Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. nikostrapon

nikostrapon New Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

καυλα!!!

2. straponfantasy

straponfantasy New Member

Εγω θυμάμαι πρώην γκόμενά μου να χύνει πριν καλά καλά περάσει το στραπον στην μέση της. Νομίζω είναι η ιδέα του ότι έχει πέος. Κατόπιν έίναι η επιθυμία να προσφέρει και να πάρει .απόλαυση.

3. eros_hermes

eros_hermes Regular Member

Φανταστική,απίθανη.

4. jimisromeo

jimisromeo New Member

συνφωνω απολυτα παιδες

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ενδιαφέρουσα,όταν συνοδευεται και απο τακτική.. (Φωτιάαααααααααά! )

6. gallery

gallery New Member

συνφωνω απολυτα ολα ειναι μεσα στο μυαλο του καθενως και δεν υπαρχει θεμα κθριαρχιας αλλα θεμα απολαυσης................................ 

7. Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Η άποψη μου είναι ότι δεν χάνεται ο ανδρισμός,αλλά ούτε χαρκηρίζεται ομοφυλοφιλος ένας άνδρας, όταν μια γυναίκα χρησιμοποιήσει strap on. Σίγουρα η διάθεση κυριαρχίας της σημερινής γυναίκας, αλλά και επιθυμία εξισορόπησης των δύο φύλων και στο σεξ, αλλά πολύ περισσότερο η ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα (και στον άντρα, αλλά το θέμα έχει αναλυθεί σε άλλο ποστ όπως επισήμανε και η Εύα) είναι η αιτία που την κάνει να το ζητάει πλέον, περισσότερο από παλαιότερα. Απλά μέσω του BDSM μπορεί να αλλάζει ο τρόπος, ανάλογα και με τους συντρόφους.

8. natural born slave

natural born slave New Member

ειναι απιστευτη φωτο και οχι μονο για το στραπ-ον αλλα και για το τελειο βλεμα της, την κορμαρα της και την υπεροχή που βγαζει

9. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Ότι θα είχε τόση πέραση η φώτο που έβαλα δεν το περίμενα...  

10. natural born slave

natural born slave New Member

11. samatak

samatak New Member

Φοβερη φωτο...αραγε οι γυναικες παιρνουν ηδονη απο την συγκεκριμενη πραξη , η μονο ο ανδρας??

12. Y13

Y13 Regular Member

Υπαρχουν strap-on που εχουν και θεση για ομοιωμα ωστε να υπαρχει ευχαριστηση και στους 2.