωσης της τι είναι?
    Αν η διείσδυση ήταν απόδειξη κυριαρχίας τότε οι μαστερς απλώς.. θα διεισδύαν στις υπο.. κ τέλος..

α)Γνωρίζεις υποθέτω αρκετές γυναίκες που χρησιμοποίησαν την τακτική των πολλαπλών διεισδύσεων σε αυτές, απο διαφορετικούς άντρες ώστε να κυριαρχήσουν.. κ το κατάφεραν..
    Όπως και άλλες τόσες που ανεξαρτήτως διεισδύσεων κυριαρχούσαν.
    υπάρχουν Μιστρες που δεν δέχονται διείσδυση απο υποτακτικό, υπάρχουν μιστρες που το κάνουν..
    Αυτό που ορίζει την κυριαρχία είναι καταρχήν ο εγκεφαλικός έλεγχος, η κατίσχυση του άλλου μέρους όπως αναφέρει φίλτατος συμφορουμίτης, τα μέσα κ οι τρόποι που θα πραγματωθεί ορίζονται ανα περίπτωση κ ανα κυρίαρχο.

Κάνεις την ιδια ερωτηση με διαφορετικα λόγια κ τρόπους..  
    Η απαντηση ειναι μια..
    Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

3. Και τέλος η αρχική μου ερώτηση:
    Ίσχύει ότι αν μια κοπέλα ζητούσε κάτι τέτοιο, θα λάβαινε το χαρακτηρισμό λεσβία ή έστω ότι έχει λεσβιακές τάσεις; Γιατί όχι; Γιατί ναι;

το παράδειγμα είναι ατυχές..
    το "πλακομουνι" όπως αναφέρεις, δεν μπορει να συγκριθεί με την χρηση του στραπ..
    το αντίστοιχο του "πλακομουνιου" θα ήταν το πλακοπούτσι ( νεα λέξη παρακαλώ να ενημερωθεί ο μπαμπινιώτης)
    Το στραπ ερεθιζει διαφορετικά σημεία του σώματος απο ότι το αντίστοιχο παράδειγμα που αναφέρεις..
    κ θα θυμίσω ότι η χρήση του σώματος μπορεινα ειναι απολαυστικοτατη κ ηδονικότατη, όταν ξεφυγουμε απο τέτοιες λογικές..

αυτο που ταυτοποιει οιονδήποτε ώς γκει ειναι ότι τα γενετησια ένστικτα του ενεργοποιούνται μόνο με ομόφυλους του κ όχι επειδή του χάιδεψαν το χέρι, το πόδι ή τον πρωκτό.

2. L_Strike

L_Strike Contributor

Η σεξουαλική ηδονή παρέρχεται και από την αίσθηση του εξευτελισμού (δεν θα αναφέρω την λέξη "υποταγή", καθώς - κατ' εμέ τουλάχιστον - χαρακτηρίζει στάση και όχι ανταπόκριση σε πρακτικές). Για να ηδονιστεί κάποιος δεν αρκεί μόνο η σαρκική επαφή, αλλά και η συμμετοχή του νου στην όλη διαδικασία. Αμφότεροι οι παράγοντες καθορίζουν τον "βαθμό ηδονισμού" των μετεχόντων.
    Η παρά φύση διείσδυση σε έναν άνδρα συνδυάζεται εκλογικευμένα με την αποδόμηση της ταυτότητας του άνδρα - ισχυρού επιβήτορα. Με αυτόν τον τρόπο, ο παθητικός υποτακτικός (αισθάνεται ότι) βιώνει τον εξευτελισμό της αρσενικής του σεξουαλικής υπόστασης. Εικάζω πως σε μια ανάλογη περίσταση, ο ίδιος αποστασιοποιείται από το καθεαυτό γεγονός σε δεύτερο επίπεδο, απαντώντας στον εαυτό του "γιατί μου αρέσει;". Προσφέρει σε γυναίκα ένα σώμα ανδρικό, του οποίου σεξουαλική συμπεριφορά έχει αλλάξει, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αλλοίωση και στον εξευτελισμό του. Μοιραία, κάποιος που αποζητά τον εξευτελισμό στην ερωτική του ζωή, βρίσκει διέξοδο και με αυτό.
    Παράλληλα, η επιθυμία κάποιου να είναι παθητικός με χρήση strap-on μπορεί να οφείλεται ταυτόχρονα και σε στάσης άρνησης της κλίσης του προς την ομοφυλοφιλία ή την αμφισεξουαλικότητα. Το γεγονός ότι συνευρίσκεται με γυναίκα ερωτικά καλύπτει την ενοχικότητα που του γεννά η επιθυμία για ανάλογη σεξουαλική δράση με άνδρα. Δεν είναι άσπρο - μαύρο, είναι όμως ένα ενδεχόμενο.

