Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Apollo

Apollo New Member

Pantws i idoni tou na se pidaei mia gunaika einai apisteuti.

2. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Όσο και να παρακαλάς ...δεν μπορεί να γίνει τίποτε!!
    Δηλαδή πως θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό το πράγμα εκτός από strapon, έστω και αν έχει μέσα αληθινό από κάτι τι...Θα μπορούσε λες και να μην έχει?

3. latexduck

latexduck Contributor

Δεν έχω δεί απο κοντά και δεν ξέρω αν είναι εφαρμοστό το περίβλημα ή σκληρό, τα ίδια λέμε τόση ώρα και εγώ αντρικό strap on το λέω αφού έτσι και αλλιώς προσθέτει όγκο   

4. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Δεν νομιζω να χρειαζονται οι ανδρες strap-on γιατι εχουν πεος αληθινο, εκτως βεβαια αν εχουν καποιο προβλημα. Το strap-on χρησιμευει στις γυναικες να τους δινει τον ογκο που δεν εχουν για να τον χρησιμοποιουν μεταξυ τους αλλα και στους αντρες.

5. black_pearl

black_pearl Regular Member

Xρειάζονται αρκετοί άνδρες strapon!!!

H Φώτο 632, και 764 είναι δικές μου. Ευελπιστώ να είναι φαίνοντε καλά διότι είναι λίγο παλιές.

6. anatoni543

anatoni543 Regular Member

Η αισθηση κυριαρχιας φαναταζομαι ,ειναι αυτο που τις γοητευει, η ενναλλαγη ρόλων ,αυτες ειναι τωρα οι επιβητορες και αυτέσ ειναι τα αφεντικα στο κρεβάτι

7. anatoni543

anatoni543 Regular Member

Απίστευτο , Μαντόνα βγαίνει από ξενοδοχείο κρατώντας το strap on, κοιτάξτε την έκφραση του Γκαι Ριτσι, δείχνει πραγματικά να πέρασε μια δύσκολη βράδια, τώρα ξέρουμε ποιος φορά τα παντελόνια στο σπίτι

Δειτε και μόνοι σας :

http://i15.tinypic.com/4r2snyd.jpg
    http://i9.tinypic.com/6h3v03l.jpg

8. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

δηλαδη??

9. JohnT4

JohnT4 Regular Member

Πάντα.... εκτιμούσα την Μαντόνα!!!

10. δεν νομιζω οτι θα θελαμε κατι διοφορετικο απο μια Κυρια, σαν την Κυρια Μαντονα!

11. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

δεν θα λεγαμε οχι και σε ενα καινουριο της Cd...

12. dominastella

dominastella Regular Member

μπορει να το φορα ο ριτσι για να την καλιπει και απο μπροστα και απο πισο ταυτοχρονα εμενα μου το εχουν κανει αυτο τελειο απλα