Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Και εγω θα διαφωνησω!!!!!!!
    Εμενα μια φιλη μου που με πηδηξε οταν με εκνευρισε αργοτερα την εκανα μπλαβια στο κωλαρακι!
    Αρα.........δεν ειχε τον ελεγχο παρα μονο το ζεβρε χρωματακι στο κωλι της! 

2. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

περιμενε λιγο γιατι θελει συζητηση.. σε πηδηξε μια φιλη σου με strap on και μετα ηταν το σκλαβακι σου? ωραιο ακουγετε ειδικα αν εχετε οντως φιλικη σχεση, πρεπει να συναντηθουμε:lol:

3. footslave28

footslave28 New Member

τα ειπες τελεια!!!ευγε!!!

4. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Re: Γυναίκες με strap-ons

Εκτος απο ειρωνας μηπως εισαι και εξυπνος α απλα το παιζεις? 

5. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

προφανως η γυναικα που γουσταρει το strapon και δεν ειναι κυριαρχη μπορει εκτος απο την καυλα που θελει να προσφερει στο αρσενικο ( με την προυποθεση πως αυτος ψηνεται για τετοια games) ειναι να βγαλει ενα γουστο του τυπου " Εμ μονο εσυ θα μου σκιζεις την κωλαρα ? " 

6. black_pearl

black_pearl Regular Member

Είναι μερικές Γυναίκες που τους αρέση Πραγμματικά ( !!! ) να παίρνουν έναν Άντρα με strapon αλλά είναι λίγες αυτές που το απολαμβάνουν.
    Αλλά, κάποιες άλλες διστάζουν, διότι φοβούντε μην τυχόν και τους βγη gay ο Άντρας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια!!

Εγώ προσωπικά το ψάχνω πολύ ( δεν πάω με την πρώτη που θα μου το προτήνει ) και είναι μερικές που το έχουν σαν φαντασίωση μόνον.

Πάντως έχεται απόλυτο δίκιο σε όσα γράφετε και για αυτό απαντώ!!

Να είσαστε πάντα καλά!!!!!

7. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν strap-ons στα ερωτικά παιχνίδια με τους συντρόφους τους, πρέπει πρώτα να αναρωτηθούν τι σημαίνει ακριβώς γι αυτές τις ίδιες, αυτή η πράξη.

Η χρήση ενός strap-on, μπορεί να είναι για κάποιες γυναίκες μια αισθησιακή και ερωτική πράξη, αλλά για πολλές άλλες γυναίκες μπορεί και να είναι μια επιθετική και σίγουρα κυριαρχική πράξη.

Καταρχάς θα αναφέρω, ότι κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν το strap-on κατ’ επιθυμία του συντρόφου τους, αλλά δεν είναι σίγουρες ότι το θέλουν πραγματικά. Ακόμα και όταν αυτές το κάνουν κάτω από συνθήκες, δεν είναι πραγματικά βέβαιες, εάν το συμπαθούν ή όχι. Μερικές φορές ακόμα και αν αρχίζουν να το ποθούν μέσα από την ιδία την πράξη, δεν μπορούν να νοιώσουν αρκετά από αυτήν.
    Έτσι μερικές γυναίκες όταν χρησιμοποιούν το strap-on, το κάνουν χωρίς να αντιλαμβάνονται τους λόγους που το κάνουν ή ακόμα δεν καταλαβαίνουν τα άτομα που το απολαμβάνουν άνδρες ή γυναίκες

Κατά την γνώμη μου και από προσωπική μου εμπειρία, ο καλύτερος τρόπος να το εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι ότι η χρήση ενός strap-on από μια γυναίκα, είναι μια επίκτητη προτίμηση.

Έτσι θα πρέπει να υπάρχει ανοιχτό μυαλό για να το απολαύσετε πραγματικά. Mε την χρήση ενός strap-on, μπορείτε να ανακαλύψετε στον εαυτό σας, μια ολόκληρη νέα ερωτική προσωπικότητα, που περιμένει τον τρόπο αυτόν ακριβώς, να εκφραστεί και να παίξει ερωτικοσεξουαλικά.

