Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Αντιθέτως, σεβασμός είναι όταν συζητάς και ζητάς. Αν έπαιρνε χωρίς να προτείνει, θα ήταν βιασμός.
    Εν παση περιπτώσει, νομίζω δεν θα βγει κάποιο συμπέρασμα από όλο αυτό.

Ζητώ συγνώμη που προσέθεσα το σχόλιο αυτό σαν τελευταίο αλλά μου ήταν αδύνατο να αντισταθώ.

2. Σίγουρα δε θα βγει γιατί για εμένα και μόνο η πρόταση αυτή που μου έγινε ήταν ασέβεια για το πρόσωπο μου. Τελοσπαντων διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις. Να περνάς ομορφα

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Για ποιον λόγο;

4. Λόγω προσωπικών αντιλήψεων

5. bd.bd

bd.bd Regular Member

Αχ... χαμένες πάνε οι προτάσεις...   

6. PurpleLatexDoll

PurpleLatexDoll New Member

Λοιπόν αγόρια ενα έχω να πω. Ότι όλες/ολα εμείς που μας αρέσει να σας κανουμε έρωτα με το στραπ ον μας δεν είναι απλά μόνο σε d/s session αλλά γιατί μας εκφράζει αυτή η ανταλλαγή ρόλου. Μας καυλώνει αφάνταστα να σας δίνουμε την ευκαιρία να νιώσετε ό,τι νιώθουμε κ εμείς σε αυτόν τον ρόλο όταν είμαστε παθητικές οπότε για τους άντρες που δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο απλά μπορούν να αρνηθούν ευγενικά κ όχι να νιώθουν ότι πληγώθηκε ο εγωισμός τους η οτι τους βροσβαλαμε. Δεν είναι δα κ κάτι τόσο τρομερό, αντιθέτως όσοι μου έχουν αρνηθεί μπορώ να πω ότι μου έχουν πει ότι τους αρέσει η ιδέα ότι η κοπέλα τους, η παρτενέρ τους κτλ γαμαει αντρικά κωλαρακια. Αν κ εγώ δεν το βλέπω τόσο ωμά καθώς το κάνω με επιλεγμένους πάρτενερ και είναι κάτι που προσφέρω με πολύ αγάπη  

7. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Φροντίδα και προδερμ;

8. Και λιπαντικό, μην το ξεχνάμε

9. Ένας άντρας δε μπορεί να νοιώσει ότι νοιώθει η γυναίκα που βρίσκεται σε παθητικό ρόλο πολύ απλά γιατί δεν έχουμε γυναικεία γεννητικά όργανα..αντίστοιχα η γυναίκα δε μπορεί να νοιώσει ότι και οι άντρες για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η προσβολή υφίσταται όταν δεν έχεις δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα για να γίνει η συγκεκριμένη πρόταση, όταν έχεις δηλώσει με όλους τους τρόπους ότι δε θες ούτε καν πειράγματα στο συγκεκριμένο σημείο και όταν αντιβαίνει τον κώδικα αξιών σου και ιδιαίτερα όταν μετά από όλα αυτά έχει το θράσος να το προτείνει..

10. Καλά θα περάσουμε κι απόψε στο φτωχικό μας.

11. PurpleLatexDoll

PurpleLatexDoll New Member

Και πολύ σαλακι  

12. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Πρώτα να το δοκιμάσεις και μετά να μας πεις πως το ένιωσες.