Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Mr. Unknown

Mr. Unknown Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Προτού δοκιμάσεις το strap on μήπως να ξεκίναγες απο κάτι πιο μικρό? Για να ξεκινήσεις το πρωκτικό δεν μπορείς να πας κατευθείαν στο πάνω σκαλί πρέπει να πας σιγά σιγά. Εκτός απο το να μιλήσετε και να της εξηγήσεις πως σου αρέσει σαν ιδέα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πιστεύω.

2. kcostas

kcostas New Member

η απόλυτη υποταγη στη γυναίκα οδηγεί και τους δύο στην απόλυτη ηδονη.
    Πόσες γυναίκες το γνωρίζουν ? πόσες το θέλουν ? πόσες το επιδιώκουν ?

3. woohoo

woohoo Regular Member

Καμμια τους οι αχαριστες. Μονο παιδια θελουν απο το σεξ για να μας καπαρωσουν.

4. kcostas

kcostas New Member

πολλα θελουν απο το σεξ αλλα αντα να τους το βγαλεις

5. anatoni543

anatoni543 Regular Member

οδηγίες προς ναυτιλλομενους, πρόσεχε τι ζητάς γιατί μπορεί να γίνει πραγματικότητα, το στραπον μπορεί να είναι πολύ επώδυνο την πρωτη φορά

6. hbh

hbh New Member

ε εντάξει τώρα, με το μαλακό ότι ισχύει για τον ενα ισχύει και για τον αλλο

7. Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Σε ευχαριστω πολυ γλυκεια μου Λαρα για το τοτε μνμ σου !!! Προσπαθησα να σου στειλω μνμ αλλα δεν ειχα απαντησει σε καποιο απο τα θεματα κι ετσι μιας κι εκανα τοσο καιρο να ξαναμπω , δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να σου στειλω !!! Χιλια ευχαριστω λοιπον και για την απαντηση σου και για τα καλα σου λογια που ακομα τα θυμαμαι !!!

Ναι !! Εχω χιουμορ , αλλα ολα ετσι ακριβως εγιναν !!! Ευτυχως , τετοιου ειδους ευκαιρειες ειχα ανεκαθεν , ωστε να ειναι αρκετες για να αυτοπροσδιοριστω ερωτικα !!!

Το δυστηχες ομως ειναι , οτι ενω τετοιου ειδους εμπειριες αμετρητες , ποτε δεν ειχα ομως την αναλογη σχεση που θα ανταποκρινοταν στο ηδη διαμορφωμενο ερωτικο μου ειναι....!!!

Λες και υπεστη την οποια εκπαιδευση για να συνειδητοποιησω το τι ειμαι και τελικα να με εγκατελειψαν με αυτη την συνειδητοτητα αμανατι !!!

Λες να ειναι καποια τιμωρια του πεπρομενου σε κατι που θα εκανα σε προηγουμενη ζωη μου....!!!;;;
    Ή αραγε , μιας και η ελπιδα πεθαινει τελευταια , ακομα να εκπαιδευομαι για την μεγαλη σχεση....!!!;;;
    Παντως ηδη , εδω κι αρκετο καιρο οι αντιστασεις μου εχουν πεσει στο επακρο....!!! Ακομα και τον εραστη της Γυναικας μου θα δεχομουν στο κρεβατι κι εγω απλα να εξυπηρετω για την ευχαριστη διαμονη τους σε αυτο.....!!!

Ειδωμεν .....!!!   

8. Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Κυρια Λεϊντι , συμφωνω απολυτα μαζι σας....!!! Ετσι ειναι ....!!! Υπαρχει ομως αλλη μια λεπτομερεια...!!! Οτι πολλες κοπελες , οταν τους το ζηταει αυτο ο συντροφος τους , το αρνουνται μονο και μονο επειδη το αντιλαμβανονται ως κατι βιαιο που θα του κανουν !!! Ισως φυσικα να πεζει ρολο και το πως το εχει βιωσει η καθε μια τους το απο πισω οταν τους συνεβη ...!!! Παντως γενικα υπαρχει η αντιληψη σε πολλες κοπελες , σιγουρα πρωταρες , ισως και οχι μονο....., οτι το να εχουν το πανω χερι και γενικα να ειναι οι Αφεντρες των αντρων τους , οτι ισοδυναμει με την ασκηση βιας απαραιτητα και στα ορια της κακιας....!!! Ετσι το αντιλαμβανονται ....!!! Κι οχι απλα την ασκηση ελεγχου ή και καθοδηγησης του συντροφου τους απο αυτες και με αποθεματα αγαπης , αλλα και στοργης.....!!!  

9. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Σορρυ, παντως εγω νομιζω πως λες οτι ναναι.

Μου φαινεται απλως, πως οι περισσοτερες γυναικες (στην ελλαδα) εχουν δεδομενο στο μυαλο τους πως ο αντρας δινει και η γυναικα παιρνει. Οτι περνα αυτην την γραμμη μαλλον ειναι ''ανωμαλο'' για αυτες.

Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2012
  10. woohoo

woohoo Regular Member

Εεεεεεεεεεεεεεε, αυτο ειναι υποτιμητικο για του κοπρολαγνους!

11. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

isno, επειδη σε εχω δει να πετας πολλα τετοια ποστ εχω να πω το εξης

Ακομη και αν το strap on εκρυβε ομοφυλοφιλικες τασεις, τι σας καιει τοσο πολυ το θεμα? Γιατι πρεπει σωνει και καλα να ''βοηθησετε'' τους αλλους να αυτοπροσδιοριστουν, δηλαδη να καταλαβουν οτι (κατα την παραδοχη που ανεφερα) οτι ειναι γκει? Απο συμπονοια?

Αρχ!@^!α συμπονοια. Το μονο που θελεις ειναι να επιβεβαινεις το ''αντριλικι'' σου, στον εαυτο σου.

Οποτε μαζεψε τα κομπλεξ σου και αλλου. Εσεις τουλαχιστον βρισκετε και τις γυναικες που θελετε. Δεν δειχνετε λιγο κατανοηση που πολλοι υποτακτικοι μενουν μονοι, τουλαχιστον μην προσπαθειτε να τους ''βοηθησετε''.

12. Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Το ο,τι να 'ναι ξεχνατο , διοτι και μιλησα επανω στα λεγωμενα της Κυριας Λε"ιντι και τελος παντων ο καθενας μας εχει και μια διαφορετικη αποψη μεσα απο τις διαφορετικες του εμπειριες....!!! Οποτε απολυτοτητα δεν χωραει πουθενα , μιας κι αβυσσος η ζωη του Ανθρωπου.....!!

Κι αυτο που λες ισχυει λοιπον.....!!! Ολα ισχυουν....!! Αλλα οταν η Γυναικα παρακαμψει το να κρινει ως ανωμαλο αυτον που της ζηταει κατι τετοιο , δεν σημαινει οτι οι δυσκολιες της τελςιωσαν....!! Χρειαζεται μετα να το χωρεσει στο μυαλο της , στην ψυχοσυνθεση της και στην λειτουργικοτητα της......!!! Κι ανλογα με τα προτυπα κι ερεθισματα της , θα δημιουργησει και αποψη , ή καλυτερα αντιληψη κι ακομα πιο ρεαληστικα.....δικαιολογια για να το αρνηθει ή για να μην πεσει αμαχειτη.....!!! Δηλαδη αμυνα....!!!

Προσωπικα μου εχουν τυχει και κοπελες που το εβρισκαν πολυ αισθησιακο το να το κανουν , αλλες το ηθελαν σπανια για να μην ξεχασω τον ρολο μου ως αρσενικο , αλλες καθολου για τον ιδιο λογο κι αλλες ακριβως επειδη το σκευτοντουσαν ως κατι το βιαιο και κακο.....!!!

Αυτα .....!! Εσυ προφανως θα εχεις να διηγηθεις καποιες αλλες περιπτωσεις......!!! Αρα δεν λεμε ο,τι να 'ναι , αλλα ο,τι εχουμε κι ο,τι θελουμε να πουμαι.....!!!