Αρχικά, υπάρχουν και φυσικοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να απολαύσει το strap-on. Ένας από αυτούς είναι το τρίψιμο των γεννητικών της οργάνων, τα οποία μπορούν να ερεθίζονται πολύ από αυτό φορώντας το, όταν το χρησιμοποιούν.
    Ένας από τους λόγους που μπορεί να ξυπνήσει μια απροσδόκητη ευχαρίστηση μέσα από την χρήση του strap-on, είναι και η ψυχολογική δύναμη που βγαίνει και που ελέγχει, φθείρει ή και μεταμορφώνει την προσωπικότητα αυτού που το εισπράττει από εσάς.

Για μια γυναίκα Domina, είναι μια ισχυρή και επιθετική πράξη εξουσίας στον σεξουαλικό παρτενέρ της. Τον σπάει, τον ανοίγει, εισβάλει μέσα του, προσπερνά τις όποιες αντιρρήσεις του και υπάρχει με αυτόν τον τρόπο μέσα στο σώμα κάποιου άλλου. Το άτομο αυτό μπροστά της και στην επιθυμία της, γίνεται τρωτό, φυσικά και συναισθηματικά. Γι αυτήν είναι η τελευταία πράξη της υποταγής και της πλήρους παράδοσης, όπου εξουδετερώνεται κάποιος σεξουαλικά και διαπερνιέται.

Βασικά η χρήση του strap-on, προσφέρει μια αλλοπρόσαλλη αίσθηση στα αρσενικά που το εισπράττουν και στις γυναίκες που το χρησιμοποιούν και αυτό συμβαίνει σε ολόκληρη την σεξουαλική σχέση, πολλές φορές ίσως, ακόμα και πέρα από αυτήν.

Σχεδόν σε ολόκληρη την ιστορία, η γυναικεία σεξουαλικότητα, αναφέρεται στην παθητικότητα και την υποταγή.
    Έτσι έχοντας αυτό κατά νου, οι γυναίκες με κάθε ευκαιρία πρέπει να θυμούνται ότι η ερωτική ιστορία αλλάζει και οι γυναίκες πλέον, μπορούν να απολαύσουν όλες τις συγκινήσεις που συνδέονται με την δύναμη τους και την άσκηση της εξουσίας τους πάνω στα αρσενικά.

Προσωπικά φορώντας ένα strap-on αισθάνομαι ισχυρή. Για μένα είναι σπουδαίο και θαυμάσιο, να κάμπτω τις αντιστάσεις ενός ατόμου και να το κάνω να αισθάνεται τρωτό. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους, που η χρήση του μου δίνει ευχαρίστηση. Μου επιτρέπετε να σας διαβεβαιώσω ότι η σεξουαλική Μου ζωή, παίρνει ολόκληρη μια νέα δυναμική με την χρήση του strap-on και αυτό έχει γίνει πλέον ανάγκη μου.

Τώρα θα μου πείτε ότι όποια γυναίκα το θελήσει, μπορεί να φορέσει ένα strap-on και να βάλει τον δονητή του βιαστικά στον ερωτικο παρτενέρ της και μάλιστα χωρίς συνείδηση του λόγου που το κάνει και αυτό δεν μπορεί να είναι επικίνδυνο ή δεν πρόκειται να βλάψει?
    Βεβαία και υπάρχει και μεγάλος φόβος αλλά και ανησυχία, που πρέπει να συνδέετε με οποιοδήποτε είδος πρωκτικού παιχνιδιού, διότι αυτό μπορεί να είναι επίπονο για τον παραλήπτη.

