Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Donstrap

Donstrap New Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Εκείνο που ξέρω είναι πως αν μια γυναίκα γνωρίζει πως να το κάνει και είναι ντυμένη ανάλογα (latex, leather), τότε το strapon είναι μια υπέροχη εμπειρία για άντρες που το επιζητούν ή το έχουν δοκιμάσει.

2. DOMINALOVE

DOMINALOVE New Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Η τοποθέτηση είναι σωστή βέβαια δεδομένου πως χρειάζεται μια ιδιαίτερη προεργασία και από τους 2 για να ωριμάσουν και να δοθούν στο παιχνίδι νοητικά πρώτα και μετά σωματικά. Προσωπικά υποστηρίζω την άποψη πως ιδιαίτερα ο άντρας σκλάβος πρέπει να το έχει από πριν μέσα του κρυμένο για διάφορους λόγους, για να μπορέσει να μπεί στο παιχνίδι με τα σωστά χαρακτηριστικά. Ευνόητο είναι πως πρέπει να έχει εξασκήσει και τον πρωκτό του (πιθανώς και μόνος) για να μπορέσει να προχωρήσει με μια λιγότερη εξοικειωμένη Αφέντρα. Σε ότι αφορά τις Γυναίκες Αφέντρες τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν δεν είναι βέβαια η περιέργεια ανακάλυψης νέων ερωτικών πεδίων, αλλά το ολοκληρωτικό δώσιμο στο παιχνίδι της κυριαρχίας(αν δεν έχουν τον κατάλληλο χαρακτήρα στην καθημερινή τους ζωή δεν υπάρχει περίπτωση να μπούν στην διαδικασία). Αυτά βέβαια είναι προσωπικές διαπιστώσεις και αφορούν 3 Αφέντρες (κατά περίεργη σύμπτωση χωρισμένες με παιδιά και οι 3)που είχα την χαρά και την οδύνη (κοινή ρίζα με την ηδονή!!!) να υπηρετήσω.....
    Μελλοντικοί σκλάβοι επιδιώξτε από την Κυρία σας να σας γαμήσει πρώτα το μυαλό και μετά το κωλί σας.....

3. nikyiann

nikyiann New Member

Διαβαζοντας ολες τις τοποθετησεις σαν νεο μελος συμφωνω απολυτα με την αποψη που λεει οτι δε δοκιμαζεται ο αντρισμος αν καποιου του αρεσει το strapon. Ομολογω πως δεν εχω κανει κατι αναλογο ακομα, φανταζομαι ομως οτι θα παιζει πολυ μεγαλο ρολο εκτος απο τη θεληση και η σωστη προεργασια, οπως εχει αναφερθει.

4. omorfosneos

omorfosneos New Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

συμφωνώ και επαυξάνω! πολύ σωστή τοποθέτηση κατά την ταπεινή μου άποψη!

5. nikosss_89

nikosss_89 New Member

Και εγώ σαν καινούριο μέλος διάβασα αρκετά από τα ποστς, όχι όλα βέβαια γιατί θα μου έπαιρνε χρόνια. Αυτο που παρατηρεί κανείς είναι ότι ευτυχώς οι πιο πολλοί εδώ έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι τους και είναι άκρως συνειδητοποιημένοι.

Διάβασα από την άλλη ότι υπάρχει φόβος από τους άντρες να εκφράσουν το ότι τους αρέσει το πρωκτικό, μην τους τραμπουκίσουν. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιος φόβος κατά τη γνώμη μου. Αν και σε αυτό εδώ το φόρουμ δεν μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα και να μιλήσουν για τα κρυφά ή όχι γούστα τους, τότε που μπορούν?? Και αυτοί που τραμπουκίζουν μήπως θα έπρεπε να σκέφτονται ότι προσβάλουν την νοημοσύνη την δική τους με το να μπαίνουν σε αυτό το απελευθερομένο φόρουμ και να εκφράζουν συντηρητικές αντιλήψεις ?? (εκτός και αν μιλάμε για trolls, οπότε μην τα ταίζετε απλά).

Γενικά ελπίζω να σπανίζει πια κάτι τέτοιο εδώ, γιατί κάτι τέτοιοι λόγοι οδηγούν στρέητ άντρες που τους αρέσει το παθητικό, να πηγαίνουν αναγκαστικά με άλλους άντρες για να βρουν την ηδονή, και να κρατούν έτσι μια 2η κρυφή ζωή, και από την άλλη να συμβιβάζονται τόσο άσχημα με αυτή την κατάσταση, που να χάνουν τεράστιο μέρος της ηδονής.

