Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Emma

Emma Contributor

Δεν ξέρω. Θέλω;

(Είναι trick question; )

2. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Ε δεν βιαζόμαστε κιόλας. Μόλις το αποφασίσεις κάνε με κάπου quote και πες το.

3. Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

αστειο: "φυγε κι εσυ νομιζεις πως με νοιαζει" (λαϊκον ασμα)  

4. MiB

MiB Regular Member

Emma, από σεβασμό στον νηματοθέτη και το νήμα του, δε θα σου απαντήσω εδώ γιατί θα ξεφύγουμε τελείως από το θέμα του νήματος. Αν κι απ' ότι φαίνεται έχει συμβεί ήδη αυτό.

Αnyway, θα ξεκινήσω λοιπόν ένα ξεχωριστό νήμα σύντομα σχετικό με το παραπάνω σου ποστ.

c ya there..  

5. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

εχω αναζητησει διαφορα πραγματα στη σεξουαλικη μου ζωη.εχω ζεισει καποια-κυριως τα τελευταια χρονια- που αναμεσα στο περιββαλον που ζω θεωρουνται ειτε ακραια ειτε δε ξερω γω τι..
    το αποτελεσμα ειναι οτι ενω εχω απολαυσει ομορφα πραγματα δεν εχω καποιον να τα μοιραστω και ενω στη ζωη μου εχω αρκετους κοντινους ανθρωπους και καλες σχεσεις-φιλιες σαυτο το τομεα(που για μενα ειναι ιδιαιτερα συμαντικος) νοιωθω αρκετη μοναξια.
    κατα την αναζητηση μου βρεθηκα και εδω εχωντας την προσδοκια οτι θα συναντησω ανοιχτομυαλους ανθρωπους(αν μη τι αλλο)
    ειμαι ευγνωμων γιατι ακουσα αρκετα πραγματα που με καναν και ενιωσα σα να ταχα πει εγω.
    αλλα ειναι και στιγμες που αισθανομαι οτι για να υπαρξω μεσα στο site πρεπει να "φορεσω" ενα ρολο προκατ που καποιος-καποιοι εφυβραν!
    δε μου παει νομιζω οτι θα με περιοριζε και εντελη προτιμω να ειμαι περισσοτερα πραγματα.τιμω και σεβομαι οποιον εχει καθωρισει για τον εαυτο του συγκεκριμενο ρολο ή τροπο ζωης ή status(και σιγουρα εχω πολλα να μαθω απο καποιους) αλλα διεκδηκω για μενα να υπαρχω και να απολαμβανω οτι διαλεγω και να με γνωριζω μερα τη μερα
    ναστε καλα ολοι

6. WATCHER

WATCHER New Member

Συμφωνω παρα πολυ με τον Jimboy, και πιστευω οτι εδω μεσα ανταλασουμε περισσοτερο αποψεις και εμπειριες παρα προσπαθουμε να επιβαλλουμε και να κατευθυνουμε για το πως πρεπει να "ειναι" καποιος.....

7. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Ωραιος τρόπος.. εκπαιδευτικός είστε?

Με το προσβλητικο υφος του ποστ σου, υποτιμάς κ θιγεις τις μιστρες ή τις κυριαρχικες γυναικες που το συνηθίζουν όπως κ τους περισοτερους υπο που το επιθυμουν..

Τα 2 εκ των 4 βασικων στατους εν βδσμ δηλαδη.. και τους μισους/ες περβ κ σουιτς

Χαλάρωσε δεν σου εβαλε κανεις το μαχαιρι/στραπ στο λαιμο/μπουτι για να αντιδράς έτσι..

Καλό ειναι να σεβόμαστε τα διαφορετικα θέλω, βιτσια, παιχνιδια των άλλων ..

Μετα τιμής
    Μικρα Ψέμματα

8. DiDi

DiDi Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Ο καθείς έχει τα θέλω του. Δεν υποτιμώ καμμία Μιστρές ή καμμία Κυριαρχική γυναίκα. Το γεγονός ότι έχουν τα κότσια και τη θέληση να το κάνουν λέει πολλά, όπως και αυτός που θα το δεχτεί. Εάν έλεγα μπράβο ή ζήτω θα ήταν διαφορετικά?? Τέσπα δεν έχει νόημα αυτό. Αλλά εαν υποτιμήθηκε κάποιος ή κάποια λυπάμαι. Ευχαριστώ.

