Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Όχι εντάξει, μην τα παραλέμε.
    Δεν θέλει; έχει καλώς. Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσεις πρώτα για να ξέρουν ότι δεν σου αρέσουν (πχ κοπρολαγνεια)

Αλλά επειδή πολλοί subs θέτουν αρχικά όρια τα οποία εξερευνούν με τον καιρό και εντέλει καταλήγουν να δοκιμάζουν και να τους αρέσουν, το να ρωτάς ενώ έχει τεθεί όριο, δεν είναι ποινικό αδίκημα.

2. Σε ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω..δε χρειάζεται να δοκιμάσει κανείς για να ξέρει ότι δε μπορεί να έχει τον ίδιο οργασμό και την ίδια αίσθηση με τη γυναίκα..

3. PurpleLatexDoll

PurpleLatexDoll New Member

Ο πρωκτός της γυναίκας με του άντρα διαφέρει. Ο αντρικός πρωκτός και το παθητικό σεξ από πίσω είναι για τον άντρα ποιο έντονος καθως ερεθίζει τον προστάτη. Καλά δεν τα λέω; Εσείς οι άντρες ξέρετε από ανατομία, ξέρετε το σώμα σας καλύτερα από μας.

4. Επειδή βλέπω λίγο επιθετικό ύφος θα ξανά πω για μια ακομα φορά: ότι γράφω και λέω αφορά αποκλειστικά και μόνο τη δική μου οπτική και το πώς εγώ αντιμετώπισα κάποιες προτάσεις καταστάσεις. Αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο στον ευατο μου χωρίς ίχνος κριτικής αποδοκιμασίας ή επιδοκιμασίας των επιλογών άλλων ανθρώπων. Κρίνω μόνο τις δικές μου επιλογές και απόψεις. Ο καθένας μπορεί να διαφωνήσει και να απορρίψεις το σκεπτικό μου και πραγματικά είναι ελεύθερος να πράξει ότι τον ικανοποιεί και του αρέσει. Ούτε ικανός είμαι να ασκήσω την οποιαδήποτε κριτική ούτε αρμόδιος ούτε δικαίωμα να το πράξω έχω..

5. Η διαφωνία μου ήταν ότι δε μπορούμε να νοιώσουμε όπως εσεις..πιο έντονα ή όχι δε με απασχολεί απλά είπα ότι η αίσθηση δεν είναι η ίδια..

6. Επειδή κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στο νήμα με τα στρινγκ, εγώ εντοπίζω το ζήτημα στο ότι εκφράζονται αρνητικά σχόλια σε νήματα που έχουν ανοίξει για και από τους "λάτρεις" του είδους. Και ναι, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν απόψεις και εμπειρίες αλλά να περιμένεις και τον αντιλογο.

Δεν νομίζω ότι έχει κανείς διάθεση για επίθεση. Άλλωστε δεν είναι δα ότι χάθηκαν και οι άντρες που το θέλουν για να προσπαθούμε να πείσουμε αυτούς που δεν...

7. Θα μου επιτρέψεις να πω ότι τα νήματα ανοίγονται για όλους αλλιώς ο οποίος νηματοθετης θα το δήλωνε στο αρχικό ποστ. Όσο για τα αντρικά Στρονγκ που αναφέρεσαι όντως δεν ήξερα ότι υπάρχουν και όντως εξεπλαγειν..αυτά οφ δε ρεκορντ και η παρουσία μου στο νήμα αυτό σταματάει εδώ. Δε θέλω να χαλάσω κανενός τη διάθεση ούτε και να δώσω παραπάνω αφορμές ώστε να ξεφύγει το νήμα από τα όρια του νηματοθετη. Τον αντίλογο τον δέχομαι όχι όμως και την επιθετική διάθεση που πηγάζει από την αντίθετη γνώμη που σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να έχω..

8. Νομίζω ξεκαθάρισα ότι όλοι μπορούν να απαντήσουν.
    Και είπα να περιμένεις αντιλογο, όχι επιθετικότητα (η οποία αχρείαστη είναι και δεν βγάζει πουθενά). Ωστόσο, το πως εκλαμβάνεις τα όσα γράφονται σε ένα φόρουμ έχει να κάνει και με το ότι δεν ξέρεις τον συνομιλητή σου, το ύφος του, τον τρόπο του κλπ.

Anyways, peace and love  

9. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Αξίζει να διερωτηθεί κάνεις σε τι είδους φόρουμ βρισκόμαστε ;

10. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τα τελευταία 10 χρόνια το ίδιο είναι...
    Από κάθε άποψη...
    Για πιο παλιά, άλλοι νομίζουν πως ήταν πιο έτσι, άλλοι πως ήταν πιο αλλιώς...
    Το ψιλοχάζευα τότε, συνολικά ο χαρακτήρας του είναι ο ίδιος...

12. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κάποιοι γουστάρουν να στραπονάρονται, άλλοι όχι.
    Κάποιοι εξισώνουν την βρώση του στράπου με τον έλεγχο ή την υποταγή, άλλοι όχι.
    Κάποιοι φρικάρουν μονάχα στην ιδέα, ότι ο στράπος θα τους πλησιάσει σε ακτίνα χιλιομέτρου, άλλοι φρικάρουν στην ιδέα ότι δεν βρίσκεται κάποια, να τους τον μπήξει μέχρι να κρεμιέται σαν μενταγιόν από τα ρουθούνια.

Τόσοι κώλοι, άλλες τόσες απόψεις/γούστα και ο καθένας υπεύθυνος μονάχα για τον δικό του ( όπως και η καθεμία υπεύθυνη για το στράπο της ).
    Κι αυτό παιχνίδι για δύο, αφού πρόθυμος στράπος δίχως εξίσου πρόθυμα οπίσθια ( και τούμπαλιν ), μάλλον δεν μπορεί να χορέψει τσιφτετέλι