Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Τι, μονος σου?   

2. Superslave1

Superslave1 New Member

Οχι ποιος ειμαι ο Λαστιχενιος???Κατεφερα να πεισω την κοπελα μου να το κανουμε, αλλα δεν μας αρεσε και πολυ τελικα!

3. woohoo

woohoo Regular Member

Νομίζω ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι την ''έπεισες''.

Όμως είμαι περίεργος να ακούσω, πως την έπεισες

4. Slave4training

Slave4training New Member

μια φορα το δοκιμασα και εκεινη τιν ωρα δεν μπορω να πω οτι αισθανομουν κ καλα....αν κ μαρεσε κ θα το ξαναδοκιμαζα,αυτη τη φορα με μια Αφεντρα.

5. Monsieur Daulmancieur

Monsieur Daulmancieur Regular Member

Strap-on... Η υποδούλωση σε όλο της το μεγαλείο!!!

6. woohoo

woohoo Regular Member

Pervερινες που απλως να θελουν να το κανουν στον συντροφο τους χωρις το κομματι της υποδουλωσης δεν υπαρχουν?

7. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

ειναι η κορυφαια στιγμη οπου η γυναικα επιβεβαιωνει την απολυτη κυριαρχια της

8. omorfosneos

omorfosneos New Member

Re: Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

συμφωνώ και επαυξάνω! είναι η επιβεβαίωση της υποταγής για για τον άνδρα!

9. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

απο την στιγμη που θα πεσεις στα τεσσερα αυτο ειναι μια πραξη υποταγης απο μονη της,αλλωστε η πρωκτικη διεισδηση και στα δυο φυλα συμαινει αποδοχη οτι αυτοσ/αυτη που μπενει μεσα σου ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΗ στην σχεση

10. Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Κι εγω με την σειρα μου θα συμφωνεισω με ολες τις Κυριες και σκλαβες !!!

Κι εγω ερωτευομενος με Γυναικες απο τα νωρίς και ανακαλυπτοντας τα Γυναικεια ποδια με ή και χωρις καλσον λίγο αργότερα μου και μη σταματοντας ποτε να τις σκευτομαι και φαντασιονομαι και ψαχνοντας και την Γυναικα της Ζωης μου απο μικρός και ηδη νιωθοντας στερηση για αυτες τότε σχεδόν , αρχισα να φοραω καλσον και αλλα εσωρουχα , κατ'αρχας για να τις ανακαλυψω κι αισθανθω κοντα μου , επανω μου και μεσα μου !!! Φυσικα ανακαλυπτα και το σωμα μου !!! Παντα ερεθισμενος αγεροχα !!! Σιγα σιγα λίγο αργότερα αρχισα να παιζω και με την σουφρα μου !!! Παντα θελωντας να νιωσω την Γυναικα που μου ελειπε και διψουσε η ψυχη μου !!!

Φυσικα ολα αυτα θα προτιμουσα να μου τα μαθαινε μια Κυρια !!!

Που τετοια τυχη !!!! Εως και τα σημερα !!!

Τελος παντων !!! Ουτε Θηλυπρεπης ειμαι !!! Και για του λογου το αληθες , στην εφηβεια μου επαιξα και με αγορι και με αντρες , αλλα λογο στερησης της Γυναικας και ψυχολογικης μου καταπτοσης , καταθλιψη το λενε σημερα , ακριβως επειδη δεν εβρισκα Κυρια ή Δεσποινιδα , αλλα και φυσικα και απο περιεργεια !!!
    Στα 20 μου , ηλικια σταθμο για το ποιος ειμαι και τι ζηταω , επαψα να πηγαινω με αντρες πλεον συνειδητα , εφοσον ποτε δεν μου αρεσαν κι εφοσον εφευγα μετα απο τα παιχνιδια μας με ακομα περισσοτερη καταθλιψη !!!
    Απλα δεν μου κανει στην ψυχολογια μου !!! Δεν νιωθω ομως και περισσοτερο αντρας απο αυτους επειδη δεν κουνιεμαι , αλλα ουτε και λιγοτερο απο αυτους που αν τα διαβαζαν ολα αυτα θα με ελεγαν πισωγλεντη , εστω κι αν μου αρεσει απο Γυναικες και το Πρωτοδοκιμασα και για Χαρη τους εστω και απο το δαχτυλο μου !!
    Αυτος που θα γελουσε θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και ο οποιος κολητος μου !!!
    Ευνοητο το οτι δεν συζητω τα ερωτικα μου με αντρες , ουτε καν τους οποιους κολητους μου !!! Εστω κι αν τους εχω σπανια και σπανιους !!!