Η χαλάρωση, η επιθυμία, η υπομονή, η επικοινωνία, και η λίπανση, είναι οι καλύτεροι τρόποι, που η χρήση του strap on δεν θα βλάψει καθόλου. Στην πραγματικότητα ο πρωκτός και το ορθό έντερο, είναι γεμάτο από ευαίσθητες απολήξεις νεύρων, που όταν ερεθίζονται μέσω της διείσδυσης, μπορούν να είναι πάρα πολύ ευχάριστες και ακόμα και οργασμικές.

Η φυσιολογία

Τα οπίσθια και ακριβέστερα ο πρωκτός, μπορούν να είναι μια από τις πιο αισθησιακές ερωτογενείς ζώνες μας, αλλά είναι συχνά ένα taboo που φοβίζει και που πολλές φορές το ξεχνάμε (εσκεμμένα ή μη) ή που το αφήνουμε ανεξερεύνητο.

Καταλαβαίνω ότι ο πρωκτός δεν σχεδιάστηκε για πήδημα και γι αυτό είναι σημαντικό να αναφερθεί εδώ ότι, είναι πολύ λεπτό και εύκολο να σχιστεί. Ο πρωκτός είναι δεδομένο ότι, δεν έχει καμία φυσική λίπανση και αντίθετα από τον κόλπο, δεν υπάρχει κανένας αδένας λίπανσης, έτσι είναι πολύ εύκολο να τριβή και να βλαφτεί η προστατευτική μεμβράνη του.

Ο πρωκτός με το άνοιγμα του ελέγχεται από δύο μυϊκά δαχτυλίδια, τον εξωτερικό και τον εσωτερικό σφικτήρα. Αυτό το άνοιγμα του, οδηγεί στο πρωκτικό κανάλι και το ορθό έντερο. Οι τοίχοι του πρωκτικού καναλιού είναι καλυμμένοι από ιστό που είναι παρόμοιος με αυτόν της κλειτορίδας και του πέους και αρματώνετε από την αυξανόμενη ροή αίματος κατά τη διάρκεια της διέγερσης. Τα πλούσια αιμοφόρα αγγεία και οι απολήξεις νεύρων στον ιστό του πρωκτικού καναλιού, είναι ευαίσθητα και ανταποκρίνονται απίστευτα στα αγγίγματα και στην διέγερση. Έτσι αν ο πρωκτός έχει χαλαρώσει και δεν θα είναι τεντωμένος, δεν θα σχιστεί.

Όταν διαπερνάτε πρωκτικά ένα άτομο, ο δονητής του strap-on, θα ακολουθήσει ακούσια τον προστατικό αδένα του. Ο προστατικός αδένας, μπορεί να φτάσει πέρα από το πρωκτικό κανάλι, προς τον ομφαλό. Αυτός είναι ο αδένας που παράγει το δημιουργικό ρευστό, φέρνει το σπέρμα στο πέος στην εκσπερμάτωση.
    Ο προστάτης συμβάλλει στο να απελευθερώσει το ρευστό και είναι αυτός ο λόγος ο οποίος μπορεί να εξηγήσει γιατί πολλά άτομα το βρίσκουν μια εκπληκτικά ευχάριστη αίσθηση, να τον ερεθίσουν. Μπορείτε επίσης να ερεθίσετε τον προστάτη με ένα δάχτυλο (ή και δυο) και μπορούμε συνήθως να τον ανακαλύψουμε, όταν ανοίγεται πραγματικά ένα άτομο ή πριν από την στιγμή που είναι έτοιμο να έρθει σε οργασμό. Τα δάκτυλα τα κινείτε επάνω προς το πέος του, έως ότου βρείτε μια διογκωμένη μαλακή σαρκώδη σφαίρα, την οποία μπορείτε εν μέρει μόνο να αγγίξετε. Αυτός είναι ο προστατικός αδένας, τον οποίο πρέπει να τρίψετε ήπια με κυκλικές κινήσεις.

Για την πράξη θα χρειαστείτε:

Γάντια λατέξ
    Ένα λιπαντικό καλής ποιότητας
    Ένα strap-on σε ανάλογο μέγεθος
    Προφυλακτικά
    Επιμονή και δύναμη!

