Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. brenda

brenda FU very much

θα ήθελα αν δεν έχετε αντίρρηση να εστιάσουμε λίγο στο θέμα γυναίκες με strap-ons σε σχέση με άλλες γυναίκες, διαφόρων σεξουαλικών προσανατολισμών και status...
    Με εξιτάρει πολύ ως ουσιώδες θέμα συζήτησης...Με εξιτάρει ως θέαμα...Για την αίσθηση, ας μιλήσουν άλλες, αλλά γενικά θεωρώ ότι είναι ένας τεράστιος, ελάχιστα εξερευνημένος τομέας...μπορεί μία γυναίκα να με εξιτάρει μόνο ως bdsm κατάσταση? Μπορεί να την αγαπώ ως άνθρωπο και να μη νιώθει αμιγώς σεξουαλικά απέναντί της, ή και να νιώθω, αλλά αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας...στον έναν ή τον άλλον ρόλο, ή σε εναλλασσόμενα σχήματα...κι αυτό, μπορεί να χωρέσει σε μία σχέση υποταγής? Μεταξύ των δύο ή σε ευρύτερο πλαίσιο? Έχω δηλώσει bi-curious, με περιορισμένη εμπειρία, αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις των άλλων επ΄αυτού...

2. gazza

gazza Regular Member

Εμενα να δεις πως με εξιταρει..αυτο το θεαμα... 

3. brenda

brenda FU very much

εσύ, @gazza πάρε ποπ-κορν, ή δανείσου από τον @whisperer....   

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

"Τρώγεσαι" εσύ τώρα ή μου φαίνεται; Η απάντηση όμως ήρθε ακαριαία... ξέρεις από που  

5. moxito

moxito Travel for the dream!!!

Μην το λες...Στα μερος μου υπαρχουν ακομα...Σε τι οπισθοδρομικη κοινοτητα ζω 

6. moxito

Η janine εδωσε τη λυση!!! (janine:πονανε ποιο πολυ αυτα,απο τα μανταλακια)???

7. Janine

Janine Regular Member

Αν πονάνε λέει... Πονάνε και παραπονάνε...  

8. moxito

Ωχ(αληθεια)...Μολις εκανα μια αναθεωρηση των αποψεων μου...Μανταλακια for ever...(O κλασικος τροπος,ειναι παντα καλυτερος)...χαχαχα

9. brenda

brenda FU very much

Ι....ouch....agree.... 

10. moxito

Παναγια μου...Τι ειναι αυτα καλε και ποναει η brenda μονο που τα βλεπει... 

11. moxito

Τουλαχιστον ελπιζω να ειναι σαν τα δικα μου...(Να εχουν και ενα βιδωτο πυρακι,για να ειναι ελεγχομενος ο πονος....)

12. brenda

brenda FU very much

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία....αλλά πεθαίνει....