Οταν λοιπον ενας αντρας νιωθει τοσο πολυ ερωτισμο και παραδοση σε μια γυναικα , ωστε να κυριαρχισει στο κορμι και στις Αισθησεις του ,κι ακομα που συνειδητα δεν πηγαινει με αλλουςαντρες κι οχι επειδη του το ειπε ο Μπαμπας του ή ο Θειος του και που ακομα κι αν δοκιμασε τελικα μαζι τους ομως δεν τους ειδε ποτε ερωτικα , θα πουμαι οτι ειναι οκρυφο-ομοφιλοφιλος !!;;

Στο σημερα , ουτε καν μου σηκωνεται με καποιον αντρα , αν δεν υπαρχει και η παρουσια Γυναικας !!!

Κι ουτε ενιωσα ποτε την σουφρα μου να ανοιγει ή το πουλι να σηκωνεται κοιτωντας εναν αντρα στον δρομο , οπως φερυπιν μου συμβενει κοιτοντας καποια ελκυστικη Κυρια !!! Ή κοπελα !!

Οντως μου εχει συμβει πολλες φορες !!! Κοιτοντας τα γοητευτικα ποδια Κυριων σε σταθμους συγκοινωνιων , να χαλαρωνει κι ανοιγει διαπλατα η στενη κι οχι κατα τα αλλα ξεχειλωμενη σουφριτσα μου !!!

Αποκορυφωμα !!;;

Ολες οι σχεσεις μου μεχρι και σημερα , ηταν σκλαβες μου εστω στο κρεβατι , εφοσον προτιμουσαν αυτον τον ρολο κι οχι τον ενεργητικο !!!
    Εφοσον δεν εχω βρει μεχρι και σημερα την Αφεντρα μου !!!
    Κι εφοσον δεν μου παει καθολου το να με πηδανε εστω και υπακουες Γυναικες !!!

Εδω ουτε με επαγκελματιες Αφεντρες δεν πηγαινω , ακριβως επειδη ειναι Ονειρο Ζωης κι οχι απλα ενας ή Ο τροπος ικανοποιησης !!!

Δηλαδη και Αυτοδιδακτος της Σουφρας Χαρη Της Γυναικας και ταξιδευω Υπερατλαντικα στο σεξ και χωρις αυτη !!!! Την Σουφρα εννοω !!!

Αρα Ταξιδευεται , Ανακαλυψτε , Απολαυστε και Αγαπηστε τον Ερωτισμο σας Ελευθερα κι Οπως κι Αν Σας Αρεσει !!!!

Ερωτευεσθαι !!!!

Αμην !!!

11. gaby

gaby Guest

Επισήμανση Moderator:

@ Καλσονακιας,

παρακαλώ πολύ να μην ξαναγίνουν σε ποστ ή οτιδήποτε γράψεις στο φόρουμ αναφορές σε ηλικίες κάτω των 18 χρονών, όπως σου έγραψα και στο warning που σου έστειλα χθες.

Είναι παράνομο και απαγορεύεται αυστηρά από τους κανονισμούς του φόρουμ, τους οποίους διάβασες και αποδέχτηκες πριν την εγγραφή σου εδώ.

12. Georgis93

Georgis93 New Member

Παιδια θα ηθελα πολυ να δοκιμασω το strapon και μου εχει γινει εντονη φαντασιωση αλλα η κοπελα μου ειναι τελιως αρνητικη σε αυτο λεγοντας μου οτι δεν ειναι φυσιολογικο κτλ. Ομως ενω δεν θελει για κανενα λογο το strapon δεν εχει καποιο ταμπου στο θεμα δαχτυλο. Ξερει κανεις πως θα μπορουσα να την πεισω να δοκιμασουμε; Γενικες ιδεες..