Διάφορες Πρακτικές​

Εξερεύνηση, ενός σφιχτού ή παρθένου πρωκτού
    Πριν ξεκινήσετε ένα σεξουαλικό παιχνίδι με την χρήση του strap-on, αν δεν γνωρίζετε τον σεξουαλικό παρτενέρ σας, θα πρέπει να κάνετε εξερεύνηση του πρωκτού του, για να διαπιστώσετε αν είναι σφιχτός ή παρθένος.

Εάν έχει πραγματικά πρόβλημα με μια σφιχτή μικρή τρύπα που φαίνεται ότι δεν παίρνει το δονητή σας, θα πρότεινα να εφαρμόσετε ένα "επιμορφωτικό" πρόγραμμα.
    Καθοδηγήστε το παρτενέρ σας έτσι ώστε να φορέσει ένα μικρό butt-plug, για μια καθορισμένη περίοδο κάθε εβδομάδα. Βαθμιαία αυξήστε και το μέγεθος του butt-plug και τη χρονική περίοδο που θα του το φοράτε, έως ότου πρέπει να πιέσετε ήπια τον πρωκτικό μυ για να τον χαλαρώσετε.

Όταν αντιμετώπισα κάποτε ένα παρόμοιο θέμα, πήγα με έναν από τους σκλάβους μου και αγοράσαμε μαζί ένα όμορφο butt-plug. Τον υποχρέωσα σε ένα καθεστώς, να το φορά 4 ώρες την εβδομάδα και μετά από τρεις μήνες, του μείωσα τον χρόνο σε 2 ώρες. Τώρα έχει ένα καλό και πρόθυμο κωλαράκι, πάντα έτοιμο να συντηρήσει τις ανάγκες μου.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διάφορα άλλα πρωκτικά παιχνίδια, που θα σας βοηθήσουν και θα χαλαρώνουν την πρωκτική είσοδο σας. Κάποια από αυτά είναι οι πρωκτικές χάντρες, που μπορούν να τραβηχτούν από τον πρωκτό την ώρα του οργασμού, όπως και φυσικά των δονητών που είναι άριστοι για τον ερεθισμό και την διέγερση του προστατικού αδένα.

Μερικά άτομα είναι πολύ ανήσυχα για την χρήση του πρωκτού τους και σκέφτονται ότι, ίσως στην πράξη δεν θα χαλαρώσει ή ότι δεν θα ανοίξει Να είστε βέβαιοι λοιπόν, ότι με την κατάλληλη λίπανση και φυσικά με υπομονή, ο πρωκτός χαλαρώνει και ανοίγει εύκολα. Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί αυτός να πάρει μέσα του και σας βεβαιώνω επίσης ότι πάντα μετά την πράξη, θα κλείσει και πάλι.

Είναι ουσιαστικό, απαραίτητο και προφανές πριν από την πράξη, θα πρέπει αυτός που εισπράττει τον δονητή, να έχει καθαρίσει το έντερο του, κάνοντας ένα κλύσμα (ή και με άλλους τρόπους).
    Η κατοχή ενός περιποιημένου, συμπαθητικού και καθαρού πρωκτού, γίνεται πιο ελκυστική από την σύντροφο σας και θα καταστήσει ολόκληρη τη διαδικασία ευχάριστη, αλλά θα κάνει επίσης την εμπειρία να αισθάνεστε πιο άνετα, όταν ο δονητής είναι στον πρωκτό.

Πώς θα ξεκινήσετε?

