Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Οκ...Τοτε ο υ ας κανει λιγη υπομονη... 

2. moxito

Δεν εχω βρεθει ποτε σε αυτη τη θεση,οποτε η αποψη που εκφραζω και υποστηριζω ισως να ειναι ασταθες...Ελπιζω ομως,να τοποθετουμε σωστα...!!!

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να το ''προσφέρει'' απλόχερα, το στραπόν στον υπό; άλλωστε αυτό θέλουν και το ζητούν γιατί να το στερούνται; : )

4. piggy

piggy New Member

απλα εχω διαφορετικη λογικη πανω σε ολα .. οχι μονο το στραπον, αλλα για τα παντα. Για εμενα ο υ, θελω να θελει ο,τι μου αρεσει εμενα. Ειτε λεγετε στραπον ειτε λεγετε μαστιγιο ειτε οτιδηποτε. Αν του αρεσουν κ δεχεται τα "θελω" μου, τοτε ταιριαζουμε, αν οχι απλα μπορει να αποχωρισει.

5. moxito

Οκ Piggy...Να το δεχτω αυτο το σκελος,απο τη στιγμη που εισαι η Κ. και θα υπακουσω...Απλα αν εγω θελω ισως και κατι αλλο,πως μπορει να υποθει και ταυτοχρονα να το κερδισω...???

6. piggy

piggy New Member

Θεωρω τους πραγματικους υ πολυ εξυπνους ανθρωπους.. Γι αυτο και επιλεγουν Κ που νιωθουν οτι ειναι ικανοι να τους ικανοποιησουν κ να τους ευχαριστησουν, χωρις υποδειξεις. Στην περιπτωση που ο/η Κ δεν εχει μεσα του/ης το "θελω" σου, εισαι αρκετα εξυπνος ωστε να το περασεις ομορφα κ με σεβασμο το μηνυμα σου.

7. moxito

Ενταξε τοτε...!!!Καταλαβαινω τι θες να πεις...Συμφωνω!!

8. moxito

9. moxito

Και φυσικα "μπορει αν συμπεριφερθει με λεπτοτητα μονο εκεινος που εχει αναγκη απο την ιδια λεπτοτητα"...

10. shadowdreamer

shadowdreamer New Member

στραπ ον για ολους με επιδοτηση ηλεκτρικου ρευματος απο το κρατος, δεν μπορει ο αλλος να μου τρωει το στραπ ον, ΑΛΗΤΕς ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!!!!

11. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Πολύ-πολύ σωστή τοποθέτηση. Θα συμπληρώσω μάλιστα το εξής: Πίσω από ένα έξυπνο και "δύσκολο" υ κρύβεται σίγουρα ένα εξίσου αξιόλογο Κ μέλος... το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Αντίθετα πίσω από έναν αξιόλογο Κ δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το αν πάντα κρύβεται ένα τόσο αξιόλογο υ μέλος.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν υποννοώ κάτι για κανένα στάτους. Αντιθέτως πιστεύω απόλυτα ότι ένας καλός υ (αρκούντως έξυπνος και ευέλικτος) χρειάζεται έναν πολύ καλό Κ, για να τον χειριστεί όπως πρέπει, προκειμένου να ανακαλύψουν μαζί πράγματα και να έχει ένταση, πάθος αλλά και διάρκεια ό,τι αποφασίσουν να κάνουν.

Γνωρίζω ότι μπορούν εύκολα να παρερμηνευθούν τα λεγόμενά μου. Όμως θεωρώ πολύ-πολύ σημαντικό το ρόλο του υ, καθώς συχνά μπορεί να αναδειχθεί στον κρυφό "άσο" στο μανίκι της σχέσης και του παιχνιδιού.

12. Γυναίκες με strap-ons....και καλαβρέζικα στον γκώλο.