Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναίκες με strap-ons

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Elysium, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

1. Constan

Constan Regular Member

κατατοπιστικοτατη και με λεπτομεριες για οσους/ες επιθυμουν το παιχνιδι

2. 4you

4you Regular Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα οταν ανεφερα γιαυτο στη κοπελια μου χωρισαμε και η προηγουμενη εκενε απλα οτι δεν το ειχε ακουσει..

3. kinkyathens

kinkyathens New Member

Ο άντρας φαίνεται όταν έιναι όρθιος και όχι ξάπλα. Οι γυναίκες με στροπ ον με εξυτάρουν γιάτι στέλνω τα στερεότυπα στο διάλο και το ίδιο πιστέυω πως νιοώθει η γυνάικα μαζί με την αλλαγή ρόλων κυριαρχίας

4. straponlover

straponlover New Member

Απάντηση: Γυναίκες με strap-ons

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΙΩΣΕΙ!!!

5. divhec

divhec New Member

Complete submission to a Mistress is not complete if a slave has not been penetrated by her strapon.

6. Για σταθείτε λίγο ρε παιδιά.. Δεν θα πω ότι ανήκουμε στη μειονότητα των ανθρώπων που αρέκσονται στο να εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους με πιο "σκοτεινούς" τρόπους γιατί είναι πάρα πολλοί οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο έως πολύ kinky όταν έρθει η ώρα...

Μπορώ όμως άνετα να πω ότι ανήκουμε στη μειονότητα των ανθρώπων που το έχουν ψάξει. Ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα όπου ταμπού και στερεότυπα κρατάνε ακόμα καλά. Πόσοι και πόσες νομίζετε έχουν ιδέα του τι είναι ένα strapon, η και ακόμα αυτοί που το έχουν συναντήσει σαν concept δεν ξέρουν καν πως λέγεται.

Υπάρχουν και άνθρωποι που ούτε καν έχουν σκεφτεί το γενικότερο concept, οπότε το να μιλάμε για στατιστικές (που ως γνωστον κατά 80% δημιουργούνται επιτόπου) και φιλοσοφίες του πως, που, πότε και γιατί είναι ολίγον τι άτοπο.

Παρ'όλα αυτά, είμαστε σε ένα site όπου λίγο πολύ είμαστε όλοι γνώστες, οπότε στον κύκλο αυτό νομίζω ότι οι λόγοι, η απόλαυση, η τιμωρία κλπ δεν έχουν να κάνουν μόνο με την πράξη αυτή καθ'αυτή, αλλά περισσότερο με όλα τα υπόλοιπα. Την ψυχολογία και την ερωτική διάθεση του ανθρώπου που το κάνει και αυτού που το δέχεται, τη σχέση μεταξύ αυτών που επιδίδονται στο "άθλημα" και βέβαια τα συμφραζόμενα/παρελκόμενα (ο χώρος, το σκηνικό, οι λέξεις, οι φωνές κλπ).

Δεν θα σταθώ στο γιατί μπορεί να θέλει μία γυναίκα να το κάνει ή γιατί της αρέσει. Δεν υπήρξα ποτέ γυναίκα και αν δεν ισχύει η θεωρεία της μετενσάρκωσης/μετεμψύχωσης το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξω ποτέ για να ξέρω. Μπορώ όμως να καταλάβω ότι κάθε γυναίκα που αρέσκεται ή επιβάλει στον εαυτό της να το κάνει, το κάνει για διαφορετικό λόγο. Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που το δέχεται.

Προσωπικά τώρα, θεωρώ ότι οποιαδήποτε απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις σε ένα forum ως τρομερό spoiler. Η καλύτερη στιγμή για να αναρωτηθείς γιατί γουστάρει να σε πάρει μία γυναίκα, και τι αισθάνεται μία γυναίκα όταν το κάνει είναι την ώρα που σε παίρνει. Και αν δεν μπορείς να καταλήξεις εκείνη την ώρα σε μία απάντηση, τότε ρώτα την. Πάνω στην έξαψη και στην ηδονή της στιγμής η απάντηση που θα πάρεις μπορεί να σε κάνει και να τελειώσεις επιτόπου.

My 0.02€

7. Emma

Emma Contributor

Απορία -και εύλογη νομίζω, μιας και δεν το έχω δει ως ερώτηση ξανά ως τώρα-:

Μιας και όποτε αναφέρεται "άντρας που του αρέσει να τον γαμάνε γυναίκες με strap-on" αρχίζουν τα μα και μου "όχι δεν είμαι gay" μπλα μπλα, έχω την εξής ερώτηση:

Αν μια γυναίκα έλεγε στον δικό της, "μου αρέσει να πλακομουνιάζομαι, γι' αυτό φόρα ένα πλαστικό μουνί και έλα να τα τρίψουμε", ελάτε και πείτε μου ότι δεν θα την έλεγε λεσβία ο οποιοσδήποτε! Όχι ότι θα χάλαγε την πλειοψηφία των αντρών να έχει τέτοιες τάσεις η κοπέλα, αλλά το θέτω ως ερώτημα καθαρά συγκριτικά.