Όποιος θέλει να κραδαίνει μαστίγιο είναι Κυρίαρχος;

Το strap-on δεν χρησιμοποιείται μόνο από όσους (εξ)ασκούν BDSM, αλλά από όποιους έλκονται από κάτι ανάλογο. Συμφωνώ πως η χρήση του δακτύλου και μόνο είναι αρκετή για να αποδώσει τον χαρακτηρισμό της "πολυχρηστικότητας" που έχει το αρσενικό σώμα εκείνη την στιγμή (λόγω του παραβατικού χαρακτήρα της πράξης), όπως και την ανάλογη ηδονή από τον εξευτελισμό αυτόν ή/και την σαρκική διέγερση, χωρίς την χρήση του strap-on. Ίσως η αίσθηση της όλης πράξης όπου εξομοιώνεται (ανταλλαγή σεξουαλικών ρόλων) να παίζει καταλυτικό ρόλο εγκεφαλικά και όχι τόσο η διέγερση του πρωκτού δια της εισόδου. Ίσως πάλι να προτιμάται το συγκεκριμένο toy από το δάχτυλο με την λογική "size does count".

Η διείσδυση στην σεξουαλική πράξη συνδυάζεται σε αρκετούς με την εικόνα της "εισβολής - κατάκτησης" του αρσενικού προς το θηλυκό. Κάτι τέτοιο θεωρείται "off status" από αρκετές Κυριαρχικές γυναίκες. Προσωπικά, δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ως Κυρίαρχη μια προσωπικότητα που αρνείται (αγκυλωμένα κατ' εμέ) κάτι που την ικανοποιεί, με την σκέψη πως η εικόνα της παθητικότητας στο σεξ θα μειώσει την Κυριαρχία της. Το εάν και κατα πόσο ικανοποιείται χωρίς αυτό μια γυναίκα κρίνεται από την ίδια και κατα περίπτωση.

Ναι, από τα άτομα που θα χαρακτήριζαν gay έναν άνδρα. Ίσως πιο συχνά, λόγω της σπανιότητας του φαινομένου. Σε αυτήν, όμως, την περίπτωση θα δεχόσουν το ενδεχόμενο να είναι μια μορφή διεξόδου έκφρασης της κλίσης της ως ομοφυλόφιλη ή αμφισεξουαλική, απαλλαγμένη από μια ανάλογη ενοχή;

3. Emma

Emma Contributor

Ευχαριστώ για την απάντηση. Καλά όσα λες (και δεν σε κατηγόρησε κανείς ως gay - απορίες μου εξέφρασα) αλλά δεν απάντησες στα πιο σημαντικά σημεία του ποστ μου, δη στα "γιατί;". Διάβασε πάλι το πιο πάνω ποστ μου αν θες και προσπάθησε πάλι να μου απαντήσεις. Με ενδιαφέρει η άποψή σου.

Fair enough. Σε σένα τί προσφέρει λοιπόν η εφαρμογή του strap?

Δεν ήταν δικά μου λόγια/σκέψεις αυτά. Ήταν συμπεράσματά μου βάσει των όσων έχω διαβάσει εδώ. Ίσως δεν το έθεσα σωστά. Αυτό που εννοώ είναι ότι η διείσδυση είναι η ενεργητική πράξη κάνοντας αυτόν/ή που δέχεται τη διείσδυση το παθητικό μέλος. Αυτό κάπου δεν συνεπάγεται Κυριαρχικότητα και υποτακτικότητα (όχι απαραίτητα με τα κριτήρια του bdsm) ; Υφίσταται να είναι το Κυρίαρχο μέλος παθητικό και το υπό ενεργητικό;

Δεν αντιλέγω. Ισχύει και εδώ ο,τι σου απάντησα ακριβώς πιο πάνω.

Δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάποιο άλλο ανάλογο παράδειγμα. Αυτό που στην ουσία ήθελα να περάσω είναι το αν κάποια γυναίκα ζητούσε κάποιο είδος ηδονής το οποίο να ήταν, με τα γενικά/υπάρχοντα δεδομένα συνδεδεμένο με την ομοφυλοφιλία, κατά πόσο αυτό θα χαρακτηριζόταν ως "κρυφολεσβία", συγκριτικά πάντα με την ανάλογη/παρόμοια επιθυμία από άντρες.

Τέλος, δεν έχω καμία "λογική" ή προκατελειμένη άποψη επί του θέματος. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω, αντί απλά να εκθέτω γνώμη.

Πολύ διαφωτιστικές όλες σου οι εξηγήσεις. Σε ευχαριστώ  

Στέκομαι μόνο στο τελευταίο, καθώς δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να θέλω διευκρίνιση ή με το οποίο να διαφωνώ απ' όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, και επειδή θέλω να απαντήσω στην ερώτησή σου.
    Αν θέλω να είμαι εντελώς ειλικρινής, αν κάποια ήθελε να κάνει κάτι το οποίο είναι ενάντια στη φύση της (και εδώ θα συμφωνήσω με την Mikra Psemata ότι ήταν ατυχές το παράδειγμά μου - αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή κάτι ανάλογο με την χρήση του strap-on σε άντρα) θα δεχόμουν ότι είναι κάτι που την ευχαριστεί μεν, δεν θα με έκανε αυτό όμως να μην αναρωτηθώ το γιατί και αν όντως κρύβει κάποια ομοφυλοφιλική κλίση, η οποία εκφράζεται απενοχοποιημένα δε.

....

Στο σημείο αυτό, και βάσει των μέχρι τώρα απαντήσεων, μου δημιουργείται και μια άλλη απορία, ίσως λίγο off topic αλλά είναι καλό να συζητηθεί νομίζω.
    Τελικά ομοφυλόφιλος ποιός είναι; Αυτός που έλκεται ερωτικά (συναισθηματικά) από άτομα του ίδιου φύλου;
    Αυτός που έλκεται από άτομα του ίδιου φύλου καθαρά σεξουαλικά τί είναι;
    Βλέπω ότι τελευταία είναι πολύ της μόδας το "είμαι bi". Βλέπω, ειδικά στο irc, πολλούς που δηλώνουν bi και ζητάνε "συνεύρεση" με άλλα άτομα bi ή straight, φροντίζοντας να διευκρινίζουν "παρακαλώ gays να μην απαντήσουν". Τους ίδιους αυτούς δε, δεν τους έχω δει ποτέ (ή τουλάχιστον δεν έχω δει ποτέ κάποιον που δηλώνει bi) να ψάχνουν για γυναίκα.
    Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι η... "ταμπέλα"; Το bi είναι λιγότερο "κατακριτέο" απ' το gay, γι αυτό και χρησιμοποιείται από περισσότερους;

Last edited: 1 Απριλίου 2008
  4. L_Strike

L_Strike Contributor

Ναι

Αμφισεξουαλικός

Ίσως. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο προς την ταμπέλα που κάποιοι τρίτοι θα τους βάλουν, αλλά (κυρίως θεωρώ) προς τον εαυτό τους.

5. spyros68

spyros68 New Member

θα ήθελα να δοκιμασω κατι τετοιο φυσικά μα την ανάλογη γυναίκα

6. johnny

johnny Regular Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

αυτα ειναι. η ζουγκλα αποτυπομενη πανω σε ενα κωλαρακι! 