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αναρωτιεμαι αν εχει υπαρξει στην ιστορια του πλανητη ... αντε και την Αφροδιτης και του Αρη (σε περιπτωση που μας ξεφυγε) ... γυναικα ... που να εχει ερωτευτει αντρα που στραπονιασε ή γνωριζει οτι παραλληλα στραπονιαζεται (εστω και πριβε) ...
    αυτο που δεν καταλαβαινω , ειναι γιατι ανησυχειτε και θελετε να χαιδευτε τα αυτια , εφοσον και παλι θα σας το ζητανε ...
    εγω ο ιδιος ειχα διαδυκτιακη συνομιλια μεσω του προφιλ μιας φιλης , με αντρα .. και οσο ποιο πολυ του ελεγα (και καλα..) ποσο σιχαινομαι τους αντρες που γαμιουντε και οτι θα τον πηδηξω αλλα απο την αιδια μου και την απεχθεια μου για εκεινον θα ξερναω πανω του .. εκεινος τοσο ποιο πολυ καυλωνε και ζητουσε να συμβει στην πραγματικοτητα ...
    επισης δεν εχει κανενα νοημα να συμφωνειτε μεταξυ σας ... ας τα πειτε εξω στα υπολοιπα των 9.000.000 Ελληνων να σας πουνε την γνωμη τους ... οσα αποκρυφα και να εχουν ...
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιτελους δεν παραδεχοντε (αρσενικοι και θηλυκοι) οτι "χεστηκα αν ειναι πρεπον ή οχι ... αλλα γουσταρεις , γουσταρω και το κανουμε" ...
    Επι του πρακτικου ;
    το 100% της ηδονης που νιωθω , αντλειται απο την επαφη μου με την γυναικα τηρωντας τους φυσικους μας ρολους .. αν εσυ λαμβανεις οποιοδηποτε ποσοστο ηδονης και απο τον κωλο σου , τοτε προφανως αυτο το αφαιρεις απο την σχεση σου ... δεν ειναι τεχνικα δυνατο για μια γυναικα να νιωσει ηδονη φορωντας μια πλαστικη πουτσα να κανει τον Βρασιδα τον χασαπη ... εγκεφαλικη και μονο ειναι επιθυμια , αλλα για αλλους λογους ... ή νομιζετε πως ενα κοριτσακι βαζει την μπιμπιμπο να πηδαει τον τζον τζον ? ...
    ωστοσο επειδη κανεναν δεν θα σταματησει η οποιαδηποτε διαπιστωση της πραγματιτκοτητας ... σε τι σας ευχαριστει οταν συμφωνειτε μεταξυ σας ? ...

ακομα ... σχετικα με το θεμα "υποτιμω"
    προσωπικα θεωρω ΟΛΟΥΣ τους ανθρωπους ισους χωρις καμια εξαιρεση ή αμφιβολια ... ομως υπαρχουν και τα χαρακτηριστικα που αλωτε ειναι αρνητικα αλωτε θετικα παντα ως προς την δικη μου αισθητικη ,αντιληψη και χαρακτηρα ...
    τουτεστην :
    σεξουαλικα θεωρω κατωτερο μου αντρα που τον παιρνει απο πισω , γυναικα που γαμει και δερνει αντρες , εκεινους που συμπεριφερονται ως σεξουαλικα σουπερμαρκετ ... παντα σεξουαλικα .. οχι ως αξια ανθρωπων ...
    οπως και το τσιγαρο .. αυτον που καπνιζει τον θεωρω ως εγκρατει , κατωτερο μου ... ελπιζω να γινεται αντιληπτη η διαφορα ...
    ετσι .. πιστευω οτι μια Μιστρες ποτε δεν θα ηταν ικανη να σταθει διπλα μου ερωτικα (ως Μιστρες) απο την αλλη με γοητευουν οι δυναμικοι και ατιθασοι χαρακτηρες ... αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χασω και τους φυσικο μου ρολο ...

Last edited: 22 Νοεμβρίου 2008
  10. elsacd

elsacd New Member

Το θέμα είναι ότι κάνη ο οποιεσδήποτε να του άρεση ..τα πάντα είναι απολαυση..ειτε περνεις είτε δίνης….δεν έχει καμία σημασία

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Ίσως υπάρχει μία, αν και δεν είμαι σίγουρος από ποιόν πλανήτη προέρχεται...

Σοβαρά πάντως, θα ήθελα να δω αυτό το ερώτημα να απαντιέται (από γυναίκες φυσικά, όχι από άντρες).

12. Latex2008

Latex2008 New Member

Η γυναίκες με strap on με τρελένουν αφάνταστα και δεν μπορω να κάνω τιποτα χωρίς αυτές