8. Elysium

Elysium Contributor

Το μύθο με την αλεπού και την κομμένη ουρά προφανώς το γνωρίζεις...

9. Elysium

Elysium Contributor

Η αλεπού λοιπόν γνωρίζοντας πως η κομμένη ουρά την κάνει να αισθάνεται μειονεκτικά και να φαίνεται άσχημη, προσπαθούσε να πείσει τις υπόλοιπες πως είναι πιο όμορφες χωρίς την ουρά λέγοντάς τους πως είναι περιττό βάρος κλπ κλπ.

Έτσι λοιπόν και στο παράδειγμά σου, αν και πολλοί ξέρουν πως το strap-on ίσως κρύβει ομοφυλοφιλικές τάσεις (κατά τη δική μου άποψη) κι ενώ θα αποκαλούσαν ίσως λεσβία την φίλη τους αν τολμούσε να τους ζητήσει κάτι τέτοιο, εν τούτοις υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για ομοφυλοφιλικά αισθήματα όταν επιθυμούν οι ίδιοι το υποκατάστατο πέους, υποστηρίζοντας πως όσοι δεν θέλουν να δοκιμάσουν είναι συντηρητικοί και δεν ξέρουν να χαίρονται την ηδονή.

Υ.Γ. Άραγε αν η επιστήμη έδινε τη δυνατότητα (   ) να δοκιμάσουν πραγματικό πέος που θα το έφερε γυναίκα, θα το ζητούσαν περισσότερο ή όχι;

10. yours

yours New Member

«Gay» είναι ο άντρας που φτιάχνεται να του μπαίνει από αρσενικό.
    Όταν κάποιος έχει την σεξουαλική ιδιαιτερότητα/φαντασίωση να του μπαίνει (με «τεχνητό τρόπο» έστω) από θηλυκό, δηλαδή να τον γαμάει ένας άνθρωπος θηλυκός, με τις καμπύλες του, τα χυμώδη του πιασίματα, την γυναικεία αύρα και όλα αυτά που προσδιορίζουν τον γένους θηλυκού «Homo Sapiens», λογικό είναι να ΑΠΑΙΤΕΙ –για τον άλφα ή βήτα λόγο, αδιάφορο- να μην κατηγοριοποιείτε χύμα στο κύμα σε όποια κατηγορία γουστάρει του καθενός η γκλάβα, αλλά σε κάποια συγκεκριμένη που πληρει τις προϋποθέσεις και αρμόζει στην περίπτωσή. Και εν προκειμένο, η κατηγορία ονόματι «Gay» είναι άκυρη.
    Άλλο να σου σηκώνετε στη σκέψη πως σε στραπωνάρει η Μόνικα Μπελούτσι και άλλο από τον Βαγγέλη. Διαφορετικές παράπλευρες προεκτάσεις στην συνολική σου σεξουαλική ταυτότητα έχει το ένα, και διαφορετική το άλλο. Μην ακούω τώρα ιστορίες για «ομοφοβίες» και τέτοια σαχλά, ας αποδεχθούμε απλά και όμορφα πως ο προσδιορισμός «gay» δεν αρμόζει στην περίπτωση, πως να γίνει τώρα.

11. Emma

Emma Contributor

Μα νομίζω το κάνουν ήδη. Αρκετοί, στους οποίους αρέσει το στραπον, πηγαίνουν (ή έστω θα πήγαιναν χωρίς πολύ σκέψη) με τρανς (δηλαδή άντρα που δεν έχει κάνει αλλαγή φύλου, αλλά έχει βάλει σιλικόνη στο στήθος).

Χμμμ... άκυρο το παραπάνω. Τώρα ξαναδιάβασα τί είπες ακριβώς στο Y.Γ. σου. Μιλούσες για γυναίκα εκ γεννετής. Χμμμ... ας απαντήσουν οι ίδιοι λοιπόν. Δεν ξέρω  

12. Elysium

Elysium Contributor

Από "ομοφοβία" διακατέχονται κι αυτοί οι οποίοι φοβούνται να παραδεχθούν τα ομοφυλοφιλικά τους αισθήματα και τα κρύβουν ακόμη και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Καθόλου άκυρο. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ. (Δεν το θεωρώ κακό για να εξηγούμαι).

Last edited: 1 Απριλίου 2008