Ετοιμαστείτε Κ/κυρίες μου… Φορέστε το strap-on σας. Προσωπικά προτιμώ να το φορέσω πάνω από τα ρούχα μου ή το εσώρουχο μου, δεδομένου ότι μου αρέσει η αίσθηση που δημιουργεί στην ηβική χώρα, αν και χωρίς αυτά προκαλεί και πάλι ερεθισμό. Επιθυμώ επίσης να τον προσαρμόζω απόλυτα με το κορμί μου και συγκεκριμένα με την βουβωνική μου χώρα, μια και αυτό μου δίνει περισσότερη σταθερότητα, αίσθηση και εμπιστοσύνη στην ώθηση του. Προτείνω προτού σκοπεύσετε να το χρησιμοποιήσετε, να ανακαλύψετε πώς είναι για σας, πιο άνετο και ευχάριστο, φορώντας το.

Η Προετοιμασία

Φορώντας ένα γάντι που έχουμε βάλει πάνω σε αυτό λιπαντικό, κτυπήστε ελαφρά το άνοιγμα του. Με αργές κινήσεις παρεμβάλατε το δάχτυλό σας στον πρωκτό, θα ανοίξει πιθανώς και θα συμβληθεί ή θα σφίξει γύρω από το δάχτυλό σας. Μόλις το δάχτυλό σας είναι μέσα του, περιμένετε έως ότου αισθανθείτε ότι όλος ο σφικτήρας χαλαρώνει. Η αίσθηση είναι πολύ καυτή και υγρή για σας που το κάνετε. Αργά βάζετε και άλλο ένα δάχτυλο. Τώρα αισθάνεστε ολόκληρο το πρωκτικό κανάλι καλά λιπασμένο και χαλαρωμένο. Με κινήσεις ελαφρά κυκλικές ή και μέσα έξω, προσπαθείτε να το ανοίξετε και μετά βάζοτε τον δονητή του strap-on μέσα του.

Σημαντικό είναι, ο υποτακτικός παρτενέρ σας πρέπει να δεχτεί και να θέλει αυτό που θα του συμβεί. Είναι απαραίτητο να το θέλει ο παρτενέρ, επειδή είναι και ουσιαστικό στην προσπάθεια να χαλαρώσει και να μπορεί έτσι να ανοίξει τον σφικτήρα του, στο άνοιγμα της εισόδου σας, στον πρωκτό.

Αν συμβαίνει αυτό, τότε βάλτε ένα προφυλακτικό επάνω στον δονητή του strap-on σας και να το λιπάνετε καλά. Φορώντας ένα γάντι, ωθήστε πάλι ένα από τα δάχτυλα σας προς τον πρωκτό και βρείτε το σημείο του ανοίγματος του, ωθώντας στο εσωτερικό του το strap-on αργά, καθώς αποσύρετε ταυτόχρονα το δάχτυλό σας.

Δεδομένου ότι αισθάνονται το δονητή που ωθείτε ενάντια στον σφικτήρα τους, πρέπει να προσπαθήσουν να τον ανοίξουν και να ωθήσουν κάτω και προς τα πίσω προς αυτόν.

Ξεκινήστε το παιχνίδι

Προχωρήστε προσεκτικά και αργά μέσα του, τόσο όσο επιτρέπει το strap-on, για να γεμίσει εντελώς τον πρωκτό του. Από την στιγμή που θα εισχωρήσει μέσα του, αφήστε τον υποτακτικό να χαλαρώσει για μερικά λεπτά και κατόπιν συνεχίζεται, αργά και ήπια με τις μικρές μετακινήσεις.

Θυμηθείτε ότι αυτή η περιοχή είναι τόσο ευαίσθητη, που ακόμη και τις απλές κινήσεις τις αισθάνονται έντονες. Μην πιέσετε ποτέ το strap-on στο εσωτερικό του πρωκτού και εάν δείτε ότι τον βλάπτει υπερβολικά αλλάξτε στάση αμέσως. Βαθμιαία ανεβάζετε τους ρυθμούς σας. Το αποσύρετε αργά, όταν τελειώσετε. Ένα μικρό τέχνασμα που αποτρέπει να λερωθείτε είναι να βάλετε να γάντι και να τραβήξετε το προφυλακτικό από το strap on. Κατόπιν το βάζετε κατ' ευθείαν σε ένα δοχείο. Ο υποτακτικός σας είναι πολύ φυσικό, μετά την πράξη, μπορεί να θελήσει να πάει στην τουαλέτα.