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Δεν θα ηθελες κι εσυ να αποκτησεις ενα τετοιο οικολογικο, ζεβρέ, και made in Kenya κωλαρακι? 

8. johnny

johnny Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

μμμμ καλο μου ακουγεται. δεν θα ελεγα οχι. κ αλλα χρωματα να αποκτησει κιολας..... 

9. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Ενα μωβακι?
    Ενα σκουρο τυρκουαζ?
    Μια σημαια των Σκοπιων???????????????
    Αυτη μονο για κωλαρακι κανει!
    Ε, φυσικα μην πας κι εσυ να κολυμπησεις γυμνος στην Οχριδα λιμνη απο την πλευρα των Σκοπιων, διοτι σε βλεπω να επιστρεφεις στην Ελλαδα πανω σε ρουκετα!  

10. Για μένα με δυο λόγια είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου πάνω στο sex  
    Προσωπικά για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να παίρνω την sub μου με το strap    

11. kali crow

kali crow Guest

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Συμφωνώ στα περισσότερα με την Mikra_Psemata.

Δεδομένο είναι ότι αρκετοί άντρες υποτακτικοί ή μη, δεν το κάνουν και δεν απολαμβάνουν την διείσδυση... Και όμως συμβαίνει!!  
    Επίσης δεν θεωρώ απαραίτητο να προσπαθούμε, αυτούς τους τύπους – "αντιρρησίες συνείδησης" - να τους πείσουμε για το αντίθετο… έτσι, για να τους δείξουμε τι χάνουν από αυτήν την πράξη… Ας μην ξεχνάμε ποτέ, ότι είναι και αυτό θέμα γούστου…και ορίων που είναι πάντα σεβαστά! Είναι άσχετο αν στην πορεία μιας σχέσης, έχουμε την δυνατότητα να πείσουμε τον "αντιρρησία" για να του συμβεί και το αντίθετο.  

Ένας άντρας λοιπόν που απολαμβάνει την διείσδυση, μπορεί να αισθάνεται όλα αυτά μαζί ή και ένα από αυτά που αναφέρεις Demoness, όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί το strapon της σε αυτόν. Αυτό εξαρτάται από την διάθεση και των δυο την συγκεκριμένη στιγμή της πράξης, αλλά και το γενικότερο κλίμα που έχει δημιουργηθεί πριν από αυτήν.

Όντως υπάρχουν άντρες σε vanilla σχέσεις, που απολαμβάνουν την διείσδυση χωρίς ίχνος υποταγής. Η τουλάχιστον αυτό δεν "παίζει" στο μυαλό τους. Το κάνουν μόνο για την ηδονή που εισπράττουν, μέσα από την πράξη. Το δάχτυλο σαν μέσον προς την ηδονή, έχει και αυτό τον ρόλο του. Το strapon σε σχέση με το δάκτυλο, χαρίζει διαφορετική αίσθηση ολοκλήρωσης της πράξης. Το ένα φυσικά, δεν αναιρεί και δεν αντικαθιστά το άλλο…αλλά και δεν σημαίνει ότι όποιος απολαμβάνει την διείσδυση μόνο με το δάχτυλο, είναι υποχρεωτικό ή απαραίτητο να την απολαμβάνει και με ένα dildo ή strapon. ...Και ναι, υπάρχουν και γούστα που είναι πολυ απλά...σεβαστά!

Το σκεπτικό μιας γυναίκας που χρησιμοποίει strapon, διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα και από στιγμή σε στιγμή…Όπως είπα και πριν είναι θέμα διάθεσης και το τι και πως θέλει να νοιώσει/ουν την συγκεκριμένη στιγμή της πράξης.
    Μπορεί να είναι απλά ένα σεξουαλικό παιχνίδι ανάμεσα σε άλλα. Μπορεί αυτή η πράξη να λειτουργεί Κυριαρχικά ως προς ένα αρσενικό, που μπορεί να αισθάνεται υποταγμένο στις ορέξεις της Κυρίας του. Το αρσενικό μπορεί εκείνη την στιγμή να νοιώθει εξευτελισμένο και ταπεινωμένο, ως προς Αυτήν που τον χρησιμοποιεί. Μια Κυρίαρχη κατακτώντας ένα ακόμη "κάστρο" της αρσενικής του υπόστασης, μπορεί ακόμα στα πλαίσια ενός role play, να θέλει να εξομοιώσει το αρσενικό Της με μια τσούλα… Και γιατί όχι… να θέλει να του βγάλει όλα τα ομο -φυλο-φαλλικά του ένστικτα…(αν έχει...αν δεν έχει ας ψάξει να τα βρει, δεν είναι αυτό το θέμα)
    Η χρήση του strapon δεν έχει στερεότυπα, όπως φυσικά στερεότυπα δεν έχει και κανένα παιχνίδι.

