Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

ντροπη ε ? πως λεμε θιγεις κατι ιερο 

2. blindfold

blindfold Contributor

και όμως είναι ΚΑΙ ιστότοπος γνωριμιών εκτός από χώρο συζήτησης ...

πραγματικά συγκινήθηκα από αυτή τη δημοσίευση ! εύγε κοπέλια για το τρόπο έκφρασης σου ...

3. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Αυτο το forum ειναι απο ιδιαιτερα για ιδιαιτερα ατομα, οσοι μπαινουν εδω πιστευω οτι ξερουν πως θα βρουν ιδιαιτερες σκεψεις και ιδεες της κοινωνιας που ο καθενας ντρεπεται και φοβαται να εξωτερικευσει στην καθημερινη του ζωη με τους <<πολιτισμενους>> συνανθρωπους του, αυτο που βλεπω διαβαζονταν πολλα διαφορετικα θεματα ειναι πως οι μεν κατακρινουν τους δε αντι να ασχολειται ο καθενας με το θεμα που τον ενδιαφερει περιοριζονται στο τι κανουν οι αλλοι. Ετσι βεβαια νομιζω πως ειναι και η αληθινη κοινωνια οποτε αυτο ειναι η εικονα της, ομως γιαυτο δεν παει καλα, ο καθενας κοιταζει την καμπουρα του αλλου οχι την δικη του ετσι ολοι μαζι κατακρινουν τους υπολοιπους και κλεινονται στον εαυτο τους για να μην κριθουν οι ιδιοι. αντι αυτου θα μπορουσε ο καθενας να κοιταζει τη δουλεια.η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που ξεκινα η ελευθερια του αλλου. Αυτη θα ηταν η σωστη και ιδανικη κοινωνια.

4. Jomaru

Jomaru Guest

τρομακτικες... μακρια απο εμας.. και κατι ακομα πολλες αφεντρες την βρισκουν πολυ με αυτο, αληθεια τη βρισκουν με το να παριστανουν τους ανδρες? κριμα το femdom τους..

5. WATCHER

WATCHER New Member

Η Ιδιαιτεροτητα του ατομου ειναι μοναδικη και δεν πρεπει με κανενα τροπο να καακρινεται.Απο την αλλη μερια καλο ειναι πιστευω να μοιραζομαστε εμπειριες και ο καθενας ειναι ελευθερος να τραβηξει τον δρομο του.ΟΙ ΔΗΘΕΝ και ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ας πανε να παιξουν αλλου μπαλλα.

6. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

καλημέρα σε όλους.
    διάβασα με μεγάλη προσοχή όλα τα πόστς. (σορρυ αλλα αφού δεν επιτρέπονται γκρικλις βαριέμαι να πατάω συνέχεια σιφτ αλτ) και (επανέρχομαι) βρε παιδιά βρε παιδιά προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός? περί ορέξεως κολοκυθόπιτα δεν το έχετε ακούσει?
    Λοιπόν εγώ όπως το νικ μου δηλώνει μου άρεσαν και εξακολουθούν να μου αρέσουν άλλα πράγματα αλλά τυχαία μια φορά σε μια συνεδριία με μια Κυρία η οποία το απαιτουσε επίμονα (ήταν επαγγελματίας γαρ) και αφού πρώτα κυριολεκτικά είχε υποτάξει το μυαλό μου ενέδωα. την ίδια μέρα έγραψα στο "προσωπικές εμπειρίες" με τίτλο "βρε τι έχανα". έκτοτε δεν το αφήνω να πάει χαμένο όποτε μου ζητηθεί. μάλιστα στο ιβεντ της προηγούμενης παρασκευής από λίγο και θα είχαμε λάιβ σταπον σόου επί σκηνής.
    ο καθένας λοιπόν ό,τι του αρέσει, όπως του αρέσει και τον εκφράζει. όλα καλά και άγια αρκεί να γίνονατι κοινή συνενέση με τις απαραίτητεσ προφυλάξεις (όροι υγιεινής) και μέχρι τα όρια του.
    toilet4f

7. obsession with mistresses

obsession with mistresses Regular Member

8. leontas

leontas New Member

Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Σε κάποιους/ες αρέσουν κόλπα που εμένα μου φαίνονται γελοία ή πολύ εξεφτελιστικά αλλά οκ,δικό του το κορμί,δικιά του κ η ψυχή,έτσι κι εγώ έχω τη δικιά μου ανωμαλία κ κάποιες φορές γουστάρω τη γυναίκα να μου το δίνει με στράπον ή να παίζει με το δαχτυλάκι της...Δε θα μπώ ποτέ όμως στη διαδικασία να κράξω ή να γελοιοποιήσω κάποιον για τα γούστα του γιατί το σέβομαι κ δε μου πέφτει κ λόγος να το κάνω,εφόσον βέβαια δεν ενοχλούν εμενά άμεσα...π.χ. δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γκέι κοινωνία,αρκεί να μη μου τη πέφτουνε κ να μη λένε σεξουαλικές ιστορίες ή φαντασιώσεις μπροστά μου....
    Οπότε ο καθενάς κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι του κ γενικά στο προσωπικό του χώρο,εφόσον δεν ενοχλεί τους γύρω του!!!

Ξέχασα να το αναφέρω στο πόστ μου,αλλα έχεις ακόμα τηλέφωνο της γκόμενας στις 2 φωτογραφίες σου? xaxaxaxa...γιατί είναι υπέροχο μωρό κ το γούσταρα με 1000 όταν είδα τις δυνατότητές του!!!για να μην υπάρχουν κ παρεξηγήσεις,όλα αυτά ισχύουν εφόσον βέβαια δεν την έχεις παντρευτεί ή δεν είσαι ακόμα κολλημένος μαζί της...

Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2008
  9. Avalonia

Avalonia Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Κι όμως υπάρχει!

Υ.Γ. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.... όχι αυτός που φαντάζεσαι MindMaster.  

10. Y13

Y13 Regular Member

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Δεν ξέρω τί φαντάζεσαι ότι φαντάζομαι αγαπητή μου...

Πάντως, το ερώτημα δεν ήταν αν υπάρχει "κάποιος", αλλά "κάποια". Να το επαναφέρω; Καθόσον η απορία μου παραμένει:

12. Avalonia

Avalonia Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Όταν έλεγα ότι υπάρχει, εννοούσα εμένα και αυτός που ερωτεύτηκα ενώ του αρέσει το strap, εννούσα πως δεν είναι αυτός που ίσως πάει το μυαλό σου (επειδή γνωριζόμαστε καλά).