Η περιοχή της εισόδου

Θυμηθείτε ότι μια κακή εμπειρία, θα χαλάσει την οποιαδήποτε περαιτέρω ευχαρίστηση. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να πάρει ακόμα και κάποιο χρονικό διάστημα για να διαπεραστεί πλήρως ο συνεργάτης σας από τον δονητή του strap-on. Στόχος μας είναι αυτό να επιτευχθεί, πέρα από τις διάφορες συνεδρίες που αρχίζουν με μικρότερες απαιτήσεις. Μην περιμένετε να εισάγετε έναν τεράστιο φαλλό 9 ιντσών, μέσα σε ένα παρθένο πρωκτό από την πρώτη του φορά. Όταν το strap-on σας είναι μέσα του εσείς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα γεννητικά όργανα του συνεργάτη σας, τα οποία μπορείτε ταυτόχρονα να τα χρησιμοποιείτε και για άλλα παιγνίδια ταυτόχρονα.

Στάσεις ​

Doggie (Στα γόνατα και στα τέσσερα)

Για τους αρχαρίους ή για κάποιους χωρίς ειδικό εξοπλισμό, θα πρότεινα την θέση doggie. Τοποθετήστε το συνεργάτη σας στα γόνατα και στα τέσσερα και εσείς να μπορείτε γονατίσετε πίσω του, πέρα από την πλάτη του. Θυμηθείτε να έχετε βάλει κάτι μαλακό κάτω στο πάτωμα για να προστατεύει τα γόνατά σας.

Όρθιο

Μια άλλη καλή και απλή θέση είναι, να κάμψετε το συνεργάτη σας στην άκρη ενός τραπεζιού ή ενός άλλου ψηλού επίπλου και να παίξετε μαζί του ενώ εσείς θα στέκεστε πίσω από αυτόν.

Ιεραποστολικό

Είναι ένας από τους δυσκολότερους τρόπους διότι ο δονητής πρέπει να βρίσκεται στο σωστό σημείο. Βάλτε το συνεργάτη σας στην πλάτη του ξαπλωμένο, γονατίστε μεταξύ των ανοικτών ποδιών του και ανασηκώστε επάνω τα πόδια του. Μου αρέσει να βάζω τον υποτακτικό μου ανάσκελα, δεδομένου ότι μπορώ να προσέχω τις εκφράσεις στο πρόσωπο του ενώ τον χρησιμοποιώ με το strap on μου. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνομαι επίσης ότι είναι μια πραγματική αντιστροφή των ρόλων. Δημιουργεί επίσης μια οικειότητα μεταξύ μας, την οποία δεν μπορούμε να την επιτύχουμε όταν τον χρησιμοποιώ και βρίσκομαι από πίσω του.

Από πάνω...

Με αυτήν την στάση, βρίσκεστε εσείς καθισμένες και τους κάνετε να κάνουν όλη την εργασία, καθισμένοι αυτοί πάνω σε σας.

Μερικές συμβουλές για την αγορά strap-ons​

Αυτές οι συμβουλές ισχύουν έχοντας υπόψη, ότι αυτό το άρθρο είναι βασικά γραμμένο για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν strap-ons στους αρσενικούς τους παρτενέρ.
    Μη ξεχνάτε ποτέ ότι, η διείσδυση στον πρωκτό, αντίθετα από την διείσδυση στον κόλπο, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη και επώδυνη ακόμη και με την προετοιμασία.

Θα θεωρούσα απαραίτητο και κατάλληλο ένα strap-on, που ο δονητής του θα μπορεί να πλυθεί και να απολυμανθεί κατάλληλα μετά την χρήση του. Ο δονητής, που έτσι ονομάζουμε το στέλεχος του strap-on, συνήθως είναι προσαρμοσμένο πάνω σε μια ζώνη, την οποία την δένουμε γύρω από την βουβωνική χώρα. Στις περισσότερες ζώνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, προσαρμόζονται και διαφορετικοί μεγέθους δονητές.

