Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Άμα ο άνθρωπας είναι αγγούροβας  

Και σταμάτα πια να βάζεις avatars με τσιγάρο. Πρέπει να προάγουμε κι ένα κοινωνικό μήνυμα υγείας. Είμεθα σαδομαζοχιστές, παίζουμε με τη φωτιά, τα μαστίγια, την ασφυξία, τη μουμιοποίηση..... αλλά το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία!

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Λατρεύω αυτό το νήμα, εμπλουτίζω και το λεξιλόγιό μου. Σημειώνω την αγγουροποίηση και τον αγγούροβα.

3. Alpha Noir

Alpha Noir Regular Member

Κοίτα εσύ μη μου κάνεις παρέα στη μελιτζανοποίηση. Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα ότι τίποτε δεν είναι σαν μία τσακώνικη.

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Απλά ένας διαφορετικός τρόπος ηδονής...Ούτε Κυριαρχία, ούτε υποταγή, πόσο μάλλον "εκπούστευση"...Τζιζ κακά μην μας πουν gay...Ο άντρας ο πολλά βαρύς σίγουρα δεν κάθεται να τον γαμήσει η γκόμενα/γυναίκα του...Πόσο μάλλον αν είναι Masterας...Κάποιοι το γουστάρουν, άλλοι όχι...Μαγκιά και των μεν και των δε...

Ας με συνεπαίρνει εμένα η εκάστοτε σεξουαλική σύντροφος ( κυρίως στο μυαλό, που είναι σπανιότατο φαινόμενο ) και της το ζητάω εγώ να με "τρυπήσει" και το απολαμβάνω κιόλας..."Δώρο" για τις ελαχιστότατες εκλεκτές...Και όχι για την κάθε τυχάρπαστη...   

Last edited: 10 Δεκεμβρίου 2014
  5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Lol, με την καμία όμως...

7. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Μάλλον γεννημένη κυρία...

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

ειπαμε... αν εχει αρχιδια το στραπ τοτε οποιος το φαει ειναι κρυφαδερφη. αν οχι, you are da man!!!  

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μωρέ ας σου βάλουν και μόνο τ'αρχίδια στον κώλο...Αν το "αδερφιλίκι" κρίνεται από το αν γουστάρεις strap η όχι από την σύντροφο σου...Βάζω φτερά και δηλώνω σερβιέτα...Τουλάχιστον δεν θα είμαι strap με αρχίδια η μόνο αρχίδια χαχαχα...Χρειάζεται καύλα police φαίνεται...

10. Hankok

Hankok Hell is empty and all the devils are here!

Respect!

11. danos

danos Regular Member

λαϊκιστή μουνόπανο  
    καθόλου σικ
    όχι μη το κάνεις