Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Βρε τι περίεργα που συμβαίνουν σ' αυτοί τους κόσμοι. Φτάνει να φορέσει κάποιος μια κιλότα για να γίνει γυναίκα ή ένα ζευγάρι γόβες - και να του πει κάποιος/α διάφορα -, για να νιώσει "ξεφτίλα".
    Τα strap επαναστάτησαν και όλες οι γυναίκες ως δια μαγείας έγιναν πιο χειροδύναμες και απ' τον Σαμψών ( με ή χωρίς την κόμη ) και διακορεύουν αδύναμα αγοράκια παρά την θέληση τους.
    Ο άντρας ο πολλά βαρύς και τίγκα στην Κυριαρχίλα, σαπακιάζει με το βλέμμα του ακόμη και τα κουνούπια και εννοείται, ότι περνάει στον πέοντα του σχοινοβελό τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, μην και πάθει καμιά εμπλοκή.
    Για να μην ξεχάσω, ότι ο κώλος του πρέπει να είναι απόρθητο φρούριο, που απαγορεύεται να μπει ή να βγει τ' οτιδήποτε. "Διάολε" για να μην χάσει τ' αντριλίκι και την Κυρίλα του, μέχρι και τρύπα στα γόνατα κάνει, για ν' αφοδεύει απ' εκεί.

Τελευταίο και εξίσου "έμορφο", όποιος/α δεν γουστάρει, ούτε να τον strapονάρουν, ούτε να straponάρει. Ή θα είχε μια αποκρυσταλλωμένη άποψη για το πως θα έπρεπε τουλάχιστον, να φαίνεται ένας άνδρας ή ένας αφέντης ή ένας Κ.
    Είναι στην καλύτερη περίπτωση κολλημένος/η και στην χειρότερη εξοβελιστέος/α στο πυρ το εξώτερο. Έχουμε την πλάκα μας όμως, δεν μπορώ να πω.   

Last edited: 4 Σεπτεμβρίου 2016
  2. malus_lupus

malus_lupus Regular Member

ειναι κρυφος ποθος μαλλον  

3. Servant

Servant New Member

ε ναι ...αυτος δεν θελει (και καλα) και της λεει να φυγει και αυτη ουσιαστικα τον βιαζει. ροζ ιστορια κανονικη
    τραβατε με κι ας κλαιω

4. malus_lupus

Αν το παρουμε πιο γενικα δε νοειται αντρας και υποτακτικος... Να σου πει να πλυνεις τα πιατα..ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ? ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

5. malus_lupus

πολλα ειπα παω πισω στη τρυπα μου μη φαω παντοφλα  

6. Servant

Servant New Member

σου ερχεται παντοφλια ,οχι απο μενα ομως εχω μερικα αποθεματα χιουμορ ακομα

7. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Μαν η γυναικα ειναι γυναικα και ετσι πρεπει να μεινει ας αφησουμε λοιπον τα αντρικα σπορ για οσους διαθετουν τον καταλληλο εξοπλισμο..ουτε να το σκεφτομαι λοιπον για οποια μανδαμ..οποιος το γουσταρει και του αρεσει η "γλυκα" ας προσεγγισει τετοιες υπαρξεις..

8. Ταξιδευτης

Ευτυχως τετοιου ειδους φαντασιωσεις δεν εχω..

9. Στραπον.... γιατι οχι  

10. Ταξιδευτης

Δυστυχως ναι το αντριλικι ειναι συνειφασμενο με το απορθητο φρουριο τι να κανουμε τωρα...ναι ναι ειμαι κολλημενος ζω στο πυρ το εξωτερο οντως εχω μια εικονα αδιαπραγματευτη για τον αντρα και τη γυναικα..να πω την αληθεια ειμαι υπερβολικα περηφανος γι'αυτες..καθε πρωι λεω ενα ευχαριστω που τις εχω..οσο για τις φαντασιωσεις ευχαριστω επισης που δεν τις εχω..

11. malus_lupus

δεν ειναι ευτυχως η δυστυχως μαν μου ... ειναι μου αρεσει δε μου αρεσει το θελω δε το θελω

12. Ταξιδευτης

Ναι ειναι το θελω η δεν το θελω..για εμενα ομως ειναι και ευτυχως που δεν το θελω..