Για τους αρχαρίους θα πρότεινα, την αγορά μιας ζώνης, που πάνω σε αυτή θα μπορούσαν να προσαρμοστούν διάφορα μεγέθη δονητών, έτσι ώστε μπορείτε να αρχίσετε με ένα μικρό μέγεθος και όλη την σχετική εργασία μέχρι να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ένα δονητή πλήρους μεγέθους. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και άλλου είδους δονητές, με διάφορα μεγέθη και σχέδια, που θα προσαρμόσετε στο strap-on σας και που προσφέρουν, άλλου είδους απολαύσεις.

Λιπαντικά

Για το πρωκτικό παιχνίδι πρέπει πραγματικά να επενδύσετε σε ένα λιπαντικό, βασισμένο στην σιλικόνη καλής ποιότητας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο εμπόριο, κυκλοφορούν τζέλ που με την χρήση τους προκαλούν στον πρωκτό ελαφρύ κάψιμο αλλά και κάποια άλλα διατηρούν στον πρωκτό την φυσική του θερμοκρασία.
    Για μια ιδιαίτερη επιλογή αγοράς λιπαντικού, θα πρέπει το να έχουμε συζητήσει από πριν με τον ερωτικο μας παρτενέρ και να έχουμε συμφωνήσει γι αυτήν.

Από τα φαρμακεία της Ελληνικής αγοράς μπορούμε να αγοράσουμε το τζέλ της KY (κέι γουάι). Είναι σχετικά φθηνό και θεωρείται από τα καλύτερα.
    Μερικά από τα τζέλ που πουλάνε τα sex shops (και μάλιστα ακριβά) είναι για τα σκουπίδια, διότι στεγνώνουν μερικά λεπτά μετά την χρήση τους. Για να καταλάβετε αν ένα λιπαντικό είναι καλό… δοκιμάστε το. Βάλτε μια μικρή ποσότητα μεταξύ των δακτύλων σας, για ένα λεπτό ή δύο και δείτε αν είναι γλιστερά και πόσο διατηρείτε ανάμεσα τους.

Επίσης ένα από τα καλύτερα λιπαντικά έλαια που έχω βρει στην αγορά, είναι το wet platinum, το οποίο είναι γλιστερό και διατηρείτε πάρα πολύ. Για την πρακτικότητα και για ένα ξαφνικό παιχνίδι που μας βρίσκει απροετοίμαστους, συστήνω την γνωστή βαζελίνη η οποία έχει όλη την ολισθηρότητα χωρίς να λαδώνει τα πάντα γύρω.

Γάντια

Προτείνω να υπάρχει πάντα ένα κουτί από γάντια λατέξ, δεδομένου ότι πρέπει να τα αντικαθιστάτε συχνά πάνω στην πράξη.
    Όταν όλα είναι καλά και έτοιμα γύρω σας, μπορείτε να βγάζετε με ένα τράβηγμα πιάνοντας τα από το εσωτερικό τους προς τα έξω και να τα πετάξετε κατευθείαν στο δοχείο των αχρήστων. Αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος να μην λερωθεί τίποτε γύρω.

Προσοχή να μην δοκιμάσετε να τα επαναχρησιμοποιήστε, ούτε ακόμα και αν τα πλύνετε. Πετάξτε και αντικαταστήστε τα, όταν στην χρήση τους νοιώσετε μέσα σε αυτά, τις παλάμες σας ιδρωμένες. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από οποιοδήποτε φαρμακείο.
    Για να είναι αποτελεσματικά τα γάντια, πρέπει να είναι στο σωστό μέγεθος και να εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο χέρι σας. Προσωπικά, είμαι αλλεργική στη σκόνη που περιέχεται μέσα στα γάντια από λατέξ, όπως και μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο ίδιο το λατέξ. Γι΄αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να αγοράσετε γάντια από βινύλιο που κάνουν επίσης την ιδία χρήση.

