Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. ατυχηματα με την οπισθεν ...?? μονο αν ειναι σικε.......  

2. σ αυτα δεν υπαρχει κατα λαθος........δηλαδη εκει που βαδιζει καποιος ανεμελα στας εξοχας σκονταφτει και πεφτει με το ποπουδακι του πανω σε ενα στραπ ..???     

3. @Whip and Roses , @Brigitte κατι μου λεει οτι εχετε κανει ενα κομα εσεις...... 

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

καλέ ναι, συμβαίνει συνέχειααα!!! καλά που συχνάζεις εσύ και δεν τα βλέπεις;;;;

Γυναίκες ενωμένες, ποτέ ηττημένες  

5. μαλλον σε λαθος εξοχες συχναζουμε...   εκει που παω εγω το μονο που πετιετε πανω ειναι κατι μανιταρια..  
    ενωμενες.... χμ χμ να μην ξερω δηλ απο που θα μουρθει..??  

6. Lady Nawashi

Από μένα να φυλάγεσαι  

7. Brigitte

Brigitte Contributor

ισα ισα..αμα δεν ξερεις είναι καλυτερα...εχει σασπένς..χαχαχαχα      

8. τς τς μα φυσκι και φυλαγομαι εχω τσιγκινο με επενδυση κεβλαρ ουτε βολιδα απο ακ47 δεν το διαπερνα.....   

9. Brigitte

Brigitte Contributor

σωστα...η @Whip and Roses το εχει μεγαλυτερο...(το στραπον βρε!! χαχαχαχα)..απο μενα..

10. σασπενς που τσουζει βρε....κατι σε ποιο ανοδυνο..??  

11. Lady Nawashi

Πάμε ένα στοίχημα;;;; εμένα όλα τα τρυπάει  

Α ναι; δεν θυμάμαι από τότε που τα μετρήσαμε τελευταία φορά...   χαχαχα

12. Brigitte

Brigitte Contributor

ασε πικρα...θα παω για μεγενθυση στην Αφρικη..θα γυρισω και θα είναι μαυρο και μακρυυυυυ...χαχαχαχαχαχα