Προσωπικά εγώ δεν είμαι ούτε sub, ούτε top, ούτε master, ούτε slave, απλά ήμουν περίεργος να δοκιμάσω πως είναι το παθητικό, το έκανα και πραγματικά χαίρομαι που το έκανα, γιατί αν κόλωνα θα έχανα πραγματικά έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο ηδονής. Ούτε gay,ούτε bi γίνεσαι αν σαρέσει από πίσω, όπως κάποιο άλλο μέλος είπε πολύ εύστοχα σε κάποιο προηγούμενο post, αυτά καθορίζουν ποιο φύλο σε ελκύει, και όχι το ρόλο σου στο κρεβάτι. Και δεν είναι ανάγκη να είσαι υπό ή σκλάβος για κάτι τέτοιο. Στην δική μου την περίπτωση η ηδονή δεν κρύβει υποταγές και θυληπρέπεια. Και στο κάτω κάτω, από τη φύση του άντρα του αρέσει από πίσω, πως να το κάνουμε.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πιο πολλές γυναίκες που χρησιμοποιούν strap, σίγουρα ψάχνουν κάτι παραπάνω από την αίσθηση ότι προσφέρουν απίστευτη ικανοποίηση στο ταίρι τους. Συνήθως είναι αφέντρες, ή αντλούν κάποια ψυχολογική ικανοποίηση με το ρόλο του top. Για αυτό δεν είναι εύκολο να βρει ένας άντρας μια γυναίκα που απλά θα το κάνει αυτό. Θα πρέπει να συμβιβαστεί. Είναι στο πόσο ανέχεται κάποιος να συμβιβαστεί.

Αλλά...τελευταία σκέφτομαι ότι ίσως μια καλή λύση για το πρόβλημα είναι οι διπλές κεφαλές. Ικανοποίηση και για τους 2...

6. fmasker

fmasker Regular Member

+10000000!
    Χαίρομαι που στο πρώτο μήνυμά σου φαίνεται ότι έπιασες το νόημα...Καλώς ήλθες!

7. MariosYpo

MariosYpo New Member

Δυστυχώς ...2 φορές βρέθηκα αντιμέτωπος με στραπ ον στο παρελθόν και τις 2 κώλωσα...

δεν είναι πολλές οι γυναίκες που φτιάχνονται με την ιδέα...καλώς ή κακώς..

8. jim28

jim28 Regular Member

Τι συνεπειες μπορεί να υποστεί ο σφικτήρας ενός άνδρα εαν τον πηδήξει η αφέντρα με strap on?
    Είχε ποτέ κάποιος πρόβλημα ή δεν υπάρχει αρνητική συνέπεια?

9. nikosss_89

nikosss_89 New Member

Αναλόγως. Οι συνέπειες είναι ίδιες με το να σε πηδήξει άντρας αλλά με 2 διαφορές. 1) τα πιο πολλά στραπόν είναι μακρύτερα και χοντρότερα από κανονικό πέος, και 2) η γυναίκα δεν αισθάνεται όταν γαμάει με το στραπόν, οπότε μια απότομη κίνηση μπορεί να μην πέσει καν στην αντίληψή της και ο παθητικός να πάθει ζημιά.

Οπότε είναι ανάλογα του πόσο μεγάλο και χοντρό στραπόν χρησιμοποιεί η αφέντρα, το αν έχει γίνει σωστή προετοιμασία στον κώλο (λιπαντικά, άνοιγμα κλπ), το πόσο συχνά γαμιέται ο συγκεκριμένος άντρας, η διάρκεια, και το πόσο βίαιη είναι η γυναίκα.

Γενικά θέλει προσοχή, ο κώλος δεν φτιάχτηκε για να γαμιέται.

10. croix

croix New Member

Θέλει λίγο προσοχή. Πολύ λιπαντικό, μικρού μήκους όργανο και λίγη ... τρυφερότητα
    Εμένα δε μου δημιούργησε πρόβλημα εκτός από κάποιους ερεθισμούς κατά την είσοδο

11. Superslave1

Superslave1 New Member

Εγω επειδη δεν εχω δοκιμασει αλλα μου αρεσει η ιδεα, θα ηθελα να ρωτησω απο οσους το εχουν δοκιμασει ειναι για ολους απολαυστικο, η ο καθενας θελει τον τροπο του?

12. Sanigurious

Sanigurious New Member

βασικά άμα δεν σου κάθεται η ιδέα καλά, μονο απολαυστικό δεν θα είναι, κατά τα αλλα έχει σχέση η ποιότητα, το μέγεθος, το ποσο μαλακό είναι, γενικά είναι κάτι που έχει πολλές παραμέτρους για να αρέσει σε κάποιον η όχι