Μερικές συμβουλές ασφάλειας για το πρωκτικό παιχνίδι ​

Τα περιττώματα (sorry) και γενικά η πρωκτική διείσδυση, περιέχει βακτηρίδια, που μπορούν να οδηγήσουν σε στομαχικές διαταραχές, σε μολυσμένες κύστεις, επιπεφυκίτιδα και πολλά άλλα, ίσως και σε σοβαρότερα όπως είναι η ηπατίτιδα Α και Β. Επομένως είναι ουσιαστικό η προστασία από τα μικρόβια. Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τα γάντια, να μην αγγίξτε κατά λάθος ποτέ το στόμα σας και να μην τρίψετε ποτέ τα μάτια σας.

Πάντα να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό σε κάθε δονητή (εκτός ίσως, αν είναι για την προσωπική χρήση σας και μόνο). Κατηγορηματικά λέω ότι, ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τον ίδιο δονητή για πρωκτικό sex και για την διείσδυση με αυτόν στον κόλπο. Κρατήστε όλα τα παιχνίδια σας απολύτως καθαρά και απολυμασμένα.

Συμφωνώ ότι η χρήση ενός strap-on, πιθανώς δεν πρόκειται να αλλάξει τη ζωή σας… Αλλά αυτό που πραγματιοκά ισχύει για την περιοχή του πρωκτού, είναι ότι, είναι ολόκληρη μια ακόμη ερωτική περιοχή για σεξουαλική διέγερση, που μπορείτε να την εξερευνήσετε και ίσως σας προκύψει να ανακαλύψετε κάτι νέο για σας.

SaMe Place Club

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2008
  8. JohnT4

JohnT4 Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Τι να μπορεί να πει κάποιος???
    Απλά... κατατοπιστικότατο!!!!
    Πληρέστατο και σίγουρα χρησιμότατο για όσους ασχολούνται ή πρόκειται να ασχοληθούν με το... sport!
    Ευχαριστούμε Sm_Art_Lady!!!

9. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Κατά την γνώμη μου και από προσωπική μου εμπειρία, ο καλύτερος τρόπος να το εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, είναι ότι η χρήση ενός strap-on από μια γυναίκα, είναι μια επίκτητη προτίμηση.

Αυτες οι δυο γραμμες τα λενε ολα.Ισως θα επρεπε να σκεφτουν αρκετες γιατι πραγματικα χρησιμοποιουν το strap on και γιατι πιο γενικα εχουν την αναγκη να "πηδηξουν" εναν αντρα.Πιστευω οτι και οι ιδιες θα εκπλαγουν με τις απαντησεις.

10. black_pearl

black_pearl Regular Member

Πολύ καλό και πολύ κατατοπιστικό. Σας ευχαριστώ Αγαπητή SM_Art_Lady!!!!

11. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Επισης φαινεται οτι μερικοι πριν μπουν δεν διαβαζουν τους κανονες του φορουμ.dein γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Όταν μ' αρέσει κάτι το ζω!
    Λειτουργώ με γνώμονα το ένστικτο, κάνοντας το κέφι Μου!
    Επιδιώκω όμως τότε να έχω, όσο το δυνατόν περισσότερος γνώσεις πάνω σε αυτό που επιθυμώ και το κάνω πράξη...
    Είναι ένας καλός τρόπος να απολαμβάνω αυτό το κάτι που ζω, σε όλη του την μεγαλοπρέπεια ανάγοντας το σε τέχνη, μαζί φυσικά με τον εκάστοτε παρτενέρ Μου.
    Το σημαντικότερο όλων είναι να τα απολαμβάνουμε όλα χωρίς... ψυχολογικό η άλλο κόστος.

Προτείνω να κάνετε το ίδιο και Ε/εσείς!