Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Βλέπω να συνδέεις το BDSM με την λέξη role play (δεν είσαι η μόνη). Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου πει πώς κολλάει το role play μέσα στο BDSM.

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

3. El_Gato

El_Gato Regular Member

Και πάνω που πείγα να δώσω rep, είδα ότι το έχεις απενεργοποιημένο!

4. Emma

Emma Contributor

Ακριβώς το αντίθετο. Δεν τα συνδέω. Τα διαχωρίζω και επιστώ την προσοχή στη τάση, που έχω πολλάκις τελευταίως παρατηρήσει, να συνδέονται.

------

@MiB: Aπ' τη στιγμή όμως που ο χώρος λειτουργεί με "ταμπέλες", φροντίζουμε αν μη τί άλλο να τις χρησιμοποιούμε σωστά, δηλαδή να μας εκφράζει/περιγράφει αυτό που διαλέξαμε, ειδάλως μιλάμε για κοροϊδία.

Last edited: 21 Νοεμβρίου 2008
  5. SadalMelik

Είμαι στον χώρο αρκετά χρόνια και ξέρω μόνο το BDSM και τα διάφορα status που έχει. Role play bdsm τον τελευταίο καιρό βλέπω να αναφέρουν διάφοροι. Θέλεις να μου δώσεις έναν ορισμό για αυτό που αναφέρεις σαν role play BDSM;

6. atasai

atasai Regular Member

Την "ταμπέλα" στο φόρουμ την έβαλα γιατί κάτι έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στις πιθανές επιλογές και θεώρησα ότι αυτό είναι ό,τι πιο κοντά σε μένα. Πώς να τη χρησιμοποιήσω σωστά, δηλαδή; Να προσπαθήσω να σφινώσω στην ψυχοσύνθεση που ο κάθε άσχετος θέλει να μου προσάψει;

Εφόσον, δεν είναι site γνωριμιών, δεν βρίσκω λόγο να διευκολύνω κανέναν με περιττές προσωπικές λεπτομέρειες. Το sub πιστεύω είναι αρκετό για να διευκολυνθεί η ανάγνωση των post μου -όπου και όταν κρίνεται απαραίτητo το status κάποιου για να κατανοηθούν τα λεγόμενά του.
    Το "target group" μου ενημερώνεται καταλλήλως, εκτός φόρουμ.

Last edited by a moderator: 21 Νοεμβρίου 2008
  7. DiDi

DiDi Regular Member

Εγώ προσωπικά καυλιτζέκι ανάμεσα στα μπούτια μου δεν έχω σκοπό να βάλω..Πιστεύω δεν θα πήγαινε με τα μπούτια μου. Ευτυχώς δεν μου το έχουν ζητήσει και ούτε θέλω. Αν φτάσω να ιππεύσω κάποιον με αυτό το καυλιτζέκι μετά δεν θα θέλω να τον ξέρω, πόσο μάλλον να με αγγίζει. Ας πάει να το φάει από αλλού και να μη ξαναγυρίσει.

8. Emma

Emma Contributor

Εγώ δεν είμαι στον χώρο, αλλά τον σέβομαι και προσπαθώ να τον εξερευνήσω/καταλάβω. Συνεπώς δεν μπορώ να σου δώσω ορισμούς. Υποθέτω ότι το roleplay bdsm είναι ό,τι και το roleplay rape, roleplay daddy-little girl κτλ. (Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον).

----------

@atasai: Άλλα ρώτησα κι άλλα απάντησες. Λογικό, μιας και προτίμησες να πιαστείς από σχόλιό μου προς άλλο μέλος (για να μην αναφερθώ καν στο γεγονός ότι κάποιες ερωτήσεις μου τις αγνόησες παντελώς).

Την επόμενη φορά θα ξέρω να μην κάνω τον κόπο, ειδικά λόγω του απαξιωτικού σου ύφους γενικότερα.

9. atasai

atasai Regular Member

Emma, ξανακοιτάζω το ποστ σου και η μόνη επιπλέον ερώτηση που βλέπω να μου έκανες είναι το "ποιες" συμπεριφορες εννοώ. Δεν το απάντησα γιατί θεώρησα ότι ήδη το είχα περιγράψει στο ποστ μου. Τα υπόλοιπα ήταν η άποψή σου και έγινε σεβαστή.

Γιατί να μην πιαστώ από κάτι που είπες σε άλλο μέλος; Δεν κάνετε διάλογο μεταξύ σας.

Τα σχόλια για το ύφος μου τα προσπερνώ.

10. SadalMelik

Χαίρομαι που σέβεσαι τον χώρο. Δεν ξέρω ποιος σου μίλησε για role play BDSM αλλά μάλλον μπερδεμένος θα ήταν.

11. Emma

Emma Contributor

Δεν μου μίλησε κανείς SadalMelik. Μόνη μου το έκρινα* απ' όσα διαβάζω  

* έκρινα = συμπέρανα

Last edited: 21 Νοεμβρίου 2008
  12. SadalMelik

Θέλεις μια φιλική συμβουλή;