Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Emma

Emma Contributor

Διαφωτιστικό και ενδιαφέρον ποστ SM_Art_Lady. Ευχαριστώ για την απάντηση  

Βλέπω όμως μια ανεξήγητη/απογοητευτική (για μένα) έλλειψη απαντήσεων από υποτακτικούς (ή έστω vanilla/pervs που τους αρέσει αυτό), παρόλο που αν κοιτάξουμε σε αρκετά νήματα/profiles θα δούμε ότι αρέσκονται αρκετοί στη συγκεκριμένη δραστηριότητα.
    Δηλαδή το να λένε απλά ότι τους αρέσει ή το αποζητάνε δεν είναι πρόβλημα, ενώ το να εξηγήσουν το γιατί κ.τ.λ. είναι;  

2. johnny

johnny Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

μια μιξη χρωματων στο κωλαρακι μου!!!ολα τα χρωματα μαζι...!! 
    μμ δεν θα το επιχειρησω! 

3. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Όταν σε αυτό το forum οι υποτακτικοί που αρέσκονται στο strapon λεκτικά "κακοποιούνται" σχεδόν από τους υπόλοιπους, που αδυνατούν να καταλάβουν και να αποδεχτούν ότι μερικοί άνθρωποι ομόφυλοι τους απολαμβάνουν την χρήση του…είναι πολύ φυσικό αυτό να συμβαίνει.

Oi straponιστές δεν απέχουν φυσικά από την πράξη, απέχουν όμως από το forum και κατά συνέπεια από την ομολογία της πράξης, που τους δίνει ηδονή ή και ταπείνωση, ανάλογα την περίσταση.
    Αυτό δεν συμβαίνει επειδή αυτά τα άτομα αισθάνονται ντροπή γι αυτό που κάνουν, αλλά έμμεσα αυτά τα ιδία "μαγκωμένα" στο να εκφραστούν άτομα …τους υπόλοιπους που τους την "πέφτουν" πουλώντας εξυπνάδες, αντριλίκι και μαγκιά τους φτύνουν κατάμουτρα, απαξιώνοντας να συζητήσουν τα εσώψυχα τους.
    Έμμεσα όμως και δειλά, δειλά το κάνουν…

Με την ευκαιρία ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ και θα καταλάβεις τι εννοώ.

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Άντρας με strap-on, τι σας λέει;

5. Ηλίας

Ηλίας Guest

"Σήμερα σκλάβα θα σε γαμήσω με πούτσο ψεύτικο. Ο δικός μου δεν είναι για το βρώμικο μουνί σου"

6. kali crow

kali crow Guest

7. Ηλίας

Ηλίας Guest

Ή σε αντίστροφη πορεία...

"Σκλάβε θα με πηδήξεις με το strap-on μου. Το πουλάκι σου, μου είναι λίγο."

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Σαδιστές γλυκιά μου kali. Ανώμαλοι άνθρωποι  

9. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Εμένα προσωπικά ένας άντρας με strapon …. δεν μου λέει τίποτε.

Γενικότερα όμως ένας άντρας με strapon λέει ή ότι:
    α) Το πέος του το έχει σε αχρηστία ή θεωρεί ότι το δικό του εργαλείο δεν έχει το ιδανικό μέγεθος για να ικανοποιήσει την παρτενέρ του...
    β) Τα έχει φτύσει από τους πολλούς πήδουλους και θέλει πάση θυσία, να ικανοποιήσει την ακόρεστη και ανικανοποίητη παρτενέρ του.
    γ) Το χρησιμοποίει ως πρόσθετο εργαλείο στα παιχνίδια του...
    δ) Έχοντας τους λόγους του, στερεί την ηδονή απο την υποτακτική Του, με το δικό του πέος (Ο Κύριος πάντα ξέρει τι κάνει, πως το κάνει και γιατί το κάνει όταν το κανει!!)
    ε) Είναι μικροβιοφοβικός.
    δ) Δεν γουστάρει να πηδήξει την υποτακτική που χρησιμοποιεί για ένα session με το δικό Tου…Δεν είναι αυτός ο λόγος που πήγε μαζί της και ίσως δεν του σηκώνεται...ή προτιμά να το βάλει αλλού!
    ε) Αν είναι υποτακτικός του επέβαλε η Κυρία του να της κάνει sex μόνο με αυτόν τον τρόπο, στερώντας του έτσι άμεσα την ηδονή, να το κάνει με το δικό όργανο. (Όχι, παίζουμε!!)

10. latexduck

latexduck Contributor

Σερφάρωντας στο net βρήκα αυτό

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί strap on αφού έχει αληθινό μέσα αλλά δεν παύει να είναι πλαστικό  

11. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Με την ερώτηση σου, πλάκα Μ/μας κάνεις έτσι?

12. latexduck

latexduck Contributor

Παρακαλώ?