Μιλώντας πάντα για Μένα, επειδή το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και δεν υπάρχουν θέσφατα, άποψη μου είναι ότι το sex είναι μια πράξη υποταγής, με την διαφορά όμως.....ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι, που αυτό αναιρείται και ανατρέπεται.
    Φυσικά σαν Κυρίαρχη και κάνω sex με τον υποτακτικό Μου!!! Αλίμονο, γιατί όχι? Το sex είναι πηγή ζωής και η ζωή δεν είναι "προνόμιο" μόνο των υποτακτικών!! Για να συμβεί όμως αυτό, δημιουργώ πάντα τις ιδανικές συνθήκες. Για μένα το sex είναι μια ιεροτελεστία…καθόλου ευκαταφρόνητη. Έχει και αυτή η πράξη την θέση της σε μια σχέση D/s….και όπως θέλω να πιστεύω και σε κάθε είδους ερωτική σχέση. Είναι μάλιστα μια πράξη επιβράβευσης, αγάπης και αποδοχής προς τον υποτακτικό Μου και αυτός το ξέρει, το νοιώθει και ευγνωμονεί την τύχη του.
    Δεν μιλώ βέβαια σε καμία περίπτωση, για το sex που μπορεί να συμβαίνει στα πλαίσια ενός session και σε αυτό είμαι κάθετα αρνητική..

Η ερώτηση σου Demoness, έχει πολλές πιθανές απαντήσεις…
    α)….Ναι, μπορεί και να υπάρχουν λεσβιακές τάσεις και να της αρέσει πραγματικά να "πλακομουνιάζεται"….
    β)….Όχι δεν υπάρχουν λεσβιακές τάσεις, μπορεί να το αποζητά σαν παιχνίδι, μέσα σε ένα παιχνίδι ρόλων
    γ) …Μπορεί απλά, να θέλει να εμπλουτίζει τις εμπειρίες της…
    δ) …Μπορεί να συμβαίνουν ολ΄αυτά μαζί….
    ε) …Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι λόγοι…Άβυσσος η φαντασία του ανθρώπου!

Όποιος προσβάλλεται από τις ερωτήσεις σου και τις απορίες σου Demoness, είναι ανεγκέφαλος…Φυσικά και δεν αξίζει της προσοχής σου, αλλά και γενικότερα δεν αξίζει την προσοχή κανενός.
    Σε αυτό το BDSM forum, μακάρι να γινόντουσαν τέτοιου είδους ερωτήσεις και να έθετε ο καθένας τις απορίες του...Αυτές είναι που εκπληρώνουν τον σκοπό της ύπαρξης του, βοηθούν τους νέους, αλλά και συνάμα Ε/εμάς τους υπόλοιπους, να κατανοήσουμε καλύτερα τις κλίσεις που αφορούν τον εαυτό Μ/μας….  

Αρνούμαι να δεχθώ ότι ένα τέτοιου είδους forum υπάρχει, για να εξυπηρετεί κάποια ματαιόδοξα και αλαζονικά άτομα, προκειμένου να κάνουν επίδειξη γνώσεων πλασάροντας άσχετες και ουδόλως χρήσιμες αμπελοφιλοσοφίες.  

Μπράβο Demoness και σε ευχαριστώ που Μου έδωσες την ευκαιρία να γράψω και πάλι για ένα από τα αγαπημένα Μου παιχνίδια ...Την χρήση του